Forhindre sprekker på skjermen

For å bidra til at telefonen din varer lenger, kan du følge disse tipsene for å unngå skjermskade. Over tid kan selv små brister bli større og forårsake sprekker.

Forhindre sprekker i skjermen

Velg et telefondeksel

Bruk et beskyttende deksel med hevede, avrundede kanter. Bruk et deksel som er laget for telefonen, selv om et annet deksel ser ut til å passe. Du kan for eksempel se deksler i Google Store.

Hvis telefonen kan lade trådløst, velger du et deksel som er laget for trådløs lading.

Velg en skjermbeskytter

Bruk en skjermbeskytter som dekker hele skjermen, inkludert hjørnene og kantene. Skjermbeskytteren bidrar til å forhindre riper.

Oppbevar telefonen trygt

• Vær forsiktig med å la små barn bruke telefonen.
  • Legg telefonen din på en flat overflate når du ikke bruker den, for å unngå at den faller ned.
  • Ikke la telefonen vibrere nær kanten av overflater, siden det kan føre til at den faller ned.
  • Ikke legg telefonen din i nærheten av nøkler eller andre harde gjenstander som kan knuse skjermen eller lage riper eller sprekker i den.
  • Ikke legg telefonen din i baklommen, ettersom du kan sette deg på den ved et uhell eller lage sprekker i den.

Unngå ekstreme temperaturer

Ikke utsett telefonen for ekstreme temperaturer, for eksempel ved å legge den i bilen på en veldig varm eller kald dag.

Hvis skjermen allerede har sprekker

Reparasjonsalternativer

Du kan reparere sprekker i skjermen. Finn ut mer om hvilke reparasjonsalternativer du har.

Garantidekning

Skader på grunn av ulykker eller normal slitasje, for eksempel sprekker i skjermen, dekkes ikke av garantien. Finn ut mer om garantidekningen.