30W USB-C ‑laturin turvallisuus- ja säädöstenmukaisuusopas

Mistä tuotetiedot löytyvät

Turvallisuusvaroitukset

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Huolto ja tuki

Säädöstenmukaisuustiedot

Rajoitettu takuu

Mistä tuotetiedot löytyvät

Tämä opas sisältää samat turvallisuuden perusohjeet, jotka löydät 30W USB-C ‑laturin mukana tulevasta turvallisuus- ja takuuoppaasta. Se sisältää myös muita turvallisuus-, säädöstenmukaisuus- ja takuutietoja 30W USB-C ‑laturista.

Turvallisuus- ja säädöstenmukaisuustiedot: g.co/pixel/safety.

Ostomaan takuutiedot sekä ohjeet takuuvaatimuksen tekemiseen: g.co/pixel/warranty

Ekologista suunnittelua (energiatehokkuutta) koskevat tiedot: g.co/ecodesign

Turvallisuusvaroitukset

Varoitus VAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIETOJA; LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN JA OMAISUUSVAHINKOJEN (30W USB-C ‑LATURIIN KOHDISTUVAN VAHINGON JA MUIDEN VAAROJEN) RISKIÄ.

Käsittely

Käsittele 30W USB-C ‑laturia varoen. Se voi vahingoittua, jos taivutat sitä tai purat, pudotat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Älä käytä laturia, jos sen ulkokuori on vaurioittunut, liittimen terät ovat vaurioituneet tai taittuneet tai siinä on muita fyysisiä vaurioita. Vahingoittuneen 30W USB-C ‑laturin käyttö voi johtaa ylikuumenemiseen tai henkilövahinkoihin. Älä altista laturia nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Älä käytä laturia, jos se kastuu. Älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä. Älä käytä laturia ulkona tai märissä olosuhteissa, kuten pesualtaan, kylpyammeen tai suihkun lähellä. Älä koske laturiin märillä käsillä.

30W USB-C ‑laturi on suunniteltu toimimaan parhaiten 0–40 °C:ssa, ja sen säilytyslämpötila on –30…+70 °C. Älä altista 30W USB-C ‑laturia yli 45° C:n lämpötiloille esimerkiksi pitämällä sitä auton kojelaudalla tai lämmittimen lähellä, sillä tämä voi vahingoittaa 30W USB-C ‑laturia, saada akun ylikuumenemaan tai aiheuttaa tulipalovaaran. Pidä 30W USB-C ‑laturi poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä. Jos laite kuumenee liikaa, irrota se virtalähteestä (jos se on liitetty sellaiseen), siirrä laite viileämpään paikkaan äläkä käytä sitä, ennen kuin se on jäähtynyt. 30W USB-C ‑laturi on suunniteltu toimimaan parhaiten korkeintaan 5 000 metrin korkeudessa.

Laturi on suunniteltu toimimaan Google USB-C® ‑laitteiden kanssa. Varmista, että ilma pääsee kiertämään laturin ja siihen liitetyn laitteen ympärillä, kun ne ovat käytössä tai latauksessa. Vaurioituneiden johtojen tai latureiden käyttäminen tai lataaminen kosteissa olosuhteissa voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta tai muuta omaisuutta. Kun lataat laitetta, liitä laturi laitteen lähellä olevaan pistorasiaan ja varmista, että se on helposti saavutettavissa. Vältä laitteen lataamista suorassa auringonvalossa.

30W USB-C -laturi on suunniteltu toimimaan USB Type-C® ‑laitteiden kanssa, joten se sopii seuraaviin virta- ja jänniteyhdistelmiin, kun sitä käytetään USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa: 5 V ja 3 A, 9 V ja 3 A, 15 V sekä 2 A ja 20 V ja 1,5 A. Kun laturia käytetään USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa, sopivat virta- ja jänniteyhdistelmät ovat korkeintaan: 11 V ja 3 A, 16 V ja 2 A sekä 21 V ja 1,5 A (enintään 30 W). Jos tämän laturin kanssa käytetään laitteita, jotka eivät tue siihen merkittyjä virta- ja jännitelukemia tai USB Type-C™ ‑standardia, seurauksena voi olla pysyviä vaurioita laitteeseen ja/tai laturiin ja vammoja. Tämä laturi on IEC 60950-1 ‑standardin mukainen rajoitettu virtalähde (LPS) ja IEC 62368-1 ‑standardin mukainen PS2-luokan virtalähde. Yli 3 A:n antovirta on mahdollinen vain johdolla, jonka luokitus sallii sen. Tällainen on esimerkiksi johto, jonka E-Marker-piirisarja on luokiteltu yli 5 A:lle.

Korjaus ja huolto

Älä yritä korjata 30W USB-C ‑laturia itse. Laturin purkaminen voi vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa vammoja.

Jos 30W USB-C ‑laturi ei toimi kunnolla tai on vaurioitunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Katso lisätietoja osoitteesta g.co/pixelcare.

Muiden laitteiden lataus

Laturi on suunniteltu toimimaan Google USB-C® ‑laitteiden kanssa. Varmista, että ilma pääsee kiertämään laturin ja siihen liitetyn laitteen ympärillä, kun ne ovat käytössä tai latauksessa. Vaurioituneiden johtojen tai latureiden käyttäminen tai lataaminen kosteissa olosuhteissa voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta tai muuta omaisuutta. Kun lataat laitetta, liitä laturi laitteen lähellä olevaan pistorasiaan ja varmista, että se on helposti saavutettavissa. Vältä laitteen lataamista suorassa auringonvalossa.

Kun irrotat laturia pistorasiasta, pidä kiinni laturista, älä latausjohdosta. Älä kierrä tai väännä USB-johtoa äläkä työnnä liitintä porttiin liian voimakkaasti.

Pitkäaikainen lämpöaltistus

Laturi lämpenee normaalissa käytössä ja noudattaa pintalämpötilaa koskevia standardeja ja rajoituksia. Vältä laitteen pitkäkestoista suoraa tai epäsuoraa kosketusta ihoon sen ollessa käytössä tai latauksessa, sillä ihon pitkäkestoinen altistaminen kuumalle voi tuntua epämukavalta tai aiheuttaa palovamman. Älä nuku laturin tai latauksessa olevan laitteen päällä tai vieressä tai peitä niitä peitolla tai tyynyllä. Ota tämä huomioon erityisesti silloin, jos sinulla on fyysinen vaiva, joka vaikuttaa kykyysi havaita lämpöä iholla.

Lasten turvallisuus

Tämä laite ei ole lelu. 30W USB-C ‑laturi saattaa sisältää (tai pakettiin saattaa kuulua) pieniä osia, muovisia kappaleita ja teräväreunaisia osia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumis- tai tukehtumisvaaran. Lapsia on kuristunut johtoihin ja kaapeleihin. Pidä 30W USB-C ‑laturin lataus- ja muut johdot poissa lasten ulottuvilta (yli metrin päässä) äläkä anna lasten leikkiä 30W USB-C ‑laturilla tai sen lisävarusteilla. Pienet lapset voivat vahingoittaa 30W USB-C ‑laturia tai satuttaa itsensä tai muita. Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos lapsi nielee pieniä osia.

Hävittäminen, kuljettaminen ja kierrättäminen

Hävitä laturi paikallisten määräysten mukaisesti. Älä hävitä sitä tavallisen kotitalousjätteen mukana. Väärä hävitystapa voi aiheuttaa räjähdysvaaran, palovaaran ja/tai muita vaaroja. Älä avaa, murskaa tai polta laitetta tai lämmitä sitä yli 45 °C:n lämpötilaan. Lue lisää laitteen kierrättämisestä osoitteesta g.co/HWRecyclingProgram.

Ympäristörajoitukset

Jotta laturin osat tai sisäiset virtapiirit eivät vahingoittuisi, älä käytä tai säilytä sitä pölyisissä, savuisissa, kosteissa tai likaisissa olosuhteissa. Pidä puhelin poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä.

Räjähdysherkät olosuhteet

Älä käytä laturia paikassa, jossa säilytetään helposti syttyviä tai räjähtäviä aineita (esim. huoltoasemilla, polttoainevarastoissa tai kemikaalilaitoksissa). Älä käytä sitä räjäytystöiden lähellä tai räjähdysvaarallisissa tiloissa, kuten alueilla, joiden ilmassa on paljon paloherkkiä kemikaaleja, höyryjä tai hiukkasia (esim. rakeita, pölyä tai metallijauheita). Tällaisissa tiloissa kipinät voivat saada aikaan räjähdyksen tai tulipalon aiheuttaen henkilövahinkoja ja jopa kuoleman. Kiinnitä huomiota kaikkiin ilmoituksiin ja kyltteihin, joissa kerrotaan näiden riskien mahdollisuudesta.

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Noudata seuraavia ohjeita, kun käytät, säilytät tai puhdistat laturia:

Käyttölämpötila

Älä käytä laturia, kun ympäristön lämpötila on alle 0 °C tai yli 40 °C.

Hoito ja puhdistus

Irrota laturi pistorasiasta puhdistuksen ajaksi, ukkosmyrskyn aikana tai kun laturi on pitkään käyttämättä. Puhdista laturi puhtaalla, pehmeällä ja kuivalla liinalla. Älä käytä kemiallisia puhdistusaineita, jauheita tai muita kemiallisia aineita (esim. bentseeniä) laturin puhdistamiseen.

Huolto ja tuki

Vain Google tai Googlen valtuuttama palveluntarjoaja saa korjata 30W USB-C ‑laturin. Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/pixel/help.

Säädöstenmukaisuustiedot

30W USB-C -laturia erityisesti koskevat säädöstenmukaisuustiedot sekä sertifiointi- ja yhteensopivuusmerkinnät löytyvät laturista.

EMC-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Tärkeää: Tämän laitteen on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluu esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

Laitteen muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole hyväksynyt, voivat mitätöidä sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMC) vaatimustenmukaisuuden sekä käyttäjän oikeuden käyttää laturia.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdysvallat

FCC-määräysten noudattaminen

Huom. Tämä laite on testattu ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalilaitteille asetettuja vaatimuksia FCC-normien osan 15 mukaisesti. Sääntöjen tarkoitus on tarjota kotikäytössä oleville laitteille kohtuullinen suoja haitallisilta häiriöiltä. Laite luo, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla. Jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, laite voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioliikenteelle. Häiriöt ovat joka tapauksessa mahdollisia joissakin tilanteissa. Jos laite häiritsee radio- tai televisiolähetysten vastaanottoa, tarkista asia sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen ja yritä korjata tilanne seuraavilla tavoilla:

• Käännä tai siirrä vastaanottimen antennia.
  • Siirrä laitetta ja vastaanotinta kauemmas toisistaan.
  • Kytke laite pistorasiaan, joka on eri virtapiirissä kuin vastaanotin.
  • Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio- ja TV-asentajalta.

Muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Tämä laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Sen käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laitteet eivät saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
  2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

Mallinumero: G9BR1
Tuotteen nimi: 30W USB-C -laturi

Vastuullinen osapuoli
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA

Ota yhteyttä: g.co/pixel/contact

Säädöstenmukaisuustiedot: Kanada

Industry Canada, luokka B

Tämä laite noudattaa ICES-003-standardin B-luokan rajoituksia.

30W USB-C ‑laturi noudattaa ISEDin lisenssivapaita RSS-standardeja. Käyttö on sallittu seuraavilla kahdella ehdolla: (1) tämä laite ei saa aiheuttaa häiriöitä ja (2) tämän laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa mahdollisesti häiritsevät häiriöt.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio;exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistyneen kuningaskunnan vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että sähkölaitetyyppi G70KK noudattaa seuraavia asetuksia: Statutory Instrument 2016 No. 1091 sähkölaitteiden turvallisuudesta ja Statutory Instrument 2016 No. 1101 sähkömagneettisesta yhteensopivuudesta. Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus on nähtävillä osoitteessa g.co/pixel/conformity.

RoHS-direktiivin noudattaminen

Tämä tuote noudattaa lakisääteistä asetusta 2012 nro 3032 tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Statutory Instrument 2020 No. 1577) on Yhdistyneen kuningaskunnan kemikaaleja koskeva sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia asetuksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-asetuksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

Yhdistyneen kuningaskunnan sähkö- ja elektroniikkalaitteita koskevat säännöt

Vasemmalla oleva WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen ja sen sähköisten lisävarusteiden erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

Ulkoisten teholähteiden tehokkuustestin yhteenveto, Statutory Instrument 2010 No. 2617 -asetus, Energiaan liittyvien tuotteiden ja säädösten ekologinen suunnittelu

Julkaistut tiedot Arvo ja tarkkuus Yksikkö

Valmistajan nimi tai tavaramerkki, kaupparekisterinumero ja osoite

Google LLC
Kaupparekisterinumero: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Mallitunnisteet

G70KK

-

Syöttöjännite

230

V ~

AC-syöttötaajuus

50

Hz

Lähtöjännite

USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa: 5,0, 9,0, 15,0, 20,0
USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa: korkeintaan 11,0, 16,0, 21,0

V ⎓

Antovirta

USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Antoteho

USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
30,0 (20,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Aktiivitilan keskimääräinen hyötysuhde

82,9

%

Hyötysuhde pienellä kuormituksella (10 %)

78,4

%

Kuormittamaton tehonkulutus

0,03

W

Valmistaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA, 94043

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ

Säädöstenmukaisuustiedot: EU

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että laturityypit GLE6S ja G70KK noudattavat direktiivien 2014/35/EU (Pienjännitelaitedirektiivi) 2014/30/EU (EMC-direktiivi) vaatimuksia. Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus on nähtävillä osoitteessa g.co/pixel/conformity.

Ulkoisten teholähteiden tehokkuustestin yhteenveto, komission asetus (EU) 2019/1782

Julkaistut tiedot Arvo ja tarkkuus Yksikkö

Valmistajan nimi tai tavaramerkki, kaupparekisterinumero ja osoite

Google LLC
Kaupparekisterinumero: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Mallitunnisteet

GLE6S, G70KK

-

Syöttöjännite

230

V ~

AC-syöttötaajuus

50

Hz

Lähtöjännite

USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa: 5,0, 9,0, 15,0, 20,0
USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa: korkeintaan 11,0, 16,0, 21,0

V ⎓

Antovirta

USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Antoteho

USB PD ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS ‑yhteensopivien laitteiden kanssa
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Aktiivitilan keskimääräinen hyötysuhde

82,9

%

Hyötysuhde pienellä kuormituksella (10 %)

78,4

%

Kuormittamaton tehonkulutus

0,03

W

RoHS-vaatimusten noudattaminen

Tämä tuote noudattaa Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviä 2011/65/EU tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa (RoHS) muutoksineen.

REACH

REACH-asetus (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus N:o 1907/2006 kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista) on kemikaaleja koskeva EU:n sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia asetuksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-asetuksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

Valmistaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA, 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ireland

Säädöstenmukaisuustiedot: Intia

Kierrätys ja sähköjätteen käsittelyä koskeva ilmoitus

Intiassa tämä merkintä ilmaisee, että tuotetta ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana. Se on kierrätettävä asianmukaisen laitoksen kautta.

Google vakuuttaa, että laite on suunniteltu ja valmistettu vuoden 2016 E-Waste (Management) Rules ‑sääntöjen (jäljempänä ”säännöt”) mukaisesti ja erityisesti, että se noudattaa sääntöä 16 (1), joka koskee vaarallisten aineiden käytön vähentämistä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistuksessa sekä vaarallisten aineiden sallittuja enimmäispitoisuuksia homogeenisissa aineissa (lukuun ottamatta liitteessä II mainittuja poikkeuksia).

Elektroniikkajätteen sopimaton käsittely, hävitys, tahaton rikkoutuminen, vahingoittuminen tai virheellinen kierrätys voi aiheuttaa vaaroja, mukaan luettuna tulipalo- tai räjähdysvaaran ja/tai muita vaaroja ja johtaa jätteen hallitsemattomaan ja ympäristölle haitalliseen hävitykseen estämällä luonnonvarojen uusiokäytön. Jotkin elektroniikkajätteet saattavat sisältää haitallisia kemikaaleja, joiden virheellinen hävittäminen saattaa myrkyttää vettä, maaperää ja muita luonnonvaroja. Väärä hävitystapa voi aiheuttaa vaaran ympäristölle sekä eläinten ja ihmisten terveydelle.

Säädöstenmukaisuustiedot: Taiwan

Taiwan RoHS

Laitteen nimi: 30W USB-C -laturi, Tyyppimerkintä: G9BR1
設備名稱 :30W USB-C 充電器,型號(型式):G9BR1

單元\
Yksikkö
限用物質及其化學符號
Rajoitetut aineet ja niiden kemialliset merkit

Lyijy
(Pb)

Elohopea
(Hg)

Kadmium
(Cd)
六價鉻
Kuusiarvoinen
kromi
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromatut
bifenyylit
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromidifenyylieetteri
(PBDE)
外殼 Suojus O O O O O O
電子元件 Elektroninen osa O O O O O
連接器 Liitin O O O O O
電路板 Piirilevy O O O O O O
變壓器 Muuntaja O O O O O O
塑膠件 Muoviosat O O O O O O
包裝 Pakkaus O O O O O O
其它 Muu O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Huom. 1: "Suurempi kuin 0,1 wt%" ja "suurempi kuin 0,01 wt%" merkitsevät, että rajoitetun aineen prosentuaalinen osuus ylittää sisältämisehdon viiteprosenttiarvon.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Huom. 2: "O" merkitsee, että rajoitetun aineen prosentuaalinen osuus ei ylitä sisältämisehdon viiteprosenttiarvoa.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Huom. 3: "—" merkitsee, että rajoitettu aine vastaa poikkeusta.

Rajoitettu takuu

Rajoitettu takuu on saatavilla myös Googlen Laitteistotakuukeskuksesta.

Pixel, Google, G-logo ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.