Säkerhet, garanti och föreskrifter för Pixel 6a

Här hittar du produktinformation

Säkerhetsvarningar

Korrekt hantering och användning

Service och support

Föreskrifter

Information om tillgänglighet

Begränsad garanti

Här hittar du produktinformation

Den här guiden innehåller de grundläggande säkerhetsriktlinjer som finns i det tryckta häftet Säkerhet och garanti som medföljer Pixel 6a. Den innehåller dessutom ytterligare information om säkerhet, föreskrifter och garantier för Pixel 6a.

Information om säkerhet och föreskrifter: g.co/pixel/safety eller Inställningar följt av Om telefonen följt av Säkerhet och föreskrifter.

Information om vilken garanti som gäller i landet där du köpte produkten, t.ex. hur du gör ett garantianspråk: g.co/pixel/warranty.

Elektroniska föreskriftsetiketter och värden för specifik absorptionsnivå (SAR) för din enhet:
Inställningar följt av Om telefonen följt av Föreskriftsetiketter.

Utförlig hjälp online: g.co/pixel/help.

Säkerhetsvarningar

Varning VARNING! HÄLSO- OCH SÄKERHETSINFORMATION – LÄS DETTA INNAN DU ANVÄNDER ENHETEN FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR PERSONSKADOR, OBEHAG, SKADAD EGENDOM INKLUSIVE SKADOR PÅ TILLBEHÖR TILL PIXEL 6a ELLER ANSLUTNA ENHETER OCH ATT UTSÄTTAS FÖR ANDRA RISKER.

Hantering

Hantera telefonen varsamt. Telefonen eller batteriet kan skadas om du tar isär, tappar, böjer, bränner, krossar eller sticker hål på enheten. Använd inte telefonen om den är skadad, till exempel om höljet är trasigt eller skärmen sprucken. Om du använder en skadad telefon finns risk för överhettning eller personskador. Utsätt inte telefonen för vätskor eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Försök inte torka enheten med en extern värmekälla om den blir blöt.

Telefonen är avsedd att fungera bäst i temperaturer mellan 0 °C och 35 °C och ska förvaras i temperaturer mellan -20 °C och 45 °C. Utsätt inte telefonen för högre temperaturer än 45 °C, till exempel genom att placera den på instrumentbrädan i en bil eller vid en värmefläkt, eftersom det kan skada telefonen, överhetta batteriet eller medföra brandrisk. Placera inte telefonen i närheten av värmekällor eller i direkt solljus. Om enheten blir för varm kopplar du ur den (om den är ansluten till en laddare) och flyttar den till en svalare plats. Använd den inte förrän den har svalnat. Telefonen är avsedd att fungera bäst på höjder upp till 2 000 m.

Telefonen kan generera mer värme än normalt vid vissa typer av användning, till exempel när du spelar spel, spelar in video, använder ficklampan eller använder funktioner för virtuell eller förstärkt verklighet. Det kan medföra att telefonens energisparläge aktiveras eller att den stängs av tillfälligt. Var försiktig när du använder enheten i dessa lägen. Mer information om risker i samband med långvarig exponering för hetta finns i avsnittet Långvarig exponering för hetta nedan.

Reparation och service

Försök inte reparera telefonen själv. Om du tar isär enheten kan vattenskyddet försämras och det finns risk för skador på dig eller enheten.

Enheten innehåller till exempel en laser som kan skadas om du tar isär enheten och du kan utsättas för farlig, osynlig laserstrålning.

Kontakta kundtjänst om den inte fungerar som den ska eller har skadats. Du hittar mer information på g.co/pixel/contact.

Laddning

Försäkra dig om att ventilationen kring nätadaptern och telefonen är god när de används eller laddas. Om skadade kablar eller nätadaptrar används eller om du laddar enheten i fuktiga miljöer kan det uppstå risk för brand, elektriska stötar, personskada eller skada på telefonen eller annan egendom. Ladda inte telefonen när den är blöt. Undvik att ladda enheten i direkt solljus.

När du laddar enheten måste nätadaptern vara lättåtkomlig och ansluten till ett eluttag i närheten av enheten. Försök inte trycka i nätadaptern med våld intill en annan kontakt eller nätadapter i ett eluttag om inte båda får plats. Håll i själva nätadaptern när du drar ur kontakten. Dra aldrig i laddningskabeln. Vrid eller kläm inte kabeln och tvinga inte in kontakten i en port. Dra ur enheten som laddas eller nätadaptern om ett meddelande visas om att du ska dra ur enheten som laddas eller nätadaptern när telefonen laddas. Innan du försöker ladda telefonen igen ska du kontrollera att både laddningskabelns kontakt och telefonens laddningsport är torra och utan främmande föremål.

Ladda bara telefonen med den medföljande kabeln eller kompatibla laddningstillbehör från Google Store eller Googles auktoriserade återförsäljare (titta efter Googles märke Made For). Laddaren måste vara certifierad för en begränsad strömkälla enligt IEC 60950-1 och/eller en strömkälla i klass 2 (PS2) enligt IEC 62368-1 märkt: 5 V DC, max 3 A; 9 V DC, max 3 A när den används med en USB PD-kompatibel laddare och har kvalificerats enligt CTIA:s certifieringskrav för batterisystem i enlighet med IEEE 1725. Om du inte använder kompatibla laddningstillbehör kan brand, elektriska stötar, personskada eller skada på enhet och tillbehör uppstå.

Långvarig exponering för hetta

Telefonen och laddaren alstrar värme under normal användning och följer gällande standarder och gränsvärden för yttemperatur. Undvik långvarig hudkontakt eftersom långvarig kontakt med varma ytor kan leda till obehag eller brännskador. Sov inte på eller med enheten eller dess nätadapter och täck dem inte med kuddar eller filtar. Var medveten om detta om du har ett medicinskt tillstånd som påverkar din förmåga att känna värme mot huden.

Barnsäkerhet

Den här enheten är inte en leksak. Telefonen (eller eventuella medföljande tillbehör) kan innehålla smådelar, plast-, glas- eller metalldelar och delar med vassa kanter som kan orsaka skador eller utgöra en kvävningsrisk. Kablar och sladdar utgör en strypningsrisk för barn. Förvara telefonens sladdar och kablar utom räckhåll för barn (minst 0,9 m avstånd) och låt dem inte leka med telefonen eller dess tillbehör. De kan skada sig själva eller andra och de kan oavsiktligt skada telefonen. Om ett barn sväljer smådelar måste ni omedelbart uppsöka läkarvård.

Hörselskador

Långvarig exponering för höga ljud (till exempel musik) kan orsaka nedsatt hörsel. Minska risken för hörselskador genom att undvika att lyssna på musik på hög volym under längre tid. Kontinuerlig exponering för hög volym och bakgrundsljud kan få höga ljud att verka lägre än de i själva verket är. Kontrollera volymen innan du använder hörlurar eller öronsnäckor.

Batteri

Den här telefonen innehåller ett uppladdningsbart litiumjonbatteri, vilket är en känslig komponent som kan orsaka personskador om det skadas. Försök inte att ta ut batteriet. Kontakta Google eller en serviceleverantör som har godkänts av Google om du vill byta ut batteriet. Du hittar kontaktuppgifter på g.co/pixel/contact. Om batteriet byts av någon som inte är kvalificerad kan enheten skadas. Om batteriet byts ut på fel sätt eller om du använder ett batteri som inte uppfyller kraven kan det innebära en risk för brand, explosion, läckage eller andra faror. Du ska inte modifiera eller återskapa/restaurera batteriet, punktera eller försöka föra in objekt i batteriet, sänka ned eller utsätta batteriet för vatten eller andra vätskor, eller utsätta batteriet för brand, mycket höga temperaturer och/eller andra faror.

Kortslut inte batteriet och tillåt inte att metallobjekt eller andra strömledande objekt kommer i kontakt med batterikontakterna. Undvik att tappa telefonen eller batteriet. Om du tappar telefonen eller batteriet och du misstänker eller ser att skada har uppstått kontaktar du Google eller en Google-auktoriserad serviceleverantör för undersökning av telefonen eller batteriet. Låt inte batterivätska komma i kontakt med ögon, hud eller kläder om batteriet läcker. Gnugga dig inte i ögonen om du redan har fått batterivätska i dem. Skölj genast ögonen med rent vatten och sök medicinsk rådgivning.

Den här telefonen innehåller ett uppladdningsbart litiumjonbatteri som uppfyller kraven i IEEE 1725 och andra tillämpliga standarder.

Kassering, transport och återvinning

Kassera och transportera enheten, batterier och tillbehör i enlighet med lokala miljö- och transportföreskrifter. Transportera dem inte på ett felaktigt sätt och kasta dem inte i vanliga hushållssopor. Felaktig kassering eller transport kan leda till brand, explosion och/eller andra risker. Du ska inte öppna dem, krossa dem, hetta upp dem till över 45 ̊C eller förbränna dem. Du hittar mer information om hur du återvinner enheten, batterierna och tillbehören på g.co/pixel/recycle.

Miljöbegränsningar

Förvara inte enheten och dess tillbehör i närheten av magnetiska fält eller på platser där det är dammigt, rökigt, fuktigt eller smutsigt. Telefonens delar eller inre kretsar kan ta skada om du gör det. Placera inte telefonen i närheten av värmekällor eller i direkt solljus. Lämna inte telefonen i ett fordon eller på platser där temperaturen kan överstiga 45 °C, till exempel på instrumentbrädan i en bil, fönsterbrädan, nära en värmekälla eller bakom glas som utsätts för direkt solljus eller starkt ultraviolett ljus under långa tidsperioder. Det kan skada telefonen, överhetta batteriet eller utgöra en risk för brand eller explosion.

Miljöer med explosionsrisk

Telefonen får inte laddas, användas, förvaras eller transporteras där brandfarliga eller explosiva ämnen förvaras (till exempel på bensinmackar, bränsledepåer eller kemiska verk). Använd inte den trådlösa enheten där sprängning pågår eller i miljöer med explosionsrisk, t.ex. områden där bränsle eller kemikalier förvaras eller överförs och i områden där luften innehåller höga halter av brandfarliga kemikalier, ångor eller partiklar (som korn, damm eller metallpulver). På sådana platser kan gnistor orsaka explosioner eller brand, eller till och med dödsfall. Följ alla anvisningar och skyltar där sådana risker kan finnas.

Navigering

Du har tillgång till kart- och navigeringstjänster på telefonen. Kartor och navigeringstjänster kräver en fungerande dataanslutning och platstjänster och de är kanske inte alltid tillgängliga vid alla tillfällen och i alla områden. Kartor och vägbeskrivningar kan vara felaktiga och de faktiska förhållandena kan skilja sig från kartan, informationen, trafikförhållandena, vägbeskrivningarna, innehållet och andra resultat. Läs vägbeskrivningar noggrant, följ alla gällande trafikbestämmelser och skyltar, gör egna bedömningar och använd sunt förnuft. Du använder kart- och navigeringstjänster på egen risk. Du är alltid ansvarig för ditt eget uppträdande och dess konsekvenser. Navigering med AR kräver uppdaterade bilder i Google Street View och starkt utomhusljus. Funktionen är inte tillgänglig i Indien.

Distraktion

Du kan bli distraherad om du använder enheten medan du utför vissa aktiviteter och det kan innebära fara för dig eller andra. Risken för olyckor minskar när du inte använder enheten medan du kör (det är dessutom olagligt på många ställen), cyklar eller när du använder maskiner. Använd den inte heller när du utför andra uppgifter som kan få allvarliga följder. Följ lokal lagstiftning om användning av mobila enheter, hörlurar och hjälmar.

Exponering för radiofrekvent strålning

Enheten har bedömts uppfylla tillämpliga regelmässiga krav när det gäller exponering för radiovågor och är utformad och tillverkad för att inte överskrida tillämpliga utsläppsgränser för exponering för radiofrekvensenergi.

I länder där gränsen för specifik absorptionsnivå (Specific Absorption Rate, SAR) är på 1,6 W/kg i genomsnitt över 1 gram vävnad är de högsta SAR-värdena för denna enhetstyp 1,19 W/kg för Pixel 6a (GB62Z) eller 1,18 W/kg för Pixel 6a (GX7AS) när den används mot huvudet utan avstånd och 1,19 W/kg för Pixel 6a (GB62Z) eller 1,19 W/kg för Pixel 6a (GX7AS) mot överkroppen med ett avstånd på 1,0 cm. I länder där gränsen för specifik absorptionsnivå (Specific Absorption Rate, SAR) är på 2,0 W/kg i genomsnitt över tio gram vävnad är de högsta SAR-värdena för denna enhetstyp 0,99 W/kg när den används mot huvudet utan avstånd och 1,31 W/kg mot kroppen med ett avstånd på 5 mm.

Du hittar gällande SAR-värden för vart och ett av dessa rättskipningsområden på telefonen: Inställningar följt av Om telefonen följt av Föreskriftsetiketter.

Du kan minska exponeringen för radiofrekvensenergi genom att använda ett handsfree-alternativ, till exempel den inbyggda högtalartelefonen, de medföljande hörlurarna eller liknande tillbehör. Enhetens tillbehör, till exempel fodral och hållare, får inte vara gjorda av metall. Håll enheten borta från kroppen för att följa avståndskravet.

Följande sidor innehåller mer information om specifik absorptionsnivå:

Radiofrekvent störning

Följ alla regler som förbjuder användning av trådlös teknik (som mobilnät eller wifi). Enheten är konstruerad för att följa regler om radiofrekvent störning, men användning av trådlösa enheter kan påverka annan elektronisk utrustning negativt. På flygplan och inför ombordstigning får trådlösa enheter bara användas i enlighet med flygbolagets anvisningar. Användning av en trådlös enhet i ett flygplan kan störa trådlösa nätverk och utgöra en fara för flygplanets manövrering. Det kan också vara olagligt. Du kanske kan använda din enhet i flygplansläge.

Nödkommunikation

Trådlösa enheter är kanske inte tillförlitliga för nödkommunikation. Enheten fungerar med hjälp av radiosignaler och kanske inte kan upprätta eller upprätthålla en anslutning under alla omständigheter. Telefonen drivs även av ett uppladdningsbart batteri som kan påverkas av temperatur, användning, skador och andra omständigheter. Vissa rättskipningsområden sänder ut nödmeddelanden via trådlösa nätverk, men beroende på nätverksanslutningen eller andra faktorer kanske enheten inte kan ta emot dessa meddelanden. Vissa funktioner och krisinformation eller nödkommunikation kanske inte är tillgängliga i alla områden eller på alla språk.

Störning av medicinsk utrustning

Telefonen använder radioenheter och andra komponenter som utstrålar elektromagnetiska fält och innehåller även magneter. Dessa elektromagnetiska fält och magneter kan störa medicinska enheter, t.ex. pacemakers och andra medicinska implantat. Håll alltid telefonen och laddaren på ett säkert avstånd från medicinska enheter. Om du har frågor om hur telefonen får användas med eller i närheten av medicinska enheter ska du rådfråga vårdgivare innan du använder telefonen. Om du misstänker att telefonen stör en medicinsk enhet stänger du av Google-enheten och ber din läkare om information som gäller din medicinska utrustning.

Sjukhus

Stäng av din trådlösa enhet när du ombeds att göra det på sjukhus, mottagningar eller vårdcentraler.
Du ombeds stänga av mobila enheter eftersom det finns risk att de stör känslig medicinsk utrustning.

Hälsorelaterade funktioner

Telefonen och dess funktioner för träningsappar är inte medicinska enheter och ska endast användas i informationssyfte. De är inte konstruerade eller avsedda för att ställa diagnoser om sjukdomar eller andra tillstånd, eller för behandling, övervakning, lindring eller förebyggande av sjukdom eller andra tillstånd.

Hudirritation

En del personer kan få reaktioner på material i smarta accessoarer som är i långvarig kontakt med huden, t.ex. nickel eller latex. Detta kan bero på allergier, förekomst av hudirriterande ämnen (t.ex. tvål eller svett) eller andra orsaker. Se till att telefonen är ren och torr. Flytta telefonen, sluta använda den och kontakta läkare om du upplever hudirritation eller vid obehag för någon kroppsdel.

Medicinska tillstånd

En liten andel användare kan få huvudvärk, epileptiska anfall eller förlora medvetandet vid visuell stimulans som blinkande ljus, ljusstarka mönster eller skärmanvändning. Sådan skärmanvändning kan även leda till ansträngda eller torra ögon eller trötthet. Detta kan hända personer som aldrig har haft sådana symptom tidigare. Om du tidigare har fått epileptiska anfall, förlorat medvetandet eller om du har ett medicinskt tillstånd eller besvär som du tror kan påverkas av telefonen ska du rådfråga en läkare innan du använder enheten. Sluta använda telefonen omedelbart och kontakta läkare om du upplever några symptom som du tror kan orsakas eller påverkas av telefonen (till exempel huvudvärk, förlorat medvetande eller anfall).

Muskel- och skelettsjukdomar

Monotona rörelser som att skriva, trycka eller svepa på telefonens skärm kan leda till obehag i fingrar, händer, handleder, armar, axlar eller andra delar av kroppen. Om du upplever obehag på grund av sådana rörelser ska du sluta använda telefonen och rådfråga en läkare.

Laserprodukt klass 1

Varning! Telefonen innehåller en laserenhet av klass 1. Enheten innehåller optik och ett skyddande hölje så att det inte går att komma åt laserstrålning över klass 1.

Laserenheterna i den här produkten uppfyller kraven i 21 CFR 1040.10 och 1040.11 förutom överensstämmelse med IEC 60825-1 Ed. 3., i enlighet med Laser Notice nr. 56, daterad den 8 maj 2019. Om du använder andra kontroller eller utför andra justeringar eller handlingar än de som anges här kan det leda till att du utsätts för farlig strålning. Servicearbete på den här produkten ska utföras av Google eller av en auktoriserad tjänsteleverantör.

Laserenhet: Tillverkad i Österrike. ams AG, Tobelbader Str. 30, 8141 Oberpremstätten, Österrike.

Korrekt hantering och användning

Följ dessa riktlinjer när du använder, förvarar eller rengör telefonen:

Drifttemperatur

Använd eller ladda inte telefonen vid temperaturer under 0 °C eller över 35 °C. Om enheten blir varmare invändigt än den normala drifttemperaturen görs försök att reglera temperaturen, vilket kan leda till minskad prestanda, sämre anslutning, att enheten inte går att ladda eller att skärmen eller enheten stängs av. Enheten kanske inte går att använda medan temperaturen regleras. Flytta enheten någonstans där den står svalare (eller varmare) och vänta i några minuter innan du försöker använda den igen.

Skötsel och rengöring

Dra ur kontakten innan du rengör telefonen och nätadaptern, vid åska och om den inte ska användas under en längre period. Rengör inte telefonen medan den laddas eftersom det kan leda till skador på dig eller enheten. Undvik lösningsmedel och slipmedel som kan skada produktens yta. Använd inte kemiska rengöringsmedel, pulver eller andra kemiska medel (som bensen) när du rengör telefonen eller dess tillbehör.

Smink, kemikalier och färgade material som denim kan orsaka missfärgningar på ljusa Pixel 6a-telefoner och fodral.

Vi rekommenderar att du rengör telefonen genom att försiktigt torka av den med en mjuk trasa som inte luddar. Använd en torr trasa för att torka av damm och andra fläckar. Använd en fuktig trasa för att torka av färgfläckar, till exempel från smink eller nya jeans. Använd skärmrengöringsservetter eller putsmedel för glasögon om skärmen är smutsig. Använd vanlig handtvål eller städservetter utan blekmedel på baksidan och sidorna. Du hittar ytterligare anvisningar om underhåll och rengöring på g.co/pixel/care.

Du kan desinficera Pixel 6a och skärmen med hjälp av vanliga desinfektionsservetter eller städservetter med 70 % isopropylalkohol. Använd inte servetter med blekmedel.

Vattentålighet

Telefonen är vattentålig i enlighet med IP67 i standarden IEC 60529, men den är inte vattentät. Vattentåligheten är inte permanent och kan försämras av slitage, om du reparerar eller tar isär telefonen eller om den skadas. Utsätt inte telefonen för vätskor eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Enhetens laddare och andra tillbehör är inte vattentåliga och ska inte utsättas för vätskor. Fuktskador gör att garantin inte gäller.

Magnetiska fält

Undvik att placera föremål som innehåller magneter eller är känsliga för magnetism, till exempel kreditkort, bankkort, ljud-/videoband eller magnetiska minnesenheter, i närheten av telefonen eller kontakten på dess laddningskabel. Information som lagras på sådana föremål kan försvinna. Föremål som innehåller information som är känslig för magneter ska hållas minst 5 cm från telefonen.

Service och support

Reparationer av telefonen bör endast utföras av Google eller en tjänsteleverantör som auktoriserats av Google. Otillåtna reparationer eller modifieringar kan leda till permanent skada på enheten och kan påverka garantins omfattning och behörigheten att använda enheten enligt gällande bestämmelser. Kontakta kundtjänst för att få behörig service. Besök g.co/pixel/help för hjälp och support online. Om du skickar in din telefon på service kan du få en ersättningstelefon (i stället för din ursprungliga telefon). Om du skickar in din telefon på service kan du få en ersättningstelefon som kanske har restaurerats (i stället för din ursprungliga telefon). Restaurerade delar kan användas vid reparation av varorna. Reparationen eller utbytet kan resultera i att användargenererad data går förlorad.

Föreskrifter

På Pixel 6a hittar du information om föreskrifter, certifiering och efterlevnadsmärkning som är specifik för telefonen under Inställningar följt av Om telefonen följt av Föreskriftsetiketter.

EMC – meddelande om efterlevnad

Viktigt! Enheten och tillbehör i förpackningen uppfyller kraven för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) enligt tester utförda under förhållanden där kompatibel perifer utrustning och isolerade kablar användes mellan systemkomponenter. Det är viktigt att du använder kompatibel kringutrustning och isolerade kablar mellan systemkomponenter för att minska risken för störningar i radio- och tv:ar och annan elektronisk utrustning.

Föreskrifter: USA

Efterlevnad av FCC-reglerna

Obs! Utrustningen har testats och visat sig följa gränserna för en digital enhet av klass B, i enlighet med avsnitt 15 i FCC-reglerna. Dessa gränser är avsedda att ge ett skäligt skydd mot skadliga störningar i bostadsinstallationer. Utrustningen genererar, använder och kan sända ut radiofrekvensenergi och kan, om den inte installeras och används i enlighet med anvisningarna, orsaka skadliga störningar i radiokommunikation. Det finns dock inte garantier för att störningar inte kan förekomma i en viss installation. Om utrustningen orsakat skadliga störningar i radio- eller tv-mottagningen (vilket du kan kontrollera genom att stänga av och slå på utrustningen) testar du att åtgärda störningen genom att göra något av följande:

• Placera mottagarantennen på ett annat ställe.
  • Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
  • Anslut utrustningen till ett uttag i en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
  • Ta hjälp av återförsäljaren eller en erfaren radio-/tv-tekniker.

Alla ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen har godkänts av Google kan upphäva din rätt att använda utrustningen.

Enheten uppfyller kraven enligt avsnitt 15 i FCC-reglerna. Användning sker på följande två villkor:

1. Enheterna får inte orsaka skadlig störning.
  2. Enheterna måste tåla eventuella störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad drift.

Modellnummer: GB62Z, GX7AS
Produktnamn: Pixel 6a

Ansvarig part:
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/pixel/contact

Kompatibilitet med hörapparat (HAC)

Enheten har utvärderats och certifierats för att vara kompatibel med hörapparater enligt teknisk specifikation ANSI C63.19. Det finns två mått på kompatibilitet med hörapparater:

• M-klassning, som är ett mått på immunitet mot radiofrekvent störning för hörapparater med akustisk koppling.
  • T-klassning, som är ett mått på prestanda när enheten används med en hörapparat med induktiv koppling (telespole).

Pixel 6a har klassificeringen M3/T4 enligt FCC:s regler för kompatibilitet med hörapparater för trådlösa enheter.

Enligt FCC:s regler är en mobiltelefon kompatibel med hörapparater om den har klassningen M3 eller M4 för akustiska kopplingar respektive T3 eller T4 för induktiva kopplingar.

Telefonerna har testats och klassificerats för användning med hörapparater för vissa av de trådlösa tekniker som används i telefonerna. Det kan dock finnas vissa nyare trådlösa tekniker som telefonerna ännu inte har testats för med hörapparater. Det är viktigt att testa de olika funktionerna i telefonen ordentligt och på olika platser med din hörapparat eller ditt cochleaimplantat för att se om du hör några störningar. Fråga leverantören eller Google om du vill veta mer om kompatibilitet med hörapparater. Om du har några frågor om policyer för retur eller byte frågar du leverantören eller telefonens återförsäljare.

Föreskrifter: Kanada

Industry Canada, klass B

Enheten uppfyller gränsvärdena enligt ICES-003, klass B.

Cet appareil est conforme aux limites de la norme NMB-003 pour appareils de classe B.

Enheten uppfyller ISED:s licensundantag för RSS-standarder. Användning är föremål för följande två villkor:

1. Enheten får inte orsaka störningar.
  2. Enheten måste tåla eventuella störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad drift.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio
exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
  2. l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheten är endast avsedd att användas i band 5 150–5 250 MHz inomhus för att minska risken för skadliga störningar på mobila satellitsystem i gemensamma kanaler.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Föreskrifter: Förenade kungariket

Google LLC försäkrar härmed att radioutrustningen av typ G1AZG följer Radio Equipment Regulations 2017 (Förordningar om radioutrustning 2017). Hela försäkran om överensstämmelse finns på g.co/pixel/conformity.

Begränsningar och krav enligt Radio Equipment Regulations 2017 (Förordningar om radioutrustning 2017)

Enheten är begränsad till användning inomhus i frekvensområdet 5 150–5 350 MHz och 5 925–6 425 MHz i Förenade kungariket.

Frekvensband och effekt

Uppgifterna här är den högsta radiofrekventa effekten som överförs i de frekvensband som radioutrustningen använder.

Frekvens Ström
Wi-Fi 2 400–2 483,5 MHz < 20 dBm
Wifi 5 150–5 350 MHz < 23 dBm
Wi-Fi 5 470–5 725 MHz < 23 dBm
Wifi 5 745–5 825 MHz < 14 dBm
Wifi 5 925–6 425 MHz (VLP/LPI) < 14 dBm/< 23 dBm
Bluetooth: 2 400–2 483,5 MHz < 20 dBm
NFC 13,56 MHz < -10 dBuA/m vid 10 m
GSM 900 < 33,5 dBm
GSM 1800 < 31 dBm
UMTS band I/VIII < 25,7 dBm
LTE: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 42 < 25,5 dBm
LTE: 38 HPUE < 27,2 dBm
NR: n1, n3, n7, n8, n20, n28, n40, n77, n78 < 25,3 dBm
NR: n77 HPUE, n78 HPUE < 27,2 dBm

Radiofrekvent störning

Google är inte ansvariga för eventuella radio- eller tv-störningar som orsakats av obehöriga ändringar av enheterna eller tillbehören, av byte eller montering av anslutningskablar och annan utrustning annat än den som Google har angett. Åtgärder av störningar som orsakats av sådana obehöriga ändringar, byten eller kopplingar är användarens ansvar. Google och dess auktoriserade återförsäljare eller distributörer är inte ansvariga för skador eller eventuella överträdelser av myndighetsbestämmelser om användaren inte följer dessa riktlinjer.

Efterlevnad av RoHS-förordningen

Denna produkt uppfyller kraven i Statlig förordning 2012 nr 3032 Föreskrifter om begränsning av användning av vissa farliga ämnen i elektrisk och elektronisk utrustning.

Förenade kungariket – REACH-förordningen

REACH-förordningen (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Statutory Instrument 2020 nr 1577) för Förenade kungariket är det Förenade kungarikets regelverk gällande kemiska ämnen. Google uppfyller alla krav i förordningen och vi arbetar för att ge våra kunder information om det finns ämnen som inger mycket stora betänkligheter (SVHC-ämnen) enligt REACH. Kontakta Google på Env-Compliance@google.com om du vill ha mer information.

Förenade kungariket – förordningar om avfall från elektriska eller elektroniska produkter, Förordningar om förbrukade batterier och ackumulatorer, Förordningar om batterier och ackumulatorer (utsläppande på marknaden)

WEEE-symbolen till vänster betyder att produkten och batterierna enligt gällande lokala lagar och regelverk inte får slängas tillsammans med hushållsavfallet. När produkten inte längre kan användas ska du ta med den till den lokala återvinningscentralen.

Genom separat sortering och återvinning av produkten, de elektroniska tillbehören och batterierna blir det lättare att hushålla med naturens resurser, skydda människors hälsa och hjälpa miljön.

Tillverkare: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Förenade kungariket.

Föreskrifter: EU

EU – meddelande om efterlevnad

Google LLC försäkrar härmed att radioutrustningen av typ G1AZG följer direktiv 2014/53/EU (EU:s direktiv om radioutrustning). Hela försäkran om överensstämmelse finns på g.co/pixel/conformity.

Begränsningar och krav enligt direktiv 2014/53/EU

Enheten är begränsad till användning inomhus i frekvensområdet 5 150–5 350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO, TR.

Enheten är begränsad till användning inomhus i frekvensområdet 5 925–6 425 MHz (i den utsträckning dessa frekvenser är tillgängliga) i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO, TR.

Frekvensband och effekt

Uppgifterna här är den högsta radiofrekventa effekten som överförs i de frekvensband som radioutrustningen använder.

Frekvens Ström
Wi-Fi 2 400–2 483,5 MHz < 20 dBm
Wifi 5 150–5 350 MHz < 23 dBm
Wi-Fi 5 470–5 725 MHz < 23 dBm
Wifi 5 745–5 825 MHz < 14 dBm
Wifi 5 925–6 425 MHz (VLP/LPI) < 14 dBm/< 23 dBm
Bluetooth: 2 400–2 483,5 MHz < 20 dBm
NFC 13,56 MHz < -10 dBuA/m vid 10 m
GSM 900 < 33,5 dBm
GSM 1800 < 31 dBm
UMTS band I/VIII < 25,7 dBm
LTE: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 42 < 25,5 dBm
LTE: 38 HPUE < 27,2 dBm
NR: n1, n3, n7, n8, n20, n28, n40, n77, n78 < 25,3 dBm
NR: n77 HPUE, n78 HPUE < 27,2 dBm

Radiofrekvent störning

Google är inte ansvariga för eventuella radio- eller tv-störningar som orsakats av obehöriga ändringar av enheterna eller tillbehören, av byte eller montering av anslutningskablar och annan utrustning annat än den som Google har angett. Åtgärder av störningar som orsakats av sådana obehöriga ändringar, byten eller kopplingar är användarens ansvar. Google och dess auktoriserade återförsäljare eller distributörer är inte ansvariga för skador eller eventuella överträdelser av myndighetsbestämmelser om användaren inte följer dessa riktlinjer.

Information om specifik absorptionsnivå (SAR)

Enheten följer specifikationerna för radiofrekvens när den används mot huvudet utan avstånd och mot överkroppen med ett avstånd på 5 mm, begränsat till 2 W/kg i genomsnitt över 10 gram vävnad och armar och ben utan avstånd, begränsat till 4 W/kg i genomsnitt över 10 gram vävnad.

För Pixel 6a är det högsta värdet för specifik absorptionsnivå (Specific Absorption Rate, SAR) som rapporterats för enhetstypen 0,99 W/kg mot huvudet, 1,31 W/kg mot överkroppen och 2,99 W/kg mot armar och ben.

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER VID ANVÄNDNING AV ENHETEN

Det är förbjudet att använda enheten i vissa situationer (till exempel medan du kör) och kan omfattas av begränsningar på vissa platser (till exempel på sjukhus, i flygplan, på bensinmackar och vid skolor).

Personer med elektroniska implantat (pacemakers, insulinpumpar, neurostimulatorer etc.) måste använda enheten på minst 15 centimeters avstånd från det elektroniska implantatet och under telefonsamtal måste enheten hållas på motsatt sida från det elektroniska implantatet.

Om du vill minska mängden exponering för strålning rekommenderar vi att du

1. använder enheten när du har bra mobiltäckning (med hänvisning till enhetens indikator för signalstyrka från mobilnätverk, vilken lyser starkare vid bra mottagning) och undviker att använda enheten i områden med dålig mobiltäckning, t.ex. i underjordiska områden, fordon eller tåg som rör sig och avlägsna områden
  2. håller enheten bort från magen på gravida kvinnor och från den nedre delen av magen på tonåringar
  3. använder den inbyggda högtalaren, handsfree-utrustning eller liknande tillbehör för att hålla den mobila enheten bort från ansiktet och kroppen
  4. ser till att barn och tonåringar använder mobiltelefonen på ett rimligt sätt, till exempel undviker samtal under natten och begränsar hur ofta samtalen sker och hur länge de pågår.

WEEE-direktivet (Waste Electrical and Electronic Equipment) och batteridirektivet

WEEE-symbolen till vänster betyder att produkten och batterierna enligt gällande lokala lagar och regelverk inte får slängas tillsammans med hushållsavfallet. När produkten inte längre kan användas ska du ta med den till den lokala återvinningscentralen.

Genom separat sortering och återvinning av produkten, de elektroniska tillbehören och batterierna blir det lättare att hushålla med naturens resurser, skydda människors hälsa och hjälpa miljön.

Efterlevnad av RoHS-förordningen

Denna produkt följer Europeiska parlamentets och rådets direktiv 2011/65/EU från 8 juni 2011 angående begränsning av användning av vissa farliga ämnen i elektrisk och elektronisk utrustning (RoHS) och dess tillägg.

REACH-förordningen

REACH-förordningen (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EG nr 1907/2006) är EU:s regelverk för kemiska ämnen. Google uppfyller alla krav i förordningen och vi arbetar för att ge våra kunder information om det finns ämnen som inger mycket stora betänkligheter (SVHC-ämnen) enligt REACH. Kontakta Google på Env-Compliance@google.com om du vill ha mer information.

Tillverkare: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Föreskrifter: Australien

Enheten är begränsad till användning inomhus i frekvensområdena 5 150–5 350 MHz och 5 925–6 425 MHz (LPI). Detta för att minska risken för skadliga störningar på mobila satellitsystem i gemensamma kanaler.

Föreskrifter: Singapore

Efterlever
IMDA-standarderna

DA107248

Föreskrifter: Japan

När enheten används i frekvensen 5 GHz (W52/W53) ska den endast användas inomhus (förutom vid kommunikation med en radio med hög effekt).

Detta är utrustning av klass B. Även om utrustningen är avsedd att användas i bostadsområden kan den orsaka dålig mottagning om den används i närheten av en radio- eller tv-mottagare. Följ anvisningarna i användarhandboken.

VCCI VCCI-B

Föreskrifter: Indien

Information om specifik absorptionsnivå (SAR)

Telefonen är en radiosändare och -mottagare. Den följer de internationella riktlinjerna för begränsning av exponering för människor för elektromagnetiska fält, och har utformats särskilt för att uppfylla riktlinjerna för exponering för radiovågor från Department of Telecommunications, Ministry of Communications and Information Technology, Government of India (DoT). I riktlinjerna används en mätenhet som kallas specifik absorptionsnivå (SAR). SAR är en enhet för mängden kroppsabsorberad radiofrekvens när telefonen används. Gränsvärdet för SAR för mobila enheter i Indien är 1,6 W/kg per gram mänsklig vävnad.

Pixel 6a följer dessa riktlinjer när den används mot huvudet utan avstånd och mot överkroppen med ett avstånd på 10 mm. Enhetens tillbehör, till exempel fodral och hållare, får inte vara gjorda av metall. Håll enheten borta från kroppen för att följa avståndskravet.

För Pixel 6a är det högsta värdet för specifik absorptionsnivå (SAR) som rapporterats för enhetstypen följande:

• Huvud: 1,10 W/kg.
  • Överkropp: 1,16 W/kg.

SAR-värden finns också på webbplatsen för DoT/Telecommunication Engineering Centre.

De flesta laboratoriestudier har inte funnit någon direkt koppling mellan exponering för radiofrekvent strålning och hälsa, men DoT har föreskrivit följande försiktighetsåtgärder när det mobila headsetet används:

• Använd ett trådlöst handsfree-system (hörlurar, headset) med en Bluetooth-sändare med låg effekt.
  • Försäkra dig om att telefonen har låg SAR. Ring korta samtal eller skicka sms i stället. Detta råd gäller särskilt för barn, ungdomar och gravida kvinnor.
  • Använd telefonen när signalstyrkan är god. Personer med aktiva medicinska implantat bör hålla telefonen minst 15 cm från implantatet.

Meddelande om återvinning och hantering av elektroniskt avfall

I Indien betyder denna symbol att produkten inte får kastas i hushållssopor. Den bör lämnas in på en lämplig anläggning för återvinning.

Google tillkännager att telefonen har utformats och tillverkats i enlighet med reglerna för hantering av elektroniskt avfall från 2016 (hädanefter Reglerna) och att den specifikt följer regel 16 (1) om minskad användning av farliga ämnen vid tillverkning av elektrisk och elektronisk utrustning, samt de gällande begränsningarna av koncentration per vikt i homogena material (förutom undantagen i tabell II).

Felaktig hantering, kassering, oavsiktliga skador, andra skador eller felaktig återvinning av elektroniskt avfall kan utgöra risker, inklusive men utan begränsning till brand, explosion och andra faror, och okontrollerad kassering som kan skada miljön eftersom det förhindrar återanvändning av resurserna. Visst elektroniskt avfall kan innehålla farliga kemikalier som kan förgifta vatten, jord och andra naturtillgångar om det kasseras på fel sätt. Felaktig kassering kan skada växter, djur och människor.

Föreskrifter: Taiwan

無線射頻暴露

以GX7AS而言,SAR標準值2.0W/kg;送測產品實測值為:0.87 W/kg.

台灣法規遵循

使用過度恐傷害視力

1. 使用30分鐘請休息10分鐘。
  2. 未滿2歲幼兒不看螢幕,2歲以上每天看螢幕不要超過1小時。

減少電磁波影響,請妥適使用

取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

應避免影響附近雷達系統之操作。

經過格式化的實際儲存空間容量會略減。

本公司所經銷之產品當手機雙SIM卡同時插入使用時,PWS接收系統eSIM以4G為主;若雙卡皆使用3G時,則以3G接收為主。

Taiwan – RoHS-direktivet

Utrustningens namn: Pixel 6a, Typbeteckning: GX7AS
設備名稱: 移動電話,型號(型式):GX7AS

單元\
Enhet
限用物質及其化學符號
Begränsade ämnen och dess kemiska tecken
鉛Bly
(Pb)
汞Kvicksilver
(Hg)
鎘Kadmium
(Cd)
六價鉻
Sexvärt
krom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromerade
bifenyler
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromerade
difenyletrar
(PBDE)
外殼 Hölje O O O O O O
電子元件
Elektronisk komponent
O O O O O
連接器 Kontakt O O O O O
電路板 Mönsterkort O O O O O O
顯示 Skärm O O O O O O
電池 Batteri O O O O O
包裝 Förpackning O O O O O O
其它 Övrigt O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Kommentar 1: Överskrider 0,1 viktprocent och Överskrider 0,01 viktprocent indikerar att procentandelen av det begränsade ämnet överskrider referensvärdet för förekomstprocent.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Kommentar 2: O indikerar att procentandelen av det begränsade ämnet inte överskrider referensvärdet för förekomstprocent.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Kommentar 3: Det långa tankstrecket — indikerar att det begränsade ämnet motsvarar undantaget.

Information om tillgänglighet

Pixel 6a

TILLGÄNGLIGHETSFUNKTION KRAV – BESKRIVNING VÄRDE

Information om handenhet/maskinvara

Pekskärm

Huruvida enheten har en pekskärm

Ja

Huruvida enheten har en pekskärm och om denna är kapacitiv (ibland kallad värmeaktiverad)

Ja

Tangentidentifiering

Lätt för användaren att urskilja enskilda tangenter

Inte tillämpligt

Hur tangenterna urskiljs – separata tangenter, avgränsande kanter

Inte tillämpligt

Avstånd mellan tangenternas mittpunkt

Avstånd från mitten av en siffertangent till en annan

Inte tillämpligt

Tangentbordslayout

Knappsatsen utplacerad som ett QWERTY-tangentbord

Ja

Fäste för nyckelring eller rem

Har ett litet stift där en nyckelring eller halsrem kan fästas

Nej

Skillnad mellan funktionstangenter och andra tangenter

Siffertangenterna har en annan färg eller form än andra tangenter, så att de är lättare att särskilja vid beröring eller visuellt

Inte tillämpligt

Enhetens form

A. Vikbar

B. Rektangel

C. Skjutlucka

D. Vridlucka

E. Pekskärm

F. Annan

E

Operativsystem

Operativsystem och version som används av mobilen

Android 12

Halkskyddsfunktioner

Halkfri ytbeläggning eller räfflor som förhindrar att den glider ur handen

Nej

Funktioner för mobilitet/finmotorik

Handenhetens vikt

Handenhetens vikt med batteri

178 gram

Enkel batteriinsättning

Batteriet tydligt märkt för rätt väg och placering

Inte tillämpligt

Möjlighet till högtalartelefon

Åtgärder med röststyrning under uppringning och när samtalet har börjat

Ja

Skyddade/infällda tangenter

Enskilda tangenter är infällda eller skyddade på något vis för att minska risken för att du ska trycka på fel knapp

Inte tillämpligt

Trådlösa hörlurar/headset

Stöd för trådlösa hörlurar och headset, t.ex. Bluetooth-headset

Ja

Koppling till enheter

Detta gör att datorer kan användas som textterminaler. På så vis kan även anpassade enheter fungera med mobilen. Enheten kan anslutas till mobilen via

kabel (en elektrisk sladd)

Ja

infraröd signal (färdas genom luften som en radiovåg men kan inte passera genom väggar eller andra fasta föremål)

Nej

Bluetooth/trådlöst LAN (radiosignaler som färdas genom luften och även kan gå genom väggar eller andra fasta föremål)

Ja

andra anslutningar än vad som anges ovan (beskriv): NFC

Ja

Platt baksida för användning på bord

Platt baksida så att den kan användas medan den ligger på ett bord

Ja

Svara med valfri tangent

Användaren kan besvara samtalet genom att trycka på valfri tangent

Nej

Handrörelse

Vissa manövrar kräver att du nyper eller vrider med fingrar eller handled

Ja

Röstigenkänning för uppringning

Möjlighet att ringa upp ett nummer genom att ett namn i kontaktlistan (en personlig telefonbok som du skapar i mobilen) sägs högt

Ja

Röstigenkänning för funktionsåtkomst

Möjlighet att aktivera funktioner genom att tala kommandon till mobilen, vilket minskar behovet av att använda knappsatsen

Ja

Automatiskt svar

Möjlighet att ange att mobilen automatiskt ska besvara ett samtal efter ett visst antal signaler

Nej

Synfunktioner

Taktila tangentmarkörer – F och J

Tangenterna F och J har upphöjda prickar eller knölar så att de kan urskiljas vid beröring (endast relevant för mobiler med QWERTY-tangentbord)

Inte tillämpligt

Standardlayout på siffertangenter

Siffertangenterna är utplacerade på det vanliga sättet med 1 2 3 högst upp och * 0 # längst ned

Ja – pekskärmstangentbord

Tangentåterkoppling – taktil

När du trycker på en tangent kan du känna ett fysiskt klick så du vet att den har tryckts ned

Ja

Tangentåterkoppling – ljud

När du trycker på en tangent hörs ett ljud så att du vet att den har tryckts ned

Ja

Ljudidentifiering av tangenter – tal

När du trycker på en tangent läses siffran upp så att du vet att du har tryckt på rätt tangent

Ja

Ljudidentifiering av tangenter – funktioner

Ljuden du hör när du trycker på tangenter är olika för siffertangenter och funktionstangenter så att du enkelt kan skilja dem åt

Ja

Justerbart teckensnitt – stil

Du kan ändra teckensnitt (typsnitt) för texten som visas på skärmen så att den blir lättare att läsa

Ja

Justerbart teckensnitt – storlek

Du kan göra texten på skärmen större eller mindre så att den blir lättare att läsa

Ja

Personliga genvägar

Du kan tilldela en särskild funktion till en tangent eller en kort tangentsekvens

Ja

Skärmegenskaper – justerbar kontrast

Det går att justera skärmens kontrast så att text och symboler blir lättare att se mot bakgrunden

Ja

Skärmegenskaper – justerbar ljusstyrka

Du kan justera skärmens ljusstyrka för att göra det lättare att läsa

Ja

Skärmegenskaper – storlek på huvudskärm

Huvudskärmens storlek

6,134 tum med bildproportionerna 20:9

Skärmegenskaper – upplösning på huvudskärm

Antalet punkter (som kallas pixlar) som används för att visa text och bilder på huvudskärmen. Fler punkter innebär större detaljrikedom.

1 080 × 2 400 (FHD+)

Skärmegenskaper – färgdifferentiering

Du behöver inte färgseende för att förstå informationen på skärmen (dvs. du behöver inte kunna skilja röda symboler från gröna symboler)

Ja

Skärmegenskaper – symboler/ikoner

Menyer kan visas med hjälp av symboler eller bilder i en rutnätslayout. På så vis kan det vara lättare för vissa människor att förstå eller komma ihåg dem

Ja

Skärmegenskaper – skärmflimmer

Huvudskärmen flimrar inte i en takt som skulle kunna orsaka problem för personer med epilepsi (mellan 2 Hz och 60 Hz)

Ja

Röstutdata för inkommande nummer från kontaktlistan

När du får ett samtal läses uppringarens namn upp om det finns lagrat i din kontaktlista

Nej

Röstutdata för sms: inbyggt

Kan läsa upp sms för dig

Ja

Upplästa menyer

Upplästa menyalternativ så att funktioner är tillgängliga även om du inte kan läsa skärmen

Ja

Alternativa format på bruksanvisning

Bruksanvisningen finns i alternativa format, t.ex. tillgänglig online

Ja

Hörselfunktioner

Avisering genom vibration

Mobilen kan ställas in så att den vibrerar när den får ett samtal eller ett sms eller när den ger en varningssignal

Ja

Visuella aviseringar – inkommande samtal

När ett samtal eller sms tas emot visas en visuell avisering, t.ex. uppringarens namn eller bild om de finns lagrade i kontaktlistan

Ja

Tvåvägskommunikation med video – med mobilnät

Möjlighet att ringa videosamtal där du kan se den andra personen och han eller hon kan se dig via mobilnätet

Ja

Tvåvägskommunikation med video – med trådlöst LAN-nätverk

Möjlighet att ringa videosamtal där du kan se den andra personen och han eller hon kan se dig via LAN-nätverk

Ja

Headset – typ av kontakt

Vilken typ av kontakt ett headset behöver ha för att anslutas till mobilen

USB-C

Kompatibilitet med hörapparat

När den används med en hörapparat inställd på T-läge är ljudet tydligare

Ja

Alternativa hörapparatstekniker

När den används med alternativa kopplingstekniker är ljudet tydligare

Inte tillämpligt

Meddelandealternativ – mms

Möjlighet att skicka och ta emot mms, som kan innehålla fotografier, ljud och videoklipp

Ja

Anpassning och återanvändning av sms

Möjlighet att skapa standard-sms som du snabbt kan skicka utan att behöva skriva dem på nytt varje gång. Exempel: ”Jag sitter i ett möte och återkommer”

Ja

Meddelandealternativ – e-post

Möjlighet att skicka och ta emot e-postmeddelanden

Ja

Internetkapacitet

Du kan använda mobilen för att surfa på webbplatser och använda andra internetbaserade tjänster

Ja

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Google Pixel 6 Pro är en enhet med pekskärm. Den har däremot följande snabbvalsknappar: strömknapp och volymkontroll

Ja

VALFRIA FUNKTIONER OCH TILLBEHÖR

Typen av öppet operativsystem och tillgänglighetsfunktioner innebär att vissa funktioner tillhandahålls som en del i operativsystemet Android och ändras och uppgraderas under produktens livstid

Ja

Begränsad garanti

Den begränsade garantin finns även i Googles garanticenter för maskinvara.

Pixel, Google, G-logotypen och tillhörande märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Wi-Fi® och Wi-Fi-logotypen är varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance. Bluetooth®-ordmärket och tillhörande logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. Alla andra varumärken tillhör deras respektive ägare.