Puhelimen asetusten tarkistaminen vastaamattomien puhelujen välttämiseksi

Muuta Puhelin-sovelluksen asetuksia, jotta puhelut eivät jää sinulta huomaamatta.

Ääni‑ ja värinäasetusten muuttaminen

Näin voit muuttaa puhelun ja ilmoitusten äänenvoimakkuutta:

1. Paina puhelimen Äänenvoimakkuuspainiketta.
  2. Valitse oikealta Lisää Lisää.
  3. Siirrä Soittoäänen ja ilmoitusten voimakkuus ‐kohdan äänenvoimakkuus haluamallesi tasolle.

Näin voit tarkistaa värinä- ja mykistysasetukset:

1. Paina puhelimen Äänenvoimakkuuspainiketta.
  2. Valitse oikealta, liukusäätimen yläpuolelta Soittoääni Soittoäänen voimakkuus.
    • Voit laittaa värinän päälle tai pois päältä valitsemalla Värinä Värinä.
    • Voit laittaa mykistyksen päälle tai pois päältä valitsemalla Mykistä Äänetön.

Katso, miten voit muuttaa Pixel-puhelimen äänenvoimakkuus‑, ääni‑ ja värinäasetuksia.

Älä häiritse ‐asetusten tarkistaminen

Varmista, että Älä häiritse on pois päältä
  1. Pyyhkäise alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Varmista Älä häiritse ‐tilan Älä häiritse vierestä, että se on pois päältä.

Lisätietoja siitä, miten Älä häiritse ‑tilan voi poistaa käytöstä ja miten ilmoitukset voidaan sallia tilan asetuksissa.

Esiasetettujen Älä häiritse ‐aikataulujen poistaminen
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä ja sitten Älä häiritse ja sitten Aikataulut.
  3. Valitse esiasetetun aikataulun vierestä Asetukset Asetuksetja sitten Poista Poistaja sitten Poista.
Tarkista Nukkuma-aikamoodin asetukset
Varmista, että Älä häiritse ‐tila ei käynnisty automaattisesti, kun Nukkuma-aikamoodi on käytössä. Näin voit poistaa sen käytöstä:
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Digitaalinen hyvinvointi ja lapsilukko.
  3. Valitse Irtautumistapoja-kohdasta Nukkuma-aikamoodi ja sitten Muokkaa.
  4. Kun Nukkuma-aikamoodi on päällä, laita Nukkuma-aikamoodin Älä häiritse ‑tila pois päältä.
Tarkista Ajotilan asetukset
Varmista, että Älä häiritse ‐tila ei käynnisty automaattisesti ajon aikana. Näin voit poistaa sen käytöstä:
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä ja sitten Älä häiritse ja sitten Aikataulut.
  3. Valitse Ajotila-kohdasta Asetukset Asetuksetja sitten Käynnistä automaattisesti.
  4. Laita Kun ajaminen havaitaan pois päältä.

Eleasetusten tarkistaminen

Voit ottaa joitakin eleitä käyttöön ja poistaa niitä käytöstä käyttääksesi puhelinta.

Active Edge (Pixel 2–4)
Purista puhelinta Active Edgellä, tarkistaaksesi, että et hiljentänyt saapuvia puheluita. Lue lisää Active Edgen käytöstä.

Puheluiden hiljentämisen lopettaminen Active Edgen käytön aikana

1. Avaa Asetukset-sovellus
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Eleet ja sitten Active Edge.
  3. Laita Purista, niin puhelin hiljenee pois päältä.

Active Edgen puristusvoimakkuuden muuttaminen

1. Avaa Asetukset-sovellus
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Eleet ja sitten Active Edge.
  3. Liikuta puristusherkkyyttä vasemmalle tai oikealle.
Hiljennä kääntämällä (Pixel 4a ja uudemmat, mukaan lukien Fold)
Pidä puhelimen näyttö ylöspäin, jotta Hiljennä kääntämällä ‐ominaisuus pysyy päällä ja voit lopettaa saapuvien puheluiden hiljentämisen.

Tarkista, että hiljentäminen kääntämällä on pois päältä

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Eleet ja sitten Hiljennä kääntämällä.
  3. Laita Käytä hiljennä kääntämällä pois päältä.

Ilmoitusten ja puheluseulonta-asetusten muokkaaminen

Puhelin-sovelluksen ilmoitusten ottaminen käyttöön
Varmista, ettei ilmoituksia ole estetty laitteesi asetuksissa:
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Kaikki sovellukset ja sitten Puhelin.
  3. Laita Kaikki Puhelimen ilmoitukset päälle.
Puhelujen seulonnan asetusten tarkistaminen (Pixel 4a ja uudemmat, mukaan lukien Fold)
Vinkki: Puhelujen seulonta on saatavilla vain Yhdysvalloissa ehdot täyttäville käyttäjille.
  1. Avaa Puhelin-sovellus puhelin.
  2. Valitse Lisää Lisääja sitten Asetukset ja sitten Soittajan tunnus ja häiriköinti.
  3. Tarkista, että Katso soittajan ja häirikön tunnus on käytössä.
Estettyjen numeroiden tarkistaminen
  1. Avaa Puhelin-sovellus puhelin.
  2. Valitse Lisää Lisääja sitten Asetukset ja sitten Estetyt numerot.
  3. Varmista, ettet ole ilmoittanut puhelinnumeroa, josta haluat vastaanottaa puhelun.

Muita lähteitä