Pixel-laitteen käyttöönotto lapselle

Voit ottaa uuden Pixel-laitteen käyttöön lapsellesi. Voit myös valvoa lapsen tiliä ja valita, mitä sovelluksia hän voi käyttää.

Pixel-laitteen käyttöönotto lapselle

Näin otat uuden Pixel-laitteen käyttöön lapselle

1. Valitse aloitusnäytöltä Aloita.
    • Tärkeää: Kun sinua kehotetaan siirtämään dataa edelliseltä laitteelta, valitse Ohita.
  2. Yhdistä Wi-Fi-verkkoon.
  3. Kun sinulta kysytään, kenelle laite otetaan käyttöön, valitse Lapselle.
  4. Valitse Seuraava.
  5. Kirjaudu sisään tililläsi.
  6. Ota lapsen tili käyttöön.
    • Jos sinulla ei ole lapsitiliä: Voit luoda lapselle Google-tilin valitsemalla Aloitetaan.
    • Jos sinulla on jo lapsitili: Valitse lapsen tili.
    • Jos haluat lisätä tilillesi toisen lapsen: Valitse Luo tili lapselle.
  7. Ota lapsen tili käyttöön seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

Lapsilukon ylläpito

Voit ylläpitää lapsen tiliä laitteellasi artikkelin Family Linkin käytön aloittaminen ohjeilla.

Lapsilukon käyttöönotto
  1. Valitse Lapsilukon käyttöönotto ‐näytöltä Aloitetaan.
  2. Tarkista valvonta-asetukset, joita käytetään lapsen laitteessa Google Playn, Google Chromen ja Google Haun suodattimissa.
    • Vinkki: Laajenna ja valitse asetukset napauttamalla alanuolta Alanuoli.
  3. Kun olet määrittänyt asetukset ja suodattimet, valitse Seuraava.
  4. Voit ylläpitää lapsen laitteella olevia sovelluksia poistamalla niiden sovellusten valinnan, joita et halua lapsen käyttävän.
  5. Valitse Seuraava.
Käyttöajan hallinta
  1. Valitse Lisää aikarajoja ‑näytöltä Ota käyttöön ja sitten Jatka.
  2. Aseta Päivittäisten rajojen asettaminen ‐näkymästä aika, jonka lapsi voi viettää laitteellaan päivittäin.
  3. Valitse Seuraava.
  4. Valitse Laitepaussin asettaminen ‑näytöllä aika, jolloin lapsen laite lukitaan.
  5. Valitse Seuraava.
Lapsen laiteasetusten ylläpito Family Linkillä
  1. Valitse Google Family Link ‐sovelluksessa Asenna ja sitten Seuraava.
  2. Jatka valvonnan käyttöönottoa lapsen laitteelle valitsemalla Hyvin menee.
  3. Ota Googlen palveluiden ominaisuuksia käyttöön valitsemalla Lisää.
  4. Yhdistä mobiiliverkkoon.
    • Vinkki: Aseta lapsen laitteeseen SIM-kortti tai lataa eSIM.
  5. Tarkista Juridiset lisäehdot ‐näytön tiedot ja valitse Hyväksyn.
  6. Voit ottaa Google Assistantin käyttöön lapsen laitteella valitsemalla Lisää.
  7. Viimeistele käyttöönotto valitsemalla Aloitetaan.

Vinkkejä:

• Valitse Pysy kuulolla ‑kohdan valintaruutu, niin saat Googlen uusimmat uutiset ja tuotepäivitykset ja voit antaa palautetta.
  • Voit esikatsella lapsen laitetta. Tee se valitsemalla Kokeile.

Pixel-laitteen yksilöinti perhetilalla

Laitteessa on oletustaustakuva ja esiasetetut widgetit, joita lapsi voi käyttää.

Snapshotin lisääminen widgetiin
  1. Pyyhkäise aloitusnäytöllä oikealle.
  2. Valitse Snapshot-widgetistä Kamera .
  3. Ota kuva.
    • Kuvan vahvistaminen: Valitse Valmis .
    • Toisen kuvan ottaminen: Valitse Kumoa .
    • Kuvan tarkistaminen: Napauta kehystettyä kuvaa.
Yhteystiedon lisääminen widgetiin
  1. Pyyhkäise aloitusnäytöllä oikealle.
  2. Valitse Contact-widgetistä Chat .
  3. Kun Lisää puhelinnumero ‐valintaikkuna avautuu, valitse Lisää.
  4. Jos haluat luoda yhteystiedon, lisää yhteystiedot.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.
Toisen Contact-widgetin lisääminen
  1. Pyyhkäise aloitusnäytöllä oikealle.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Valitse yhteystieto.
  3. Lisää yhteystiedot.