Använda dubbla Pixel Fold-skärmar för att dela innehåll

Du kan visa innehåll på både den inre och yttre skärmen på Pixel Fold samtidigt. Med den här funktionen blir det enklare att visa vad du har på telefonen, till exempel när du översätter livekonversationer.

Visa liveöversättning i tolkläget på Pixel Fold

Du kan aktivera tolkläget på Pixel-telefonen med hjälp av Google-assistenten och sedan visa översättningen för någon annan. Läs mer om hur du översätter konversationer med tolkläget.

Obs! Översättningen blir mer korrekt om du inte täcker över mikrofonen när du använder Dual Screen.

Så här översätter du med Google Assistent:

1. Vik upp telefonen.
  2. Säg ”Hey Google” och ett kommando, till exempel följande:
    • ”Tolka italienska åt mig.”
    • ”Hur säger man ’hus’ på spanska?”
    • ”Aktivera tolkläget.” Välj ett språk att översätta till.
  3. Tryck på Dual Screen längst ned på skärmen följt av Mikrofon .
  4. Prata på ditt eget språk. På den yttre skärmen visas en översättning av det du säger till den andra personen.

Om du inte längre vill visa översättningar på den yttre skärmen kan du

• trycka på Dual Screen-knappen igen
  • byta app
  • stänga appar
  • vika telefonen.