Handbok om säkerhet, föreskrifter och garanti för Pixel Stand (andra generationen)

Här hittar du produktinformation

Säkerhetsvarningar

Korrekt hantering och användning

Service och support

Föreskrifter

Begränsad garanti

Här hittar du produktinformation

Den här guiden innehåller de grundläggande säkerhetsriktlinjer som finns i det tryckta häftet Säkerhet, föreskrifter och garanti som medföljer Pixel Stand (andra generationen). Den innehåller dessutom ytterligare information om säkerhet, föreskrifter och garantier för Pixel Stand (andra generationen).

Information om säkerhet och föreskrifter: g.co/pixel/safety.

Information om vilken garanti som gäller i landet där du köpte produkten, t.ex. hur du gör ett garantianspråk: g.co/pixel/warranty.

Omfattande onlinehjälp: g.co/pixelstand2/help.

Säkerhetsvarningar

Varning VARNING! HÄLSO- OCH SÄKERHETSINFORMATION – LÄS DETTA INNAN DU ANVÄNDER ENHETEN FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR PERSONSKADOR, OBEHAG, SKADAD EGENDOM INKLUSIVE SKADOR PÅ TILLBEHÖR TILL PIXEL STAND (ANDRA GENERATIONEN) ELLER ANSLUTNA ENHETER OCH ATT UTSÄTTAS FÖR ANDRA RISKER.

Hantering

Hantera Pixel Stand (andra generationen) varsamt. Du kan skada enheten om du monterar isär, tappar, böjer, bränner, krossar eller sticker hål på den. Använd inte Pixel Stand (andra generationen) om den är skadad, till exempel om höljet är trasigt. Om du använder en skadad enhet finns risk för överhettning eller personskador. Utsätt inte Pixel Stand (andra generationen) för vätskor eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Försök inte torka Pixel Stand (andra generationen) med en extern värmekälla om enheten blir blöt.

Pixel Stand (andra generationen) är avsedd för användning i en torr inomhusmiljö. Pixel Stand (andra generationen) fungerar bäst i temperaturer mellan 0 °C och 35 °C och ska förvaras i temperaturer mellan -20 °C och 45 °C. Utsätt inte Pixel Stand (andra generationen) för högre temperaturer än 45 °C, till exempel genom att placera den på instrumentbrädan i en bil eller vid en värmefläkt, eftersom det kan skada Pixel Stand (andra generationen) eller medföra brandrisk. Placera inte Pixel Stand (andra generationen) i närheten av värmekällor eller i direkt solljus. Om enheten blir för varm kopplar du ur den (om den är ansluten till en laddare) och flyttar den till en svalare plats. Använd den inte förrän den har svalnat. Pixel Stand (andra generationen) fungerar bäst på höjder upp till 3 000 m.

Reparation och service

Försök inte reparera Pixel Stand (andra generationen) själv. Det finns risk för skador, på både dig och enheten, när enheten monteras isär.

Kontakta kundtjänst på g.co/pixelstand2/help om Pixel Stand (andra generationen) inte fungerar som den ska eller har skadats.

Strömförsörjning

Försäkra dig om att ventilationen kring nätadaptern och Pixel Stand (andra generationen) är god när de används. Användning av skadade kablar eller nätadaptrar, eller att ansluta dem till ett eluttag i fuktiga miljöer, kan orsaka brand, elektriska stötar, personskador eller skador på Pixel Stand (andra generationen) eller annan egendom. Ladda inte Pixel Stand (andra generationen) när den är våt. Undvik att ha enheten i direkt solljus när den är ansluten till ett eluttag.

När nätadaptern används ska den vara ansluten till ett eluttag i närheten av enheten och vara lättåtkomlig. Försök inte trycka i nätadaptern med våld intill en annan kontakt eller nätadapter i ett eluttag om inte båda får plats. Håll i själva nätadaptern när du drar ur kontakten. Dra aldrig i laddningskabeln. Vrid eller kläm inte kabeln och tvinga inte in kontakten i en port. Innan du försöker ansluta enheten till ett eluttag ska du kontrollera att nätadaptern, kontakten på kabeln och enhetens strömport är torra och utan främmande föremål.

Produkten får endast användas med en certifierad laddare med uteffekt som begränsad strömkälla enligt IEC 60950-1 och/eller PS2-klassad uteffekt enligt IEC 62368-1 som är märkt 20 V och 2 A, 15 V och 2,67 A, 12 V och 2,25 A, 9 V och 3 A, 5 V och 3 A eller någon kombination därav. Enheten levereras med en laddare med rätt certifiering. Ladda bara produkten med den medföljande nätadaptern och kabeln eller kompatibla tillbehör från Google Store eller Googles auktoriserade återförsäljare (titta efter Googles märke Made For). Om du inte använder kompatibla tillbehör kan brand, elektriska stötar, personskada eller skada på Pixel Stand (andra generationen) och tillbehör uppstå.

Trådlös laddning

Du kan ladda alla Qi-kompatibla enheter eller telefoner med Pixel Stand (andra generationen). Placera inte metallföremål eller magnetiska föremål mellan den trådlösa laddaren och enheten som ska laddas. Det kan leda till att föremålet hettas upp eller att enheten inte laddas som den ska. Exempel på sådana föremål är mynt, smycken och kreditkort. Om du använder ett telefonfodral av metall eller ett magnetiskt fodral ska du ta bort det innan du använder enheten med en trådlös laddare, eftersom det kan orsaka överhettning eller att enheten inte laddas ordentligt.

Långvarig exponering för hetta

Pixel Stand (andra generationen) och nätadaptern utstrålar värme vid normal användning och uppfyller gällande standarder och begränsningar vad gäller höljets temperatur. Undvik långvarig hudkontakt när enheten används eller är ansluten till ett eluttag eftersom långvarig kontakt med varma ytor kan leda till obehag eller brännskador. Sov inte på eller med enheten eller dess nätadapter och täck dem inte med kuddar eller filtar. Var medveten om detta om du har ett medicinskt tillstånd som påverkar din förmåga att känna värme mot huden.

Barnsäkerhet

Den här enheten är inte en leksak. Pixel Stand (andra generationen) (eller eventuella medföljande tillbehör) kan innehålla smådelar, plast-, glas- eller metalldelar och delar med vassa kanter som kan orsaka skador eller utgöra en kvävningsrisk. Kablar och sladdar utgör en strypningsrisk för barn. Förvara sladdar och kablar utom räckhåll för barn (minst 1 m avstånd) och låt dem inte leka med Pixel Stand (andra generationen) eller dess tillbehör. De kan skada sig själva eller andra och de kan oavsiktligt skada Pixel Stand (andra generationen).

Kassering, transport och återvinning

Kassera och transportera enheten och tillbehören i enlighet med lokala miljö- och transportföreskrifter. Transportera dem inte på ett felaktigt sätt och kasta dem inte i vanliga hushållssopor. Felaktig kassering eller transport kan leda till brand, explosion och/eller andra risker. Du hittar mer information om återvinning av enheten och tillbehören på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljöbegränsningar

Förvara inte Pixel Stand (andra generationen) och dess tillbehör i närheten av magnetiska fält eller på platser där det är dammigt, fuktigt eller smutsigt. Enhetens delar eller inre kretsar kan ta skada om du gör det. Placera inte enheten i närheten av värmekällor eller i direkt solljus. Lämna inte Pixel Stand (andra generationen) i ett fordon eller någonstans där temperaturen kan överstiga 45 °C, till exempel på instrumentbrädan i en bil, fönsterbrädan, nära en värmekälla eller bakom glas som utsätts för direkt solljus eller starkt ultraviolett ljus under en längre tid. Det kan skada Pixel Stand (andra generationen), överhetta batteriet eller utgöra en risk för brand eller explosion.

Exponering för radiofrekvent strålning

Den här enheten har bedömts uppfylla tillämpliga regelmässiga krav när det gäller exponering för radiovågor och är utformad och tillverkad för att inte överskrida de tillåtna gränsvärdena för exponering för radiofrekvent strålning.

För att uppfylla tillämpliga krav angående exponering måste det finnas ett avstånd på minst 20 cm mellan antennen på enheten och användare när enheten används.

LED-lampor

LED-lamporna som syns på enheten är säkra under rimligt förutsägbara förhållanden i enlighet med kraven i IEC 62471. Vi rekommenderar dock att du inte riktar LED-lamporna mot någons ögon.

Korrekt hantering och användning

Följ dessa riktlinjer när du använder, förvarar eller rengör Pixel Stand (andra generationen):

Drifttemperatur

Använd inte Pixel Stand (andra generationen) vid temperaturer under 0 °C eller över 35 °C. Om enheten blir varmare invändigt än den normala drifttemperaturen kan enheten få minskad prestanda eller fungera sämre medan den försöker reglera temperaturen. Enheten kanske inte går att använda medan temperaturen regleras. Flytta enheten någonstans där den står svalare (eller varmare) och vänta i några minuter innan du försöker använda den igen.

Skötsel och rengöring

Dra ur kontakten innan du rengör Pixel Stand (andra generationen) och nätadaptern, vid åska och om den inte ska användas under en längre period. Rengör inte Pixel Stand (andra generationen) medan kontakten sitter i eftersom det kan leda till skador på dig eller enheten. Undvik lösningsmedel och slipmedel som kan skada produktens yta. Använd inte kemiska rengöringsmedel, pulver eller andra kemiska medel (som bensen) när du rengör Pixel Stand (andra generationen) eller dess tillbehör.

Om du vill rengöra Pixel Stand (andra generationen) rekommenderar vi att du försiktigt torkar av den med en mjuk, luddfri trasa. Torka bort damm och andra fläckar med en torr trasa och färgfläckar, till exempel från smink eller nya jeans, med en fuktig trasa. Damm och smuts torkar du bort med vanlig handtvål eller städservetter utan blekmedel.

Du kan desinficera Pixel Stand (andra generationen) med hjälp av vanliga desinfektionsservetter eller städservetter med 70 % isopropylalkohol. Använd inte städservetter med blekmedel.

Vattentålighet

Enheten är inte vattentålig. Fuktskador gör att garantin inte gäller. Utsätt inte Pixel Stand (andra generationen) för vätskor eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Nätadaptern är inte vattentålig och ska inte utsättas för vätskor.

Service och support

Otillåtna reparationer eller modifieringar kan leda till permanent skada på enheten och kan påverka garantins omfattning och behörigheten att använda enheten enligt gällande bestämmelser. Reparationer av Pixel Stand (andra generationen) bör endast utföras av Google eller ett serviceställe som auktoriserats av Google. Kontakta kundtjänst för att få behörig service. Om du behöver onlinehjälp och support besöker du g.co/pixelstand2/help.

Om du vill kontakta kundtjänst i Australien ringer du 1-800-884-355. Om du skickar in Pixel Stand (andra generationen) på service kanske du får en ersättningsenhet i stället för den ursprungliga enheten. Varor som inlämnas för reparation kan ersättas av restaurerade varor av samma typ i stället för att repareras. Restaurerade delar kan användas vid reparation av varorna. Om det går att lagra användargenererad data på produkterna kan sådan data gå förlorad vid reparation eller byte.

Föreskrifter

Du hittar information om föreskrifter, certifiering och efterlevnadsmärkning som är specifik för Pixel Stand (andra generationen) på produktens undersida.

EMC – meddelande om efterlevnad

Obs! Enheten och nätadaptern uppfyller kraven för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) enligt tester utförda under förhållanden där kompatibel kringutrustning och isolerade kablar används mellan systemkomponenter. Det är viktigt att du använder kompatibel kringutrustning och isolerade kablar mellan systemkomponenter för att minska risken för störningar i radio- och tv:ar och annan elektronisk utrustning.

Föreskrifter: USA

Efterlevnad av FCC-reglerna

Obs! Utrustningen har testats och visat sig följa gränserna för en digital enhet av klass B, i enlighet med avsnitt 15 i FCC-reglerna. Dessa gränser är avsedda att ge ett skäligt skydd mot skadliga störningar i bostadsinstallationer. Utrustningen genererar, använder och kan sända ut radiofrekvensenergi och kan, om den inte installeras och används i enlighet med anvisningarna, orsaka skadliga störningar i radiokommunikation. Det finns dock inte garantier för att störningar inte kan förekomma i en viss installation. Om utrustningen orsakat skadliga störningar i radio- eller tv-mottagningen (vilket du kan kontrollera genom att stänga av och slå på utrustningen) testar du att åtgärda störningen genom att göra något av följande:

• Placera mottagarantennen på ett annat ställe.
  • Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
  • Anslut utrustningen till ett uttag i en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
  • Ta hjälp av återförsäljaren eller en erfaren radio-/tv-tekniker.

Alla ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen har godkänts av Google kan upphäva din rätt att använda utrustningen.

Enheten uppfyller kraven enligt avsnitt 15 i FCC-reglerna. Användning sker på följande två villkor:

1. Enheterna får inte orsaka skadlig störning.
  2. Enheterna måste tåla eventuella störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad drift.

Modellnummer: G5SPY

Ansvarig part i USA:
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/pixel/contact

Föreskrifter: Kanada

Industry Canada, klass B

Enheten uppfyller gränsvärdena enligt ICES-003, klass B.

Enheten uppfyller ISED:s licensundantag för RSS-standarder. Användningen är underställd följande två villkor: (1) enheten får inte orsaka störningar och (2) enheten måste tåla alla störningar, inklusive störningar som kan orsaka att enheten inte fungerar på önskat sätt.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
  2. l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

IC – meddelande om exponering för radiofrekvensstrålning:

Utrustningen följer IC:s gränser för radiofrekvensstrålning som anges för en okontrollerad miljö i RSS-102. Det ska vara minst 20 cm mellan strålningskällan och din kropp när utrustningen installeras och används.

Cet équipement est conforme aux limites d’exposition aux rayonnements IC établies pour un environnement non contrôlé. Cet équipement doit être installé et utilisé avec un minimum de 20cm de distance entre la source de rayonnement et votre corp.

Föreskrifter: Förenade kungariket

Google LLC försäkrar härmed att radioutrustningen av typ G5SPY följer Radio Equipment Regulations 2017 (Förordningar om radioutrustning 2017). Hela försäkran om överensstämmelse finns på g.co/pixel/conformity.

Information om trådlösa anslutningar för produkten

Frekvens Ström
Trådlös strömöverföring (112–148,5 kHz) < 14 dBuA/m

Radiofrekvent störning

Google är inte ansvariga för eventuella radio- eller tv-störningar som orsakats av obehöriga ändringar av enheterna eller tillbehören, av byte eller montering av anslutningskablar och annan utrustning annat än den som Google har angett. Åtgärder av störningar som orsakats av sådana obehöriga ändringar, byten eller kopplingar är användarens ansvar. Google och dess auktoriserade återförsäljare eller distributörer är inte ansvariga för skador eller eventuella överträdelser av myndighetsbestämmelser om användaren inte följer dessa riktlinjer.

Information om exponering för radiofrekvent strålning (MPE)

Denna enhet uppfyller kraven i relevant lagstiftning och från Internationella kommissionen för icke-joniserande strålning (ICNIRP) angående begränsning av allmänhetens exponering för elektromagnetiska fält i syfte att skydda folkhälsan.

Importör

Google Commerce Limited UK establishment
Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Förenade kungariket

Föreskrifter för WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment)

Symbolen till vänster betyder att produkten enligt gällande lokala lagar och regelverk inte får slängas tillsammans med hushållsavfall. När produkten inte längre kan användas ska du ta med den till den lokala återvinningscentralen. När produkten och dess elektriska tillbehör samlas in och återvinns separat från annat avfall bidrar du till att hushålla med naturens resurser och skyddar såväl människor som miljö.

Testsammanfattning gällande externa nätaggregats verkningsgrad för Statlig förordning 2010 nr 2617, Ekodesigndirektivet

Offentliggjord information

Värde och precision

Enhet

Tillverkarens namn eller varumärke,
organisationsnummer
och adress

Google LLC
Organisationsnummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Modellbeteckning(ar)

G70KK

-

Ingående spänning

230

V ~

Ingående frekvens (växelström)

50

Hz

Utgående spänning

För USB PD-kompatibla enheter:
5,0, 9,0, 15,0, 20,0
För USB PD 3.0 PPS-kompatibla enheter:
upp till 11,0, 16,0, 21,0

V ⎓

Utgående ström

För USB PD-kompatibla enheter:
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
För USB PD 3.0 PPS-kompatibla enheter:
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Utgående effekt

För USB PD-kompatibla enheter:
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
30,0 (20,0 V ⎓)
För USB PD 3.0 PPS-kompatibla enheter:
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Genomsnittlig verkningsgrad i aktivt läge

82,9

%

Verkningsgrad vid låg last (10 %)

78,4

%

Elförbrukning vid noll-last

0,03

W

Föreskrifter: EU

EU – meddelande om efterlevnad

Google LLC försäkrar härmed att radioutrustningen av typ G5SPY följer direktiv 2014/53/EU (EU:s radioutrustningsdirektiv). Hela försäkran om överensstämmelse finns på g.co/pixel/conformity.

Frekvensband och effekt

EU, Förenade kungariket

Uppgifterna här är den högsta radiofrekventa effekten som överförs i de frekvensband som radioutrustningen använder.

Information om trådlösa anslutningar för produkten

Frekvens Ström
Trådlös strömöverföring (112–148,5 kHz) < 14 dBuA/m

Information om exponering för radiofrekvent strålning (MPE)

Denna enhet uppfyller kraven från EU och Internationella kommissionen för icke-joniserande strålning (ICNIRP) angående begränsning av allmänhetens exponering för elektromagnetiska fält i syfte att skydda folkhälsan.

Radiofrekvent störning

Google är inte ansvariga för eventuella radio- eller tv-störningar som orsakats av obehöriga ändringar av enheterna eller tillbehören, av byte eller montering av anslutningskablar och annan utrustning annat än den som Google har angett. Åtgärder av störningar som orsakats av sådana obehöriga ändringar, byten eller kopplingar är användarens ansvar. Google och dess auktoriserade återförsäljare eller distributörer är inte ansvariga för skador eller eventuella överträdelser av myndighetsbestämmelser om användaren inte följer dessa riktlinjer.

WEEE-direktivet (Waste Electrical and Electronic Equipment)

Symbolen till vänster betyder att produkten enligt gällande lokala lagar och regelverk inte får slängas tillsammans med hushållsavfall. När produkten inte längre kan användas ska du ta med den till den lokala återvinningscentralen. När produkten och dess elektriska tillbehör samlas in och återvinns separat från annat avfall bidrar du till att hushålla med naturens resurser och skyddar såväl människor som miljö.

Testsammanfattning om kommissionens förordning (EU) 2019/1782 gällande externa nätaggregats verkningsgrad

Offentliggjord information

Värde och precision

Enhet

Tillverkarens namn eller varumärke,
organisationsnummer
och adress

Google LLC
Organisationsnummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Modellbeteckning(ar)

GLE6S, G70KK

-

Ingående spänning

230

V ~

Ingående frekvens (växelström)

50

Hz

Utgående spänning

För USB PD-kompatibla enheter:
5,0, 9,0, 12,0, 15,0, 20,0
För USB PD 3.0 PPS-kompatibla enheter:
upp till 11,0, 16,0, 21,0

V ⎓

Utgående ström

För USB PD-kompatibla enheter:
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
För USB PD 3.0 PPS-kompatibla enheter:
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Utgående effekt

För USB PD-kompatibla enheter:
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
För USB PD 3.0 PPS-kompatibla enheter:
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Genomsnittlig verkningsgrad i aktivt läge

82,93

%

Verkningsgrad vid låg last (10 %)

78,4

%

Elförbrukning vid noll-last

0,03

W

Efterlevnad av RoHS-förordningen

Denna produkt följer Europeiska parlamentets och rådets direktiv 2011/65/EU från 8 juni 2011 angående begränsning av användning av vissa farliga ämnen i elektrisk och elektronisk utrustning (RoHS) och dess tillägg.

REACH-förordningen

REACH-förordningen (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EG nr 1907/2006) är EU:s regelverk för kemiska ämnen. Google uppfyller alla krav i förordningen och vi arbetar för att ge våra kunder information om det finns ämnen som inger mycket stora betänkligheter (SVHC-ämnen) enligt REACH. Kontakta Google på Env-Compliance@google.com om du vill ha mer information.

Tillverkarinformation

Tillverkare: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA 94043

Information om importör

Importör: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Föreskrifter: Singapore

Efterlever
IMDA-standarderna

DB107248

Föreskrifter: Japan

Detta är utrustning av klass B. Även om utrustningen är avsedd att användas i bostadsområden kan den orsaka dålig mottagning om den används i närheten av en radio- eller tv-mottagare. Följ anvisningarna i användarhandboken.

VCCI-B

VCCI

Föreskrifter: Indien

Meddelande om återvinning och hantering av elektroniskt avfall

I Indien betyder denna symbol att produkten inte får kastas i hushållssopor. Den bör lämnas in på en lämplig anläggning för återvinning.

Google tillkännager att Pixel Stand (andra generationen) har utformats och tillverkats i enlighet med reglerna för hantering av elektroniskt avfall från 2016 (hädanefter Reglerna) och att den specifikt följer regel 16 (1) om minskad användning av farliga ämnen vid tillverkning av elektrisk och elektronisk utrustning, samt de gällande begränsningarna av koncentration per vikt i homogena material (förutom undantagen i tabell II).

Felaktig hantering, kassering, oavsiktliga skador, andra skador eller felaktig återvinning av elektroniskt avfall kan utgöra risker, inklusive men utan begränsning till brand, explosion och andra faror, och okontrollerad kassering som kan skada miljön eftersom det förhindrar återanvändning av resurserna. Visst elektroniskt avfall kan innehålla farliga kemikalier som kan förgifta vatten, jord och andra naturtillgångar om det kasseras på fel sätt. Felaktig kassering kan skada växter, djur och människor.

Föreskrifter: Taiwan

Efterlevnad av NCC-reglerna i Taiwan

取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理 法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

Taiwan – RoHS-direktivet

Utrustningens namn: Trådlös laddare, Typbeteckning: G5SPY
設備名稱 :無線充電器,型號(型式):G5SPY

單元\
Enhet
限用物質及其化學符號
Ämnen som omfattas av begränsningar och deras kemiska symboler
Bly
(Pb)
Kvicksilver
(Hg)
Kadmium
(Cd)
六價鉻
Sexvärt
krom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromerade
bifenyler
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromerade
difenyletrar
(PBDE)
外殼 Hölje O O O O O O
電子元件 Elektronikkomponent O O O O O
連接器 Kontakt O O O O O
電路板 Mönsterkort O O O O O O
變壓器 Transformator O O O O O O
塑膠件 Plastkomponenter O O O O O O
包裝 Emballage O O O O O O
其它 Annat O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Kommentar 1: Överskrider 0,1 viktprocent och Överskrider 0,01 viktprocent indikerar att procentandelen av det begränsade ämnet överskrider referensvärdet för förekomstprocent.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Kommentar 2: O indikerar att procentandelen av ämnet som omfattas av begränsningar inte överskrider procentandelen för referensvärdet i det nuvarande tillståndet.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Kommentar 3: Tankstrecket – indikerar att ämnet som omfattas av begränsningar motsvarar undantaget.

Utrustningens namn: Nätadapter, Typbeteckning: G9BR1
設備名稱:交換式電源供應器,型號(型式):G9BR1

單元\
Enhet
限用物質及其化學符號
Ämnen som omfattas av begränsningar och deras kemiska symboler
Bly
(Pb)
Kvicksilver
(Hg)
Kadmium
(Cd)
六價鉻
Sexvärt
krom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromerade
bifenyler
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromerade
difenyletrar
(PBDE)
外殼 Hölje O O O O O O
電子元件 Elektronikkomponent O O O O O
連接器 Kontakt O O O O O
電路板 Mönsterkort O O O O O O
顯示 Skärm O O O O O O
電池 Batteri O O O O O O
包裝 Emballage O O O O O O
其它 Annat O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Kommentar 1: Överskrider 0,1 viktprocent och Överskrider 0,01 viktprocent indikerar att procentandelen av det begränsade ämnet överskrider referensvärdet för förekomstprocent.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Kommentar 2: O indikerar att procentandelen av ämnet som omfattas av begränsningar inte överskrider procentandelen för referensvärdet i det nuvarande tillståndet.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目
Kommentar 3: Tankstrecket – indikerar att ämnet som omfattas av begränsningar motsvarar undantaget.

Begränsad garanti

Den begränsade garantin finns även i Googles garanticenter för maskinvara.

Pixel Stand (andra generationen), G-logotypen, Google och Android är varumärken som tillhör Google LLC.