Løs problemer med treg trådløs lading på Pixel-telefonen din

Bruk trinnene på denne siden for å løse problemer med treg trådløs lading på Pixel-telefonen din.

Sjekk om telefonen er overopphetet

• La telefonen kjøle seg ned, og prøv igjen.
  • Sørg for at telefonen ikke er utsatt for direkte sollys eller plassert ved siden av en annen varmekilde.
  • Ta av dekselet fra telefonen.
  • Sjekk om ladere blokkerer luftstrømmen til telefonen.
  • La skjermen være mørk mens telefonen lades.

Sjekk apper og tilkobling

• Når du har kjølt ned telefonen, starter du den på nytt og prøver igjen. Det kan hende du har apper som kjører i bakgrunnen, og som bruker mye strøm.
  • Sjekk styrken til det trådløse nettet og mobildekningen. Hvis du har dårlig dekning, bruker enheten sannsynligvis mer strøm.
Tips: Prøv å slå på flymodus når du lader i områder med dårlig tilkobling.

Sjekk fysiske problemer

• Fjern eventuelle gjenstander som er magnetiske eller av metall, for eksempel ringholdere, Apple MagSafe eller PopSockets, fra baksiden av telefonen.
  • Forsikre deg om at telefonen er plassert korrekt på den trådløse laderen.

Tips: Når tilpasset lading er aktiv, reduseres ladehastigheten når batteriet er ladet til over 80 %. Telefonen er fulladet før du våkner.