Konfigurer en Pixel-enhet for et barn

Du kan konfigurere en ny Pixel-enhet for barnet ditt. Du kan også ha tilsyn med barnets konto og velge appene barnet kan bruke.

Konfigurer en Pixel-enhet for barnet ditt

Slik konfigurerer du en ny Pixel-enhet for barnet ditt

1. Trykk på Kom i gang på velkomstskjermen.
    • Viktig: Når du blir bedt om å overføre data fra en tidligere enhet, trykker du på Hopp over.
  2. Koble til wifi.
  3. Når du blir spurt om hvem enheten skal konfigureres for, velger du For barnet mitt.
  4. Trykk på Neste.
  5. Logg på med kontoen din.
  6. Konfigurer barnets konto.
    • Hvis du ikke har noen barnekonto: For å opprette en Google-konto for barnet ditt, trykk på Sett i gang.
    • Hvis du har en barnekonto fra før: Velg barnets konto.
    • Hvis du vil legge til et barn til i kontoen din: trykker du på Opprett konto for et barn.
  7. Følg veiledningen på skjermen for å konfigurere barnets konto.

Administrer foreldrekontroll

For å administrere kontoen til barnet ditt på enheten din, gå til Kom i gang med Family Link.

Slik konfigurerer du foreldrekontroll
  1. På skjermen for konfigurering av foreldrekontroll trykker du på Sett i gang.
  2. Gjennomgå innstillingene for tilsyn for Google Play-, Google Chrome- og Google Søk-filtrene på barnets enhet.
    • Tips: For å vise og velge innstillinger, trykk på nedoverpilen Nedoverpil.
  3. Når du er ferdig med innstillingsfiltrene, trykker du på Neste.
  4. For å administrere apper på barnets enhet, fjern avmerkingen for appene du ikke vil at barnet skal bruke.
  5. Trykk på Neste.
Slik administrerer du skjermtid
  1. På «Konfigurer tidsgrenser»-skjermen trykker du på Konfigurer og så Fortsett.
  2. På «Angi daglige grenser»-skjermen angir du hvor mye tid barnet ditt kan bruke på enheten hver dag.
  3. Trykk på Neste.
  4. På skjermen for konfigurering av pausetid angir du tidspunktet for når barnets enhet skal låses.
  5. Trykk på Neste.
Slik administrerer du innstillingene for enheten til barnet ditt med Family Link
  1. I Google Family Link-appen trykker du på Installer og så Neste.
  2. For å fortsette å konfigurere tilsyn for barnets enhet trykker du på Dette klarer du.
  3. For å konfigurere funksjoner for Google-tjenester, trykk på Mer.
  4. Koble til et mobilnettverk.
    • Tips: Sett inn SIM-kortet eller last ned et eSIM-kort for barnets enhet.
  5. På siden med juridiske tilleggsvilkår gjennomgår du detaljene og trykker på Godta.
  6. For å konfigurere Google-assistenten på barnets enhet, trykk på Mer.
  7. For å fullføre konfigureringen, trykk på Sett i gang.

Tips:

• For å få de siste nyhetene og produktoppdateringene fra Google og gi tilbakemelding, merk av i boksen under «Hold deg oppdatert».
  • Du kan ta en forhåndskikk på enheten til barnet ditt. Trykk på Prøv det for å navigere.

Tilpass Pixel-enheten din med Familieområde

Enheten leveres med en standardbakgrunn og forhåndsdefinerte moduler som barnet kan bruke.

Slik legger du til et øyeblikksbilde i modulen
  1. Sveip til høyre på startskjermen.
  2. Trykk på Kamera i øyeblikksbildemodulen.
  3. Ta et bilde.
    • For å bekrefte bildet, trykk på Ferdig .
    • For å ta et nytt bilde, trykk på Angre .
    • For å sjekke bildet, trykk på det.
Slik legger du til kontakter i modulen
  1. Sveip til høyre på startskjermen.
  2. Trykk på Chat i kontaktmodulen.
  3. Trykk på Legg til når «Legg til telefonnummer»-dialogboksen vises.
  4. For å opprette en kontakt må du legge til kontaktinformasjonen.
  5. Trykk på Lagre øverst til høyre.
Slik legger du til flere kontaktmoduler
  1. Sveip til høyre på startskjermen.
  2. Trykk på Velg kontakt nederst til høyre.
  3. Legg til kontaktinformasjonen.