Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Tag billeder, og vælg dit bedste billede med Bedre billede

Brug Bedre billede til at tage billeder og gemme billeder fra et levende billede. Med Bedre billede kan du også vælge dit yndlingsbillede. Se, hvordan du bruger Kamera-appen.

Brug bevægelsestilstanden til at tage et billede med Actionpanorering eller Lang eksponering

Vigtigt! Actionpanorering er ikke tilgængelig på Pixel 7a eller Pixel Fold.
  1. Åbn Kamera-appen .
  2. Rul til Bevægelse.
  3. Vælg, hvilken sløringseffekt der skal anvendes:
    • Actionpanorering: Føj en kreativ sløringseffekt til baggrunden. Hold kameraet stille, eller fokuser på et motiv, der er i bevægelse, for at føje en kreativ sløringseffekt til baggrunden. Tryk på Optag Tag et billede, når billedet er som ønsket.
    • Lang eksponering: Føj en kreativ sløringseffekt til et motiv, der er i bevægelse. Hold kameraet stille, eller følg et motiv, der er i bevægelse, for at føje en kreativ sløringseffekt til motivet. Tryk på Optag Tag et billede, når billedet er som ønsket.
Tilgængelighed af Actionpanorering eller Lang eksponeringstid
Enhed Actionpanorering Lang eksponeringstid
Pixel 5a (5G) og ældre Nej Nej
Pixel 6 Ja Ja
Pixel 6 Pro Ja Ja
Pixel 6a Nej Nej
Pixel 7 Ja Ja
Pixel 7 Pro Ja Ja
Pixel 7a Nej Ja
Pixel Fold Nej Ja
Tips til, hvordan du tager et billede med Actionpanorering

Actionpanorering fungerer bedst, når:

• Motivet er en person med et synligt ansigt.
  • Motivet er i bevægelse. Billeder af motiver, der står stille eller bevæger sig meget langsomt, indeholder muligvis ingen eller kun ringe effekt.
  • Der er ét åbenlyst hovedmotiv. Sørg for, at motivet er i forgrunden og foran eventuelle andre personer i billedet.
  • Motivet er en stor del af billedet og har været i søgeren i mere end et sekund, før du trykker på Indfang.
Tips til, hvordan du tager et billede med Lang eksponering

Lang eksponering fungerer bedst, når du holder enheden stille. Billeder med lang eksponering starter, når du trykker på Tag billede.

Længden af eksponering tilpasses bevægelsen i billedet, afhængigt af hvor stort det motiv, der er i fokus, er, og hvor hurtigt motivet bevæger sig.

Brug Bedre billede til at gemme individuelle billeder fra et levende billede eller en video

Når du tager et billede eller optager en hurtig video, får du muligvis anbefalinger til Bedre billede af højere kvalitet fra dit billede eller din video.

Vigtigt! Disse funktioner er kun tilgængelige på Pixel 3 og nyere, herunder Pixel Fold.

Aktivér eller deaktiver Bedre billede

1. Åbn kameraappen på din enhed .
  2. Tryk på Indstillinger nederst til venstre.
  3. Indstil Bedre billede til Automatisk Automatisk bevægelse eller til Til Bevægelse aktiveret.
Tip: To get help, activate Google Assistant on your Pixel 8 and Pixel 8 Pro and ask, "How do I take motion photos?" Learn more about Pixel support on Assistant.

Vælg et Bedre billede

Tag levende billeder for at optage noget, der er i bevægelse, og vælg derefter et yndlingsbillede fra dine levende billeder eller din video ved hjælp af Bedre billede.
Tip! Anbefalede enkeltbilleder gemmes i en højere opløsning og i HDR.
Du kan gemme det levende billede som en video ved at trykke på Mere Mere og derefter Eksportér og derefter Video og derefter Eksportér.

Aktivér eller deaktiver Kendte ansigter

Du kan hjælpe kameraet på din Pixel 4 eller nyere, herunder Fold, for at identificere og anbefale bedre billeder af de ansigter, du optager mest eller tager flest billeder af.

Når dit kamera finder og anbefaler andre enkeltbilleder fra dine billeder eller hurtige videoer, genkender dit kamera, hvilke billeder der indeholder de ansigter, du oftest tager billeder af. Derefter anbefaler dit kamera bedre billeder af de pågældende ansigter.

Hvis du aktiverer Kendte ansigter, gemmer dit kamera data om de ansigter, du optager eller tager billeder af. Alle ansigtsdata gemmes på enheden og sendes ikke til Google. Hvis du deaktiverer Kendte ansigter, slettes dine data.

Sådan aktiverer du Kendte ansigter:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Nederst til venstre skal du trykke på Indstillinger og derefter Flere indstillinger.
  3. Tryk på Kendte ansigter.
  4. Aktivér Kendte ansigter.

Tip! På Pixel 6 og nyere, herunder Pixel Fold, kan Kendte ansigter også hjælpe kameraet med at gengive hudfarver mere nøjagtigt.