Hold de trådløse tilkoblingene på Android-enheten din påslått i flymodus

Når du slår på flymodus på Android-telefonen din for første gang, blir wifi og Bluetooth slått av. Du kan endre denne innstillingen for å holde de trådløse tilkoblingene påslått, slik at du ikke mister tilkoblingen til smartklokker, Bluetooth-øreplugger eller andre enheter. Du kan også slå de trådløse tilkoblingene av igjen.

Neste gang du slår på flymodus, husker telefonen den forrige innstillingen.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå flymodus av eller på

Slik slår du flymodus på eller av:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett.
  3. Slå Flymodus på eller av.
Tips: Du kan også slå flymodus av eller på ved å sveipe ned fra toppen av skjermen. Finn ut hvordan du endrer vanlige innstillinger raskt
Slå på og koble til wifi
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Slå på Wifi.
  4. Trykk på et oppført nettverk. Hvis nettverket krever et passord, ser du låsen Lås. Etter at du har koblet til:
    • «Tilkoblet» vises under navnet på nettverket.
    • Nettverket er «Lagret». Når enheten er i nærheten og wifi er slått på, kobler enheten seg til automatisk.
Tips: Du kan også sveipe ned på skjermen for å gå til wifi-innstillingene. Finn ut hvordan du endrer vanlige innstillinger.
Slå Bluetooth av eller på via Innstillinger-appen
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsvalg Og så Bluetooth.
  3. Slå Bluetooth på eller av.