Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Fer una selfie en un telèfon Pixel o una Pixel Tablet

Pots utilitzar la càmera frontal del dispositiu Pixel per fer una autofoto (selfie).

Important: per obtenir ajuda per fer selfies amb indicacions verbals mitjançant Enquadrament assistit, obtén informació sobre com pots utilitzar les funcions d'accessibilitat a l'aplicació Càmera.

Girar l'objectiu

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google. Obtén informació.
  2. Per canviar a la càmera frontal, toca Canvia Canvia de càmera.
  3. Toca Captura Captura una foto.
Per girar l'objectiu per fer una selfie sense prémer cap botó:
  1. Allunya't el dispositiu i gira'l dues vegades.
  2. Per tornar a girar l'objectiu, repeteix el pas 1. Obtén informació sobre com pots activar o desactivar els gestos.

Triar com vols desar les selfies

Pots desar les selfies invertides o no invertides. Si deses una selfie com a la previsualització, no es mostrarà invertida després de fer-la.

Per invertir les selfies, a la part superior de la càmera, toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Configuració Configuració. Toca Desa la selfie com a la previsualització.

Canviar l'aspecte d'una selfie

Retocar una selfie

Pots utilitzar el retoc facial a les selfies o a les fotos en mode de retrat.

1. Per retocar una selfie o una foto en mode de retrat, toca la fletxa avall Fletxa avall.
  2. A "Retoc facial":
    • En telèfons Pixel 4a (5G) i models posteriors: toca Subtil o Suau.
    • En telèfons Pixel 4a i models anteriors: toca Natural o Suau.

Consell: els resultats del retoc facial només es veuen a la foto final.

Aclarir una selfie

Per poder aclarir les selfies, primer has de canviar a la càmera frontal. Per aclarir les selfies, toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Il·luminació per a selfies Il·luminació per a selfies

Allunyar una selfie (només per a Pixel 3)

El Pixel 3 té una càmera frontal molt ampla perquè puguis allunyar una selfie. Abans de fer-la, utilitza el control lliscant que hi ha a la part inferior de la pantalla perquè puguin sortir més persones a la foto.

Fer una selfie amb mans lliures

Pots fer-te una selfie amb mans lliures al dispositiu Pixel amb:

• El temporitzador de càmera.
  • El temporitzador de palmell.
  • Assistent de Google.
Fer una selfie amb el temporitzador

Per fer una selfie amb el temporitzador:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  3. A la pantalla "Temporitzador", toca 3 segons o 10 segons .
  4. Per iniciar el compte enrere del temporitzador, toca Captura Captura una foto.
Iniciar un temporitzador de selfie amb la mà (Pixel 6 i models posteriors)

Per iniciar un temporitzador de selfie amb la mà al Pixel Fold o la Pixel Tablet:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Quan el temporitzador de la càmera del dispositiu estigui activat, pots aixecar la mà davant de la càmera per iniciar el compte enrere.
  3. Per utilitzar el temporitzador de palmell, comprova que:
    • La cara estigui dins del marc.
    • El palmell estigui recte i mirant a la càmera.
    • Tant la cara com el palmell siguin completament visibles.

Fer una selfie amb la veu

Pots fer una foto amb mans lliures utilitzant la veu amb l'Assistent de Google al dispositiu Pixel. Obtén informació sobre com pots configurar l'Assistent de Google.

Per fer una foto amb mans lliures utilitzant la veu:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Col·loca el dispositiu sobre una superfície estable.
  3. Allunya't dins del marc de la càmera.
    • Per iniciar un temporitzador de càmera amb la veu, digues (en castellà) "Hey Google, haz una foto". Al cap de 3 segons, el telèfon farà una foto.