Informació sobre quan es reben actualitzacions de programari en telèfons Google Pixel

A continuació trobaràs les garanties d'actualització de programari per a telèfons Pixel. Si tens un altre dispositiu Android, contacta amb el fabricant o l'operador per obtenir més informació sobre les actualitzacions. Si tens un dispositiu Nexus, obtén més informació aquí.

Sobre les actualitzacions de Pixel

Els telèfons Pixel reben actualitzacions de programari periòdiques que inclouen millores de seguretat, funcions noves, actualitzacions del sistema operatiu i correcció d'errors, entre d'altres.

Si has comprat el dispositiu a Google Store, generalment rebràs les actualitzacions en un termini de 2 setmanes. Si l'has comprat en un altre lloc, pot ser que tardis més a rebre-les.

Els telèfons Pixel reben actualitzacions per solucionar els problemes de seguretat documentats als nostres butlletins públics sobre la seguretat d'Android.

Quan es reben actualitzacions de Pixel

Telèfons Pixel 6 i models posteriors

Els telèfons Pixel 6 i els models posteriors rebran actualitzacions de Pixel durant almenys 5 anys des que es posen a la venda a Google Store als EUA. Les actualitzacions de Pixel inclouen actualitzacions de seguretat de Pixel i també poden incloure llançaments de funcions i altres actualitzacions de programari.

Telèfon

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android:

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat:

Pixel 6 i Pixel 6 Pro

Octubre de 2024

Octubre de 2026

Pixel 6a

Juliol de 2025

Juliol de 2027

Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 i 5a (5G)

Els telèfons Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 i 5a (5G) reben actualitzacions de la versió d'Android i actualitzacions de seguretat durant almenys 3 anys des que el dispositiu es posa a la venda a Google Store als EUA.

Telèfon

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android:

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat:

Pixel 5a amb 5G

Agost de 2024

Agost de 2024

Pixel 5

Octubre de 2023

Octubre de 2023

Pixel 4a (5G)

Novembre de 2023

Novembre de 2023

Pixel 4a

Agost 2023

Agost 2023

Pixel 4 i Pixel 4 XL

Octubre de 2022

Octubre de 2022

Pixel 3a i Pixel 3a XL

Maig de 2022

Maig de 2022

Pixel 3 i models anteriors
Els telèfons Pixel següents ja no reben actualitzacions de la versió d'Android ni actualitzacions de seguretat:
  • Pixel 3 i Pixel 3 XL
  • Pixel 2 i Pixel 2 XL
  • Pixel 1 i Pixel 1 XL
Aquesta pàgina fa referència a les actualitzacions del programari de Pixel. Per obtenir informació sobre la garantia, ves al Centre de garantia de maquinari.

Com es pot consultar i actualitzar la versió d'Android

A l'aplicació Configuració pots veure el nivell de les actualitzacions de seguretat i el número de versió d'Android del teu Pixel. També pots comprovar si hi ha actualitzacions disponibles, tot i que rebràs notificacions quan n'hi hagi. Obtén informació sobre com pots trobar i actualitzar la versió d'Android.

Assistència

Obtén informació sobre com pots rebre ajuda per al teu Pixel.