Android System Intelligence

Android System Intelligence er en systemkomponent i intelligent enhetslagring som driver intelligente funksjoner på Android-enheter samtidig som dataene dine holdes private.

Finn ut mer om Android System Intelligence

Android System Intelligence har funksjoner som

• Direkteteksting: automatisk teksting for medier
  • skjermoppmerksomhet: skjermen slås ikke av mens du ser på den
  • smart automatisk rotasjon: registrerer retningen du holder telefonen i
  • forbedret kopiering og innliming: gjør det enklere å flytte tekst fra én app til en annen
  • appforslag i appoversikten: foreslår en app du kanskje trenger senere
  • administrering av varsler: legger til handlingsknapper i varsler – med handlingsknappene kan du for eksempel legge til veibeskrivelser til et sted, spore pakker eller legge til kontakter
  • Smart Text Selection i systemet: gjør det enklere å merke og bruke tekst – du kan for eksempel trykke lenge på adresser for å velge dem eller trykke for å sjekke veibeskrivelser
  • å gjøre tekst om til linker: gjør tekst i apper om til linker
  • Direkteoversetting: oversetter tekstsamtaler og videoer i sanntid
  • app-søk: finn bestemte apper
  • stemmestyrt skriving med assistenten: dikter tekst med stemmen med stemmestyrt skriving med assistenten på Gboard
  • Spilles nå: gjenkjenning av musikk i nærheten
  • ombordstigningskort med skjermdump: du kan legge til ombordstigningskort i Google Pay med skjermdumper

Tips: Enkelte funksjoner er kanskje bare tilgjengelige på enkelte enheter.

Android System Intelligence bruker systemtillatelser for å gi deg smarte forslag. Hvis funksjonen for eksempel har tillatelse til å sjekke kontaktene dine, kan du få forslag om å ringe folk du kontakter ofte.

Private Compute Services

Tjenester som Android System Intelligence er maskinlæringsfunksjoner som ikke har direkte nettverkstilgang. For å bidra til at Android System Intelligence mottar oppdateringer for å bli bedre, oppretter Private Compute Services en sikker bro til nettskyen.

Dataopplysninger

Android System Intelligence og Private Compute Services samler inn krasjlogger, diagnostikk og enhetsidentifikatorer for å fungere. Disse dataene samles inn for appanalyse. Enkelte data brukes for eksempel for å overvåke ytelsen og kvaliteten til appen.

Kontroller dataene dine

Innsamling av statistikk er valgfritt. Slik konfigurerer du datainnsamling:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2.  Trykk på Personvern og så Bruk og diagnostikk.

Slik tømmer du enhetsdata:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Personvern og så Android System Intelligence og så Fjern data.

Sikkerhetsrutiner

Android System Intelligence bidrar via Private Compute Services til å ivareta personvernet ditt med teknikker som distribuert læring og statistikk for å analysere og forbedre ytelsen til funksjoner.