Crear o personalitzar els fons de pantalla (Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold)

Important: quan l'estalvi de bateria està activat, el fons de pantalla s'atenua.

Les funcions noves del telèfon Pixel et permeten utilitzar la creativitat per personalitzar la teva experiència. Pots afegir efectes 3D i gràfics en moviment a les fotos per crear fons de pantalla únics. També pots crear fons de pantalla personalitzats amb Taller d'emojis.

Obtén informació sobre com pots crear fons de pantalla personalitzats en un Pixel Fold amb el nostre tutorial pas a pas.

Afegir efectes especials als fons de pantalla de fotos (Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold)
  1. A la pantalla d'inici del telèfon, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Fons de pantalla i, a continuació, Les meves fotos.
  3. Selecciona una foto.
  4. Toca Efectes .
  5. Activa l'opció Crea fons de pantalla cinemàtic.
  6. Per previsualitzar el fons de pantalla, toca Pantalla d'inici i, a continuació, Pantalla de bloqueig.
  7. Per seleccionar una ubicació del fons de pantalla, toca Pantalla d'inici, Pantalla de bloqueig o Pantalles d'inici i de bloqueig.
Crear fons de pantalla personalitzats amb Taller d'emojis (Pixel 4a i models posteriors, inclòs Pixel Fold)

Pots crear fons de pantalla i triar els emojis, els patrons i els colors de fons que vulguis. Aquests fons de pantalla d'emojis personalitzats es poden desar.

1. Tria un emoji

Pots seleccionar els teus emojis o obtenir un assortiment aleatori.

1. A la pantalla d'inici del telèfon, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Estil i fons de pantalla i, a continuació, Canvia el fons de pantalla i, a continuació, Taller d'emojis.
  3. A la part inferior dreta, toca Edita l'emoji i, a continuació, Fet .
  4. Tria l'emoji.
    • Per obtenir un emoji concret: selecciona'l des del teclat. Pots triar fins a 14 emojis per decorar el fons de pantalla.
    • Per obtenir un assortiment aleatori: toca Aleatoritza.

2. Tria un patró i una mida

Un cop hagis triat un fons de pantalla d'emojis, pots ajustar el patró dels emojis.

1. Al tauler inferior, toca Patrons.
  2. Selecciona un estil de patró.
  3. Per canviar la mida dels emojis al patró, fes servir el control lliscant.

3. Selecciona un color

1. Al tauler inferior, toca Colors.
  2. Selecciona un color de fons de pantalla.

4. Previsualitza i defineix el fons de pantalla

1. Per previsualitzar el fons de pantalla d'emojis, toca Pantalla de bloqueig i, a continuació, Pantalla d'inici.
  2. Quan la previsualització es vegi bé, toca Defineix fons de pantalla.
  3. Per seleccionar la ubicació d'un fons de pantalla, toca Pantalla d'inici o Pantalles d'inici i de bloqueig.
Crear fons de pantalla IA (Pixel 8 i Pixel 8 Pro)

Important: és possible que els fons de pantalla IA no estiguin disponibles per a determinats tipus de comptes, com ara els comptes de Family Link.

Pots utilitzar la IA generativa per crear fons de pantalla personalitzats i únics basats en les teves indicacions. Pots:

• Accedir al fons de pantalla nou mitjançant les opcions de fons de pantalla actuals.
  • Emplenar els espais en blanc per crear una indicació en una plantilla preconfigurada.
  • Triar diverses opcions per ajustar el resultat final.
  • Desar els fons de pantalla creats per tornar-los a utilitzar més tard.

Per generar un fons de pantalla IA:

1. A la pantalla d'inici del telèfon, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Estil i fons de pantalla i, a continuació, Més fons de pantalla i, a continuació, Fons de pantalla IA.
  3. Tria un tema per crear el fons de pantalla generat per IA.
  4. Toca Inspira'm per obtenir un fons de pantalla aleatori per al tema que hagis triat.
  5. Toca qualsevol paraula subratllada a la indicació per explorar opcions específiques.
  6. Per generar un fons de pantalla, toca Crea un fons de pantalla.
  7. Per triar entre diversos fons de pantalla generats per IA, llisca cap a l'esquerra o cap a la dreta.
  8. Per definir el fons de pantalla, toca Fet i selecciona Pantalla de bloqueig o Pantalla d'inici i, a continuació, Defineix fons de pantalla.

Consell: un cop utilitzis el fons de pantalla, es desarà perquè el puguis tornar a utilitzar més endavant.

Canviar l'estil del rellotge amb la darrera versió d'Android
  1. A la pantalla d'inici del telèfon, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Estil i fons de pantalla i, a continuació, Pantalla de bloqueig.
  3. A sobre del títol "Configuració Color i mida del rellotge", llisca cap a l'esquerra o cap a la dreta per veure les opcions d'estil.
  4. Toca Color i selecciona el color que vulguis.
    Consell: per fer que el color sigui més clar o més fosc, utilitza el control lliscant.
  5. Toca Mida i selecciona la mida que vulguis.
    • Dinàmic: la mida del rellotge canvia d'acord amb el contingut de la pantalla de bloqueig.
    • Petit
  6. Per desar els canvis d'estil, toca la fletxa esquerra Enrere.