Connectar-se per Bluetooth en un telèfon Pixel

Pots utilitzar el Bluetooth per connectar dispositius al teu telèfon sense cables. Després de vincular un dispositiu Bluetooth per primera vegada, els dispositius poden connectar-se automàticament. Si el telèfon està connectat a algun dispositiu per Bluetooth, trobaràs la icona del Bluetooth Bluetooth a la part superior de la pantalla. Obtén informació sobre com pots connectar un dispositiu Bluetooth.

Important:

Activar o desactivar el Bluetooth des de l'aplicació Configuració

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth.
  3. Activa o desactiva el Bluetooth.

Activar o desactivar el Bluetooth des de la configuració ràpida

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Pots tocar o mantenir premuda la icona de configuració ràpida de Bluetooth:
    • Toca: obre els tres dispositius Bluetooth principals connectats més recentment.
      • Activa o desactiva Utilitza el Bluetooth.
    • Mantén premuda: obre la pàgina "Dispositius connectats" a l'aplicació Configuració.
      1. Ves a Preferències de connexió A continuació, Bluetooth.
      2. Activa o desactiva Utilitza el Bluetooth.

Consell: per estalviar bateria, desactiva el Bluetooth quan no el facis servir (en mode d'avió es desactiva).

Pas 1: vincula un accessori Bluetooth

Important: els dispositius continuen vinculats fins que no els desvincules.

Opció 1: utilitzar l'aplicació Configuració (tots els accessoris Bluetooth)
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth. Comprova que el Bluetooth estigui activat.  Si la configuració del Bluetooth està oberta, els dispositius que es trobin a prop podran trobar el teu telèfon.
  3. Toca Vincula un dispositiu nou.
  4. Toca el nom del dispositiu Bluetooth que vols vincular al telèfon o a la tauleta.
  5. Segueix els passos en pantalla.

Consell: si necessites una contrasenya i no en tens, prova "0000" o "1234"; són les contrasenyes més habituals.

Opció 2: utilitzar notificacions (només amb accessoris amb Vinculació ràpida)
  1. Fes les comprovacions següents:
    • L'accessori Bluetooth funciona amb Vinculació ràpida. A les capses dels accessoris s'indica si funcionen amb Vinculació ràpida. En moltes també s'indica si són "Made by Google" (fet per Google) o "Made For Google" (fet per a Google). Troba accessoris a Google Store.
    • El telèfon o la tauleta fa servir Android 6.0 o una versió posterior.
    • El telèfon o la tauleta té el Bluetooth i la ubicació activats.
  2. Encén l'accessori amb Vinculació ràpida i activa el mode de vinculació. Comprova que l'accessori estigui a prop del telèfon o de la tauleta.
  3. Quan rebis una notificació, toca l'opció Toca per vincular.
  4. Rebràs una notificació amb el missatge "Dispositiu connectat" o "Vinculació completada".
  5. Si has de configurar l'accessori, toca Configura ara.

Consell: si no reps cap notificació, obre l'aplicació Configuració del telèfon i toca Dispositius connectats. A "Dispositius propers", toca el dispositiu que vulguis vincular.

Pas 2: connecta el dispositiu

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth
  3. Comprova que el Bluetooth estigui activat.
  4. A la llista de dispositius vinculats, toca un dispositiu vinculat que no estigui connectat.
  5. Quan el telèfon i el dispositiu Bluetooth estiguin connectats, el dispositiu es mostrarà a la llista com a connectat.

Configurar, desvincular o canviar el nom d'un accessori Bluetooth

Desvincular els accessoris Bluetooth, canviar-ne el nom o seleccionar-hi accions
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth.
  3. Obre la configuració de l'accessori Bluetooth i segueix aquests passos:
    • Si veus l'accessori a "Dispositius multimèdia disponibles", al costat del nom del dispositiu, toca Configuració Configuració.
    • Si no hi ha cap accessori a "Dispositius connectats prèviament", toca Mostra-ho tot. Al costat del nom de l'accessori, toca Configuració Configuració.
  4. Per fer-hi canvis, segueix aquests passos:
    • Per canviar el nom de l'accessori, toca Edita Opció de configuració d'edició (icona de llapis) a la part superior.
    • Per desconnectar-lo, toca Desconnecta Suprimeix.
    • Per suprimir completament el dispositiu del telèfon, toca Oblida Esborra.
    • En alguns dispositius pots activar o desactivar altres opcions de configuració.
Canviar el nom de Bluetooth del telèfon o la tauleta
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth
  3. Comprova que el Bluetooth estigui activat.
  4. Toca Nom del dispositiu
  5. Introdueix un nom nou.
  6. Toca Canvia el nom.