Chats en berichten snel vinden op je Pixel-telefoon

U bepaalt wanneer en hoe u meldingen voor sms'jes en berichten ontvangt van apps. U kunt ook bubbels maken voor een gesprek, zodat u berichten gemakkelijker kunt vinden en beantwoorden.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen op Android 11 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

Meldingen voor gesprekken wijzigen

1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik onder 'Gesprekken' op de melding die u wilt wijzigen en houd deze vast.
  3. Kies een instelling voor meldingen:
    • Belangrijk: U ontvangt altijd meldingen voor dit gesprek, ook als 'Niet storen' is ingeschakeld. Er wordt ook een bubbel weergegeven voor het gesprek.
    • Standaard: Uw telefoon maakt een geluid of trilt als u nieuwe berichten ontvangt in dit gesprek.
    • Stil: U ontvangt geen meldingen voor dit gesprek.
Als je een gesprek als bubbel wilt weergeven, moet je de instellingen inschakelen in je algemene meldingen en in de instellingen van je app.

Snel gesprekken met bubbels vinden

Een bubbel voor een gesprek toevoegen of verwijderen

Een bubbel maken voor een gesprek:

1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik onder 'Gesprekken' op de chatmelding en houd deze vast.
  3. Tik op Gesprek in bubbels weergeven .

Een bubbel voor een gesprek stoppen:

1. Tik op de bubbel om het gesprek te openen.
  2. Tik linksonder op Beheren.
  3. Tik op Gesprekken niet in bubbels weergeven.

Tip: Als u een bubbel tijdelijk wilt verbergen, kiest u Bubbel sluiten. De bubbel verschijnt weer als u een nieuw bericht ontvangt.

Bubbels in- of uitschakelen

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Meldingen en dan Bubbels.
  3. Zet Toestaan dat apps bubbels tonen aan.

Bubbels in- of uitschakelen voor een specifieke app of een specifiek gesprek

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Apps.
  3. Tik op Alle apps bekijken. Tik daarna op de app die je wilt wijzigen.
  4. Tik op Meldingen en dan Extra instellingen in de app en dan Bubbels.
  5. Kies je instellingen voor meldingen:
    • Alle gesprekken kunnen als bubbel worden getoond.
    • Geselecteerde gesprekken kunnen als bubbel worden getoond: Tik op een persoon en zet dan Bubbel aan.
    • Niets kan als bubbel worden getoond.