Använda helskärmsläget på din Pixel Fold

Du kan använda hela skärmen på Pixel Fold för ökad produktivitet och bättre underhållning.

Läs mer om hur du använder helskärmsläget för produktivitet på Pixel Fold steg för steg i vår guide.

Komma igång med helskärmsläget

Vik upp telefonen om du vill använda helskärmsläget.

Tips! Du kan även använda två appar samtidigt i läget för delad skärm. Läs mer om hur du använder delad skärm på din Pixel Fold.

Använda helskärmsläget för ökad produktivitet och bättre underhållning

Du kan använda hela skärmen på din Pixel Fold för nästan allt du gör på telefonen.

Helskärmsläget fungerar med Google Workspace-appar som är optimerade för helskärmsläge, till exempel

• Drive
  • Dokument
  • Kalkylark

Du kan även använda helskärmsläget för att redigera foton du tar med Pixel Fold-kameran eller titta på film. Läs mer om hur du redigerar foton på Pixel Fold.