Projiser skjermen på Pixel-telefonen

For å dele eller strømme innhold kan du projisere skjermen på Pixel-telefonen ved hjelp av casting eller tilkobling med kabel.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Cast skjermen

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsvalg Og så Cast.
    • Velg om du vil caste én app eller hele skjermen.
  3. I listen trykker du på enheten du vil vise skjermen på.

Tips: Du kan legge til Cast i hurtiginnstillingene. Finn ut mer om hurtiginnstillinger.

Stopp casting av skjermen

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på telefonen.
  2. Trykk på Koble fra i Cast-varselet.

Koble telefonen til en skjermenhet

Hvis du kobler Pixel-telefonen til en skjermenhet via kabel, kan du gjøre dette:

• Speil innhold: Du kan speile hele skjermen på telefonen til en ekstern skjerm eller TV.
  • Projiser innhold: Du kan presentere lysbilder fra telefonen på en skjermenhet. Du kan også få en sømløs presentasjon ved å bruke foredragsnotatene på telefonen.

Tips: Denne funksjonen fungerer i Google Presentasjoner og fungerer kanskje ikke i andre tredjepartsapper.

Viktig: For å bruke denne funksjonen må du bruke en skjerm med støtte for DisplayPort- eller HDMI-til-USB-C-kabel.

Slik projiserer du innhold fra Pixel-telefonen din til en skjermenhet:

1. Koble DisplayPort- eller HDMI-kabelen til skjermen.
  2. Koble USB-C-kabelen til Pixel-telefonen.
  3. Velg Speil skjermen-dialogboksen som vises på telefonen.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Del appskjermen i videosamtaler

Når du bruker en app for videokonferanser, for eksempel Google Meet, kan du dele én app eller hele skjermen som vises på enheten. Deltakerne kan følge med mens du navigerer i en app eller på skjermen.

Start skjermdeling av apper
  1. Velg å dele skjermen i en app for videokonferanser.
  2. Når du blir bedt om det, trykker du på Én app.
  3. Trykk på en app i appvelgeren for å dele den.
  4. Begynn å dele.
Del én app i Google Meet
  1. Start et videomøte i Google Meet. Finn ut mer om Google Meet.
  2. Trykk på Presenter nå Del skjerm nederst.
  3. Trykk på Presenter én app.
  4. Trykk på en app i appvelgeren for å presentere den.

Tips:

• Deltakerne kan bare se innholdet i appen du har valgt.
  • Når du deler skjermen fra en app, kan deltakerne bare se den appen.
  • Når du navigerer til andre apper i bakgrunnen, settes strømmen på pause, og andre ser bare appen du har valgt.
  • Varsler og statusfeltet skjules.
Projiser skjermen fra hurtiginnstillingene

Med hurtiginnstillingene kan du bruke skjermopptak fra en hvilken som helst skjerm på telefonen. Du kan dele hele skjermen eller bare én app. Finn ut mer om hurtiginnstillingene.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Cast.
Avslutt skjermdeling av apper

Avslutt i appen

1. Trykk på Presenter nå Del skjerm nederst.
  2. Trykk på Stopp presentasjonen.

Avslutt i hurtiginnstillingene

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Stopp presentasjonen.

Avslutt ved å avslutte møtet eller låse skjermen

1. Trykk på Forlat samtalen nederst.
  2. Presentasjonen stopper.

Tips: Frem til du stopper delingen, ser deltakerne det siste bildet du delte før du låste skjermen.

Avslutt ved å lukke appen

1. Sveip opp fra bunnen av skjermen, og hold til du ser en liste over aktive apper.
  2. Sveip opp på en app for å lukke den.