Brug Hold for Me

Når du ringer til en virksomhed, og dit opkald bliver sat i venteposition, kan du vælge at lade Google Assistent vente i køen for dig og give dig besked, når supportmedarbejderen er klar til at tale med dig. Når dit opkald er afsluttet, kan du dele din lyd og transskription for at hjælpe med at forbedre Hold for Me. Se, hvordan Hold for Me beskytter dine lyddata.

Tjek, hvad du har brug for

Sæt på hold fungerer på Pixel 3 og nyere modeller i Australien, Canada, Japan, Storbritannien og USA. Du skal have den nyeste version af opkaldsappen for at bruge Sæt på hold. Sæt på hold er kun tilgængelig på japansk i Japan og på engelsk i Australien, Canada, Storbritannien og USA.

Vigtigt! Hold for Me registrerer muligvis ikke alle scenarier med opkald på hold.

Slå indstillingen til eller fra.

Vigtigt! Når indstillingen er aktiveret, skal du også aktivere Hold for Me ved hvert opkald for at lade Google Assistent vente i køen for dig. Se, hvordan du aktiverer Hold for Me i et opkald.

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Hold for Me.
  4. Aktivér eller deaktiver Hold for Me.

Aktivér Hold for Me, når du er i gang med et opkald

Vigtigt!

• Der kan være tilfælde, hvor Hold for Me muligvis ikke registrerer, når medarbejderen vender tilbage til opkaldet.
  • Du kan ikke afspille musik eller anden lyd, når Hold for Me er aktiveret.
  1. Deaktiver lydløs tilstand eller vibration på din telefon.
  2. Åbn appen Opkald .
  3. Ring til en virksomhed.
  4. Når du bliver sat på hold, skal du trykke på Hold for Me og derefter Start
  5. Mens du er i venteposition, kan du se et kort på skærmen, hvor der står, at du ikke må lægge på.
  6. Når supportmedarbejderen er klar til at tale med dig, får du vist en meddelelse om dette.
  7. Tryk på Tilbage til opkald.

Del data fra dit opkald

Vigtigt! Når du har sendt dine data, kan handlingen ikke fortrydes.

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Seneste nederst på skærmen.
  3. Under posten på opkaldslisten skal du trykke på Hjælp os med at blive bedre og derefter Ja, fortsæt og derefter Fortsæt.
  4. Hvis du vil give feedback, kan du skrive den i tekstfeltet.
  5. Tryk på Send .

Tip! Du kan dele dine data uden at dele din mailadresse ved at gå til skærmen Send feedback ud for feltet "Fra" og trykke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil og derefter Google-bruger.