Helder gespreksgeluid aanzetten

Belangrijk: Deze functie is beschikbaar op de Pixel 7 en hoger, waaronder de Fold.

Je Pixel-telefoon-app ondersteunt Helder gespreksgeluid. Sommige apps van derden voor de Pixel 8 en Pixel 8 Pro ondersteunen Helder gespreksgeluid ook voor Bellen via wifi.

Helder gespreksgeluid aan- of uitzetten

Belangrijk: Deze functie is afhankelijk van de gespreksbandbreedte en is misschien niet voor alle gesprekken beschikbaar.

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen en dan Helder gespreksgeluid.
  3. Zet Helder gespreksgeluid gebruiken aan of uit.
Tip: Zet Helder gespreksgeluid aan om het geluid van achtergrondmuziek, zoals wachtmuziek, zachter te zetten. Zet de functie uit om de achtergrondmuziek beter te horen.

Helder gespreksgeluid en privacy van gegevens

Alle geluidsgegevens worden verwerkt op je Pixel-telefoon. Deze functie stuurt je audio en telefoongesprekken niet naar Google. Meer informatie over het privacybeleid van Google

Helder gespreksgeluid en wifi-apps

Belangrijk: Je Pixel-telefoon-app ondersteunt Helder gespreksgeluid. Sommige apps van derden voor de Pixel 8 en Pixel 8 Pro ondersteunen Helder gespreksgeluid ook voor wifi-gesprekken.