Begränsa antalet avbrott med Stör ej på Pixel-telefoner

Du kan tysta telefonen med Stör ej. Med det här läget stängs ljud, vibration och visuella störningar av. Du kan välja vad du vill blockera och vad du vill tillåta.

Läs mer om hur du begränsar aviseringar på Pixel-telefonen steg för steg i vår guide.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 11 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

Aktivera eller inaktivera avbrott snabbt

Här är några sätt att stänga av ljudet på telefonen:

Ändra inställningar för avbrott

Ange vad du vill blockera
  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Ljud och vibration Följt av Stör ej.
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej.
    • Personer: Blockera eller tillåt samtal, meddelanden eller konversationer.
    • Appar: Välj vilka appar som får skicka aviseringar till dig.
    • Alarm och andra avbrott: Blockera eller tillåt alarm, media, ljud vid tryck, påminnelser eller kalenderhändelser.

Tips! Viktiga aviseringar visas oavsett inställningar. Det går till exempel inte att blockera aviseringar om systemsäkerhet.

Välj vem som får störa dig
  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Ljud och vibration Följt av Stör ej.
  3. Tryck på Personer under Vad får avbryta Stör ej.
  4. Välj vad som får avbryta:
    • Samtal:
      • Alla, kontakter eller stjärnmärkta kontakter.
      • Inget.
      • När någon ringer flera gånger. Om du vill tillåta samtal från personer som ringer två gånger inom loppet av 15 minuter aktiverar du Tillåt upprepade samtal.
    • Meddelanden:
      • Alla, kontakter, stjärnmärkta kontakter eller prioriterade konversationer.
      • Inget.

Tips! Dina stjärnmärkta kontakter visas högst upp i appen Kontakter Appen Kontakter. Läs mer om hur du lägger till kontakter i dina favoriter.

Ange hur länge Stör ej ska vara aktiverat
  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Ljud och vibration Följt av Stör ej Följt av Varaktighet för snabbinställningar.
  3. När du aktiverar Stör ej väljer du hur länge du vill att det ska vara aktiverat.
    • Tills du inaktiverar funktionen
    • En viss tid, till exempel Efter 2 timmar eller Efter 15 minuter
    • Fråga varje gång
  4. Tryck på OK.
Välj inställningar för dolda aviseringar
  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Ljud och vibration följt av Stör ej.
  3. Tryck på Visningsalternativ för dolda aviseringar.
  4. Välj vad du vill blockera eller tillåta:
    • Aviseringar hörs inte: Om du blockerar den här inställningen får du aviseringar men inget ljud.
    • Inga synliga eller hörbara aviseringar: Om du blockerar den här inställningen har aviseringarna inget ljud och ingen bild.
    • Anpassat: Du kan anpassa vad som visas när skärmen är på (till exempel aviseringsprickar) och vad som händer när skärmen är avstängd (till exempel blinkande ljus).

Förhindra avbrott automatiskt

Under möten och andra händelser i Google Kalender
  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Ljud och vibration Följt av Stör ej Följt av Scheman.
  3. Tryck på ett schema som redan visas.
    • Du kan anpassa ett schema, till exempel ange dagar du vill att Stör ej ska aktiveras när du sover.
  4. Om du vill skapa ett eget schema kan du trycka på Lägg till fler Lägg till.
  5. Tryck på Händelse, Tid eller Under körning.
  6. Redigera schemats namn, när det ska aktiveras och andra alternativ.
  7. Kontrollera att schemat är aktiverat.
    • Om du vill radera ett schema trycker du på det Följt av Radera Radera.
När du ska sova (Läggdagsläget)
Om du vill aktivera Stör ej automatiskt när du inte ska använda telefonen på ett tag, t.ex. när du sover, kan du använda Läggdagsläget.
Under körning
  • Pixel 3 och senare: Du kan ställa in att Stör ej eller Android Auto ska vara aktiverat när du kör. Läs mer om körläget.
  • Pixel 2: Du kan ställa in att Stör ej ska vara aktiverat när du kör.