Koble til via Bluetooth på Pixel-telefoner

Du kan koble noen enheter til telefonen med Bluetooth, slik at du ikke trenger å bruke ledning. Når du har koblet til en Bluetooth-enhet for første gang, kan enhetene kobles til automatisk. Hvis telefonen er koblet til noe via Bluetooth, ser du et Bluetooth-ikon Bluetooth øverst på skjermen. Finn ut hvordan du kobler til Bluetooth-enheter.

Viktig:

Slå Bluetooth av eller på via Innstillinger-appen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsvalg Og så Bluetooth.
  3. Slå Bluetooth på eller av.

Slå Bluetooth av eller på via hurtiginnstillingene

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Du kan trykke eller trykke og holde på brikken for hurtiginnstillinger for Bluetooth:
    • Trykk: Dette åpner de tre siste Bluetooth-enhetene du har koblet til.
      • Slå Bruk Bluetooth av eller på.
    • Trykk og hold: Dette åpner «Tilkoblede enheter»-siden i Innstillinger-appen.
      1. Gå til Tilkoblingsvalg Og så Bluetooth.
      2. Slå Bruk Bluetooth av eller på.

Tips: For å spare batteri, slå av Bluetooth når du ikke bruker funksjonen. Bluetooth er slått av i flymodus.

Trinn 1: Koble sammen et Bluetooth-tilbehør

Viktig: Enhetene dine er koblet sammen til du kobler dem fra hverandre.

Alternativ 1: Bruk Innstillinger-appen (alt Bluetooth-tilbehør)
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsinnstillinger Og så Bluetooth. Sørg for at Bluetooth er slått på.  Når Bluetooth-innstillingene er på, kan enheter i nærheten finne telefonen din.
  3. Trykk på Koble til en ny enhet.
  4. Trykk på navnet til Bluetooth-enheten du vil knytte til telefonen eller nettbrettet.
  5. Følg eventuelle instruksjoner på skjermen.

Tips: Hvis du trenger en adgangskode, men ikke har noen, kan du prøve «0000» eller «1234» (de vanligste adgangskodene).

Alternativ 2: Bruk varsler (bare for tilbehør med Rask sammenkobling)
  1. Sjekk dette:
    • Bluetooth-tilbehøret må fungere med Rask sammenkobling. Hvis tilbehør fungerer med Rask sammenkobling, står det på esken. Det står også ofte «Made by Google» eller «Made for Google». Finn tilbehør i Google Store.
    • Telefonen eller nettbrettet må kjøre Android 6.0 eller nyere.
    • Du må ha slått på Bluetooth og Posisjon på telefonen eller nettbrettet.
  2. Slå på tilbehøret med Rask sammenkobling, og sett det i tilkoblingsmodus. Sørg for at tilbehøret er i nærheten av telefonen eller nettbrettet.
  3. Når du mottar et varsel, trykker du på Trykk for å tilkoble.
  4. Du ser varselet «Enheten er tilkoblet» eller «Tilkoblingen er fullført».
  5. Hvis du må konfigurere tilbehøret, trykker du på Konfigurer nå.

Tips: Hvis du ikke mottar noe varsel, åpner du Innstillinger-appen på telefonen og trykker på Tilkoblede enheter. Under «Enheter i nærheten» trykker du på enheten du vil koble til.

Trinn 2: Koble til

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsinnstillinger Og så Bluetooth
  3. Sørg for at Bluetooth er slått på.
  4. I listen over tilknyttede enheter trykker du på en enhet som er tilknyttet, men ikke tilkoblet.
  5. Når telefonen din og Bluetooth-enheten er koblet sammen, vises enheten som «Tilkoblet».

Konfigurer, koble fra eller endre navn på Bluetooth-tilbehør

Koble fra, endre navn på eller velg handlinger for Bluetooth-tilbehør
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsinnstillinger Og så Bluetooth.
  3. Åpne innstillingene for Bluetooth-tilbehøret:
    • Hvis du ser tilbehøret under «Tilgjengelige medieenheter»: Trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av enhetsnavnet.
    • Hvis ikke noe tilbehør er oppført under «Enheter som har vært tilkoblet tidligere»: Trykk på Se alle. Trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet til tilbehøret.
  4. Gjør endringen:
    • For å endre navnet til tilbehøret: Trykk på Endre Rediger-innstilling (blyantikon) øverst.
    • For å koble fra: Trykk på Koble fra Fjern.
    • For å fjerne enheten helt fra telefonen: Trykk på Glem Tøm.
    • På noen enheter kan du slå andre innstillinger av eller på.
Endre Bluetooth-navnet til telefonen eller nettbrettet
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsinnstillinger Og så Bluetooth
  3. Sørg for at Bluetooth er slått på.
  4. Trykk på Enhetsnavn
  5. Skriv inn et nytt navn.
  6. Trykk på Gi nytt navn.