Vieras-ominaisuuden käyttö ja käytön lopettaminen

Vierasprofiililla voit antaa toisen henkilön käyttää puhelintasi vieraana. Vieraalla ei ole pääsyä kaikkiin puhelimellasi oleviin tietoihin. Lue lisää vierasasetuksista

Vierasprofiilit ovat käytettävissä monilla puhelimilla, kuten Pixel- ja Nexus-puhelimilla. Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla Android-puhelimilla.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 5.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Vierasprofiilin vaihtaminen käyttöön

1. Avaa Pika-asetukset. Lue lisää
  2. Valitse Käyttäjä Kirjautunut käyttäjä.
  3. Valitse Lisää vieras.
  4. Jos vaihdoit käyttöön olemassa olevan vierasprofiilin:
    • Jos haluat antaa uuden vieraan käyttää puhelintasi tai poistaa edellisen vieraan datan, valitse Aloita alusta.
    • Jos haluat käyttää aiemman vieraskäytön dataa, valitse Kyllä, jatka.

Vieraskäytön lopettaminen

Tärkeää: Vieraan kannattaa poistaa tietonsa puhelimeltasi, kun hän ei enää käytä sitä.

Vieraan datan poistaminen

1. Avaa Pika-asetukset. Lue lisää
  2. Valitse Käyttäjä Kirjautunut käyttäjä Ja sitten Poista vieras Ja sitten Poista.

Kaikki tämän vieraan tiedot poistetaan puhelimelta.

Vieraan poistaminen puhelimen omistajana

1. Avaa Pika-asetukset. Lue lisää
  2. Valitse Käyttäjä Kirjautunut käyttäjä Ja sitten Vieras Ja sitten Aloita alusta.

Kaikki edellisen vieraan tiedot poistetaan puhelimelta.

Muita lähteitä