Oppgrader til passnøkler for Pixel-telefoner eller -nettbrett

Passnøkler er et enklere og sikrere alternativ til passord. Du trenger ikke å administrere flere passord. I stedet kan du logge på apper eller nettsteder med enheten din på samme måte som du låser opp med PIN-kode, mønster, passord eller biometri. Finn ut mer om passnøkler.

Google passkeys | Simplifying sign-ins across the web

Finn kvalifiserte kontoer, og konfigurer passnøkler

Ikke alle nettsteder, kontoer eller apper støtter passnøkler. Følg denne fremgangsmåten for å finne kontopassord du kan oppgradere til passnøkler:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.
  2. Trykk på Passord og kontoer.
  3. Under Passord, passnøkler og datatjenester trykker du på Google etterfulgt av Google Passordlagring.
  4. Hvis det er mulig å oppgradere passnøkler, vises meldingen «Gjør påloggingen enklere» .
    • Trykk på forespørselen for å finne kvalifiserte kontoer.
  5. Velg en konto som støtter passnøkler, fra listen.
  6. Logg på om nødvendig. Følg deretter veiledningen for appen eller nettstedet for å opprette passnøkkelen.
  7. Når du blir bedt om det, bruker du skjermlåsen og legger inn PIN-koden, mønsteret, passordet eller biometri.

Tips:

• Du kan også se etter muligheter for oppgradering av passnøkler ved å åpne Google Passordlagring og trykke på Passordsjekk.
  • Hvis tredjepartsapper eller -nettsteder ikke støtter passnøkler, vises de ikke i anbefalingslisten for passnøkler.