Mantenir activades les connexions sense fil d'Android en mode d'avió

Quan actives el mode d'avió del telèfon Android per primera vegada, la Wi‐Fi i el Bluetooth es desactiven. Pots canviar aquesta opció de configuració per mantenir activades les connexions sense fil i per tenir connexió a dispositius, com ara el rellotge intel·ligent o els auriculars amb Bluetooth. També pots tornar a desactivar les connexions sense fil.

La pròxima vegada que activis el mode d'avió, el telèfon recordarà l'opció de configuració anterior.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar o desactivar el mode d'avió

Per activar o desactivar el mode d'avió, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet.
  3. Activa o desactiva el mode d'avió.
Consell: per activar o desactivar el mode d'avió, també pots lliscar cap avall des de la part superior de la pantalla. Obtén informació sobre com pots canviar ràpidament les opcions de configuració habituals.
Activar la Wi‐Fi i connectar-s'hi
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. Activa la Wi‑Fi.
  4. Toca una xarxa de la llista. Si cal una contrasenya, veuràs un cadenat Bloqueja. Un cop t'hi hagis connectat:
    • Es mostrarà la indicació "Connectat" a sota del nom de la xarxa.
    • La xarxa s'haurà desat. Quan el dispositiu sigui a prop i la Wi‑Fi estigui activada, el dispositiu s'hi connectarà automàticament.
Consell: també pots lliscar cap avall a la pantalla per accedir a la configuració de la Wi‑Fi. Obtén informació sobre com pots canviar les opcions de configuració habituals.
Activar o desactivar el Bluetooth des de l'aplicació Configuració
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Bluetooth.
  3. Activa o desactiva el Bluetooth.