Bruk to skjermer på Pixel Fold for å dele innhold

Du kan vise innhold samtidig på den innvendige og utvendige skjermen på Pixel Fold. Denne funksjonen gjør det enklere å vise hva som er på telefonen, for eksempel når du oversetter en samtale i sanntid.

Vis direkteoversettelser i tolkemodus på Pixel Fold

Du kan bruke Google-assistenten på Pixel-telefonen til å slå på tolkemodus, og deretter vise oversettelsen til en annen person. Finn ut mer om hvordan du oversetter samtaler med tolkemodus.

Viktig: For å sikre at oversettelsen er riktig når du bruker Dual Screen, må du sørge for at du ikke dekker mikrofonen.

Slik oversetter du via Google-assistenten:

1. Brett ut telefonen.
  2. Si «Hey Google» og en kommando, for eksempel
    • «Vær italiensktolk for meg.»
    • «Hvordan sier jeg hus på spansk?»
    • «Slå på tolkemodus.» Velg et språk du vil oversette til.
  3. Nederst på skjermen trykker du på Dual Screen og så Mikrofon .
  4. Snakk på ditt eget språk. På den utvendige skjermen ser du en oversettelse av det du sier til den andre personen.

Slik stopper du oversettelser på den ytre skjermen:

• Trykk på knappen for delt skjerm på nytt
  • bytte app
  • lukke apper
  • legge sammen telefonen