Het netwerkdatagebruik van Android System Intelligence checken

Je kunt je netwerkgebruik checken om gegevens te bekijken die zijn gedownload en geüpload door de Android System Intelligence-functies van je telefoon. Android System Intelligence-functies worden uitgevoerd in een beveiligde omgeving die Private Compute Core heet. Private Compute Core-componenten hebben geen rechtstreekse netwerktoegang. Private Compute Services biedt een beveiligde brug naar de cloud om de slimme functies van je telefoon te laten werken. Verzoeken worden geregistreerd en getoond in het netwerkgebruikslogboek in de app Instellingen van je telefoon.

Je netwerkgebruikslogboek checken

1. Open op je telefoon de app Instellingen.
  2. Zet de ontwikkelaarsmodus aan:
    1. Tik op Over de telefoon.
    2. Tik 7 tot 10 keer op Buildnummer totdat op de telefoon de tekst 'Je bent nu ontwikkelaar' verschijnt.
  3. Tik linksboven op Terug Terug.
  4. Tik op Beveiliging en privacy en dan Meer privacyinstellingen en dan Android System Intelligence.
  5. Tik op Netwerkgebruikslogboek.

Je netwerkgebruik registreren

Het netwerkgebruikslogboek voor de Private Compute Core staat standaard uit. Je kunt dit wijzigen via de instellingen van je telefoon.

1. Open op je telefoon de app Instellingen.
  2. Tik op Ontwikkelaarsinstellingen.
  3. Zet de ontwikkelaarsmodus aan:
    1. Tik op Over de telefoon.
    2. Tik 7 tot 10 keer op Buildnummer totdat op de telefoon de tekst 'Je bent nu ontwikkelaar' verschijnt.
  4. Tik linksboven op Terug Terug.
  5. Tik op Beveiliging en privacy en dan Meer privacyinstellingen en dan Android System Intelligence.
  6. Kies een profiel.
  7. Selecteer Netwerkgebruikslogboek.
  8. Zet Netwerkgebruik registreren aan of uit.