Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Fer fotos i triar-ne la millor amb la funció Millor imatge

Utilitza Millor imatge per fer fotos i desar fotogrames d'una foto amb moviment. Amb la funció Millor imatge, també pots triar la que t'agradi més. Obtén informació sobre com pots obrir l'aplicació Càmera.

Utilitzar el mode Moviment per fer una foto amb Desplaçament d'acció o amb Llarga exposició

Important: la funció Desplaçament d'acció no està disponible als Pixel 7a ni als Pixel Fold.
  1. Obre l'aplicació Càmera .
  2. Desplaça't fins a Moviment.
  3. Tria quin efecte de desenfocament vols utilitzar:
    • Desplaçament d'acció: afegeix un desenfocament creatiu al fons. No moguis la càmera o segueix un subjecte en moviment per afegir un desenfocament creatiu al fons. Toca Captura Captura una foto quan tinguis la foto adequada.
    • Llarga exposició: afegeix un desenfocament creatiu a un subjecte en moviment. No moguis la càmera o segueix un subjecte en moviment per afegir un desenfocament creatiu al subjecte. Toca Captura Captura una foto quan tinguis la foto adequada.
Disponibilitat de les funcions Desplaçament d'acció o Llarga exposició
Dispositiu Desplaçament d'acció Llarga exposició
Pixel 5a (5G) i models anteriors No No
Pixel 6
Pixel 6 Pro
Pixel 6a No No
Pixel 7
Pixel 7 Pro
Pixel 7a No
Pixel Fold No
Consells per fer una foto amb Desplaçament d'acció

Desplaçament d'acció funciona millor quan:

• El subjecte és una persona amb una cara visible.
  • El subjecte s'està movent. A les fotos amb subjectes que es mouen poc o que no es mouen, no s'apreciarà l'efecte.
  • Hi ha un subjecte principal evident. Prova de mantenir el subjecte principal en primer pla i davant de qualsevol altra persona de la foto.
  • El subjecte és la part principal de la foto i ha estat al visor més d'un segon abans de fer la captura.
Consells per fer una foto amb Llarga exposició

La funció Llarga exposició funciona millor quan no mous el dispositiu. Les fotos amb Llarga exposició comencen quan toques Captura.

La durada de l'exposició s'adapta al moviment de l'escena en funció de la mida i la velocitat de l'element enfocat.

Utilitzar Millor imatge per desar imatges individuals a partir d'un vídeo o d'una foto amb moviment

Quan fas una foto o un vídeo curt, és possible que rebis recomanacions per obtenir una imatge de millor qualitat de la teva foto o vídeo.

Important: aquestes funcions només estan disponibles per a Pixel 3 i models posteriors, inclòs Pixel Fold.

Activar la funció Millor imatge

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Càmera .
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració
  3. Defineix Millor imatge com a Automàtic Moviment automàtic o Activat Moviment activat.
Tip: To get help, activate Google Assistant on your Pixel 8 and Pixel 8 Pro and ask, "How do I take motion photos?" Learn more about Pixel support on Assistant.

Triar la millor imatge

Fes fotos amb moviment per capturar alguna cosa en moviment i, a continuació, tria la imatge que més t'agradi de la foto amb moviment o del vídeo utilitzant Millor imatge.
Consell: els fotogrames recomanats es desen en una resolució més alta i en HDR.
Per desar la foto amb moviment com a vídeo, toca Més Més i, a continuació,Exporta i, a continuació, Vídeo i, a continuació, Exporta.

Activar o desactivar Cares freqüents

Pots fer que la càmera dels telèfons Pixel 4 o models posteriors, inclòs Pixel Fold, identifiqui i recomani millors imatges de les cares que més fotografies o graves.

Quan la càmera detecta i recomana altres imatges de les teves fotos o vídeos curts, la càmera reconeix quines imatges inclouen les cares que fotografies sovint. Així pot recomanar-te millors fotos d'aquestes cares.

Si actives la funció Cares freqüents, la càmera desa les dades de les cares que fotografies o graves. Totes les dades facials es desen al dispositiu i no s'envien a Google. Si desactives Cares freqüents, les dades se suprimiran.

Per activar Cares freqüents:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions de configuració.
  3. Toca Cares freqüents.
  4. Activa Cares freqüents.

Consell: en dispositius Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold, la funció Cares freqüents també pot ajudar la càmera a mostrar els tons de pell amb més precisió.