Overfør WhatsApp-data til en ny Android

Du kan overføre WhatsApp-chatter og -data fra den gamle iPhonen eller Android-enheten din til den nye Android-enheten.

Overfør WhatsApp-chatter fra iPhone til Android

Viktig:

• Enhetsoverføringen må skje via enhetskonfigureringen.
  • Hvis enheten allerede er konfigurert, må du tilbakestille den til fabrikkstandard og gå gjennom konfigureringen på nytt. Finn ut hvordan du tilbakestiller Android-enheten din.
  • Hvis du hoppet over dataoverføring under den første konfigureringen, har du 3–7 dager etter enhetskonfigureringen til å gjenopprette chattene dine fra iPhonen.
  • Hvis du allerede har mottatt meldinger på den nye enheten, erstattes de nye meldingene i det gamle innholdet.

Dette trenger du

For å overføre WhatsApp-chatloggen din fra iPhone til Android må du ha

• USB-C-til-Lightning-kabel eller en ordentlig kabel som kobler iPhone- og Android-enheten din sammen.
    • Dette er vanligvis den gamle iPhone-ladekabelen. Hvis kabelen ikke passer, trenger du kanskje en adapter.
  • Det samme telefonnummeret på den nye enheten som på den gamle enheten.
  • Den nye Android-enheten er angitt som ny fra fabrikken eller tilbakestilt til fabrikkstandard.
  • En stabil internettilkobling.

Overfør WhatsApp-data og -logg fra iPhone

Viktig: Hold iPhonen ulåst under overføringsprosessen.

1. Slå på den nye Android-telefonen din.
    • Hvis telefonen allerede er konfigurert, må du tilbakestille den til fabrikkstandard.
  2. Følg trinnene for å kopiere apper og data fra en iPhone til en ny Android-enhet
    • Sørg for at du er koblet til wifi, og at du logger på en Google-konto.
  3. Når det står «Kopier apper og data» på skjermen, velger du Kopiér fra iPhone eller iPad.
  4. Når du blir bedt om det, kobler du sammen telefonene med den gamle iPhone-kabelen.
    • Hvis du får en advarsel på iPhone, trykker du på Angi som pålitelig.
  5. På kopieringsskjermen trykker du på Apper og eventuelle andre data du vil overføre.
    • For å sjekke om WhatsApp er inkludert i listen over apper som overføres, trykk på Apper
  6. Når du blir bedt om det, bekrefter du at du vil overføre WhatsApp-chattene dine.
  7. Bruk kameraappen på iPhone til å skanne QR-koden som vises på Android-enheten.
    • Hvis du ikke kan skanne QR-koden:
      1. Åpne WhatsApp på iPhone.
      2. Gå til Innstillinger.
      3. Trykk på Chatterog så Flytt chatter til Android.
  8. For å starte dataoverføringen, trykk på Start og så Start overføring på iPhone.
  9. Når dataoverføringen er fullført, logger du på WhatsApp på Android-telefonen.

Tips:

• WhatsApp-overføring er kanskje ikke tilgjengelig for enheter med bedriftssertifikater.
    1. For å fjerne et installert sertifikat manuelt, gå til Innstillinger.
    2. Trykk på Generelt og så Enhetsadministrasjon.
    3. Velg en profil.
    4. Trykk på Flere detaljer.
    5. For å fjerne sertifikatet, trykk på sertifikatet.