Androidin langattomien yhteyksien pitäminen päällä lentokonetilassa

Kun laitat Android-puhelimen lentokonetilan päälle, Wi-Fi ja Bluetooth menevät pois päältä. Voit muuttaa tätä asetusta, jos haluat pitää langattoman yhteyden päällä, jotta pysyt yhteydessä esimerkiksi älykelloon tai Bluetooth-nappikuulokkeisiin. Voit myös laittaa langattomat yhteydet pois päältä uudelleen.

Kun seuraavan kerran laitat lentokonetilan päälle, puhelin muistaa edellisen asetuksen.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Lentokonetila päälle tai pois päältä

Näin voit laittaa lentokonetilan päälle tai pois päältä:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Verkko ja internet.
  3. Laita Lentokonetila päälle tai pois päältä.
Vinkki: Voit laittaa lentokonetilan päälle myös pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta. Katso, miten voit muuttaa yleisiä asetuksia nopeasti.
Wi-Fi-verkon laittaminen päälle ja siihen yhdistäminen
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
    .
  2. Valitse Verkko ja internet ja sitten Internet.
  3. Laita Wi-Fi päälle.
  4. Napauta yhtä verkkoa listalta. Jos verkkoon tarvitaan salasana, näet Lukko-kuvakkeen Lukitse. Yhdistämisen jälkeen
    • verkon nimen alapuolella lukee "Yhdistetty"
    • verkko on "Tallennettu". Kun laite on lähellä ja Wi-Fi päällä, puhelin muodostaa yhteyden automaattisesti.
Vinkki: Voit avata Wi-Fi-asetukset myös pyyhkäisemällä näytöllä alaspäin. Lue lisää yleisten asetusten muuttamisesta.
Bluetoothin laittaminen päälle tai pois päältä Asetukset-sovelluksesta
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
    .
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet Ja sitten Yhteysasetukset Ja sitten Bluetooth.
  3. Laita Bluetooth päälle tai pois päältä.

Muita lähteitä