Ta skjermdumper på Pixel-telefoner eller -nettbrett

Du kan ta bilder (skjermdumper) av skjermen på Pixel-telefoner og -nettbrett. Når du har tatt bilde eller video av skjermen, kan du se, redigere og dele bildet eller videoen. Finn ut hvordan du tar en skjermdump ved å følge den trinnvise veiledningen.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slik tar du skjermdumper på Pixel-telefoner og -nettbrett

1. Åpne skjermen du vil ta en skjermdump av.
  2. Trykk på av/på- og volum ned-knappen samtidig.
  3. Enheten din tar et bilde av skjermen og lagrer det.
  4. Nederst til venstre ser du en forhåndsvisning av skjermdumpen.

Tips: Du kan også si «Hey Google, ta en skjermdump» for å ta en skjermdump.

Ta rullende skjermdumper

Viktig: Denne fremgangsmåten fungerer på enheter med Android 12 eller nyere – på de fleste skjermer hvor det er mulig å rulle.
  1. Åpne skjermen du vil ta en skjermdump av.
  2. Trykk på av/på- og volum ned-knappen samtidig.
  3. Trykk på Utvidet skjermdump nederst.
  4. Følg retningslinjene for beskjæring for å velge innholdet du vil ta en skjermdump av.

Ta skjermdumper uten knapper

Avhengig av hvordan du navigerer, kan du ta skjermdumper uten knapper.

• Navigasjon med bevegelser: Sveip opp og hold fra bunnen av skjermen. Velg en åpen app du vil ta en skjermdump av. Trykk på Skjermdump .

• Navigasjon med tre knapper: Trykk på Oversikt Oversikt. Velg en åpen app du vil ta en skjermdump av. Trykk på Skjermdump .

Slik kan du finne, dele og redigere skjermdumpen

For å finne en skjermdump du nettopp har tatt, trykk på forhåndsvisningen av skjermdumpen.

Slik finner du alle skjermdumpene dine

1. Åpne Foto-appen Foto.
  2. Trykk på Bibliotek Og så Skjermdumper.
    • For å dele en skjermdump, trykk på Del Del.
    • For å redigere en skjermdump, trykk på Endre Rediger.

Slik deler du skjermdumpen

For å dele en skjermdump, se på den og trykk på Del Del.

Slik redigerer du skjermdumpen

1. Finn skjermdumpen i Foto-appen Foto
  2. Trykk på Rediger Rediger.

Slik oversetter du skjermdumper (Pixel 3 eller nyere, inkludert Fold og Pixel Tablet)

Viktig: Du kan bare oversette skjermdumper på følgende språk:

• kinesisk
  • fransk
  • tysk
  • hebraisk
  • hindi
  • italiensk
  • japansk
  • koreansk
  • portugisisk
  • spansk
  1. På enheten din går du til nettstedet eller appen du vil oversette.
  2. Ta en skjermdump.
  3. Åpne Google Foto-appen Foto.
  4. Velg skjermdumpen du vil oversette, og trykk på Lens og deretter Oversett.