Comprovar la configuració de Telèfon per evitar trucades perdudes

Gestiona la configuració de l'aplicació Telèfon per assegurar-te que no et perds cap trucada.

Gestionar la configuració del so i de la vibració

Per canviar el volum de les trucades i les notificacions del telèfon:

1. Al telèfon, prem el botó de volum.
  2. A la dreta, toca Més Més.
  3. A "Volum de sons i notificacions", fes lliscar el nivell de volum fins a on vulguis.

Per comprovar la configuració de vibració i silenci:

1. Al telèfon, prem el botó de volum.
  2. A la dreta, a sobre del control lliscant, toca So Volum del to.
    • Per activar o desactivar la vibració, toca Vibra Vibra.
    • Per activar o desactivar el silenci, toca Silencia Silencia.

Obtén informació sobre com pots canviar la configuració del volum, del so i de la vibració en un telèfon Pixel.

Comprovar la configuració del mode No molestis

Comprovar que el mode No molestis estigui desactivat
  1. Des de la part superior de la pantalla, llisca cap avall.
  2. Al costat de No molestis No molestis, comprova que l'opció estigui desactivada.

Obtén més informació sobre com pots desactivar aquest mode o canviar-ne la configuració per permetre les notificacions.

Suprimir programacions predefinides del mode No molestis
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració i, a continuació, No molestis i, a continuació, Programacions.
  3. Al costat de la programació predefinida, toca Configuració Configuració i, a continuació, Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.
Comprovar la configuració del mode Hora de dormir
Assegura't que el mode No molestis no s'activi automàticament quan utilitzis el mode Hora de dormir. Per desactivar-lo:
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Benestar digital i controls parentals.
  3. A "Maneres de desconnectar", toca Mode Hora de dormir i, a continuació, Personalitza.
  4. A "Quan el mode Hora de dormir estigui activat", desactiva No molestis per a mode Hora de dormir.
Comprovar la configuració del mode de conducció
Comprova que el mode No molestis no s'activi automàticament quan condueixis. Per desactivar-lo:
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració i, a continuació, No molestis i, a continuació, Programacions.
  3. Al costat de "Mode de conducció", toca Configuració Configuració i, a continuació, Activa automàticament.
  4. Desactiva l'opció En detectar que estic conduint.

Comprovar la configuració dels gestos

Pots activar i desactivar alguns gestos per interaccionar amb el telèfon.

Active Edge (Pixel 2-4)
Comprova que no hagis silenciat les trucades entrants estrenyent el telèfon amb Active Edge. Obtén informació sobre com pots utilitzar Active Edge.

Deixar de silenciar les trucades en utilitzar Active Edge

1. Obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Gestos i, a continuació, Active Edge.
  3. Desactiva Estreny per silenciar el telèfon.

Canviar la força amb què estrenys Active Edge

1. Obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Gestos i, a continuació, Active Edge.
  3. Mou la línia "Sensibilitat en estrènyer" cap a l'esquerra o cap a la dreta.
Silencia en girar (Pixel 4a i models posteriors, inclòs Fold)
Per mantenir activat el gest Silencia en girar i deixar de silenciar les trucades entrants, deixa el telèfon de cara amunt.

Comprovar que Silencia en girar està desactivat

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Gestos i, a continuació, Silencia en girar.
  3. Desactiva Utilitza Silencia en girar.

Gestionar la configuració del filtratge de trucades i les notificacions

Activar les notificacions de l'aplicació Telèfon
Comprova que les notificacions no estiguin bloquejades a la configuració del dispositiu:
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Totes les aplicacions i, a continuació, Telèfon.
  3. Activa Totes les notificacions del telèfon.
Comprovar la configuració de Filtre de trucades (Pixel 4a i models posteriors, inclòs Fold)
Consell: el filtratge de trucades només està disponible als Estats Units per als usuaris aptes.
  1. Obre l'aplicació Telèfon telèfon.
  2. Toca Més Mési, a continuació, Configuració i, a continuació, Identificador de trucada i trucades brossa.
  3. Comprova que l'opció Mostra l'identificador de trucada i brossa estigui activada.
Comprovar els números bloquejats
  1. Obre l'aplicació Telèfon telèfon.
  2. Toca Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Números bloquejats.
  3. Assegura't que no hi figuri el número de telèfon del qual vols rebre una trucada.