2 Pixel Fold-schermen gebruiken om content te delen

Je kunt tegelijkertijd content tonen op de binnenste en buitenste schermen van de Pixel Fold. Met deze functie kun je makkelijker tonen wat er op je telefoon staat, bijvoorbeeld als je een live gesprek vertaalt.

Live vertalingen tonen in de tolkmodus op je Pixel Fold

Je kunt de Google Assistent op je Pixel-telefoon gebruiken om de tolkmodus aan te zetten. Daarna kun je de vertaling aan iemand anders tonen. Meer informatie over hoe je gesprekken vertaalt met de tolkmodus

Belangrijk: Bedek de microfoon niet om te zorgen dat de vertaling klopt als je het dubbele scherm gebruikt.

Zo vertaal je via de Google Assistent:

1. Vouw je telefoon open.
  2. Zeg 'Hey Google' en een opdracht, zoals:
    • 'Wil je mijn Italiaanse tolk zijn?'
    • 'Hoe zeg ik huis in het Spaans?'
    • 'Zet de tolkmodus aan.' Selecteer een taal waarnaar je wilt vertalen.
  3. Tik onderaan het scherm op Dual Screen en dan Microfoon .
  4. Spreek in je eigen taal. Het buitenste scherm toont een vertaling van wat je tegen de andere persoon zegt.

Als je vertalingen op het buitenste scherm wilt stoppen, kun je:

• Nogmaals op de knop Dual Screen tikken
  • Schakelen tussen apps
  • Apps sluiten
  • Je telefoon opvouwen