Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Obrir i tancar l'aplicació Càmera de Google en un telèfon Pixel

Pots utilitzar la versió més recent de l'aplicació Càmera en tots els telèfons Pixel.

Obtén informació sobre com pots obrir ràpidament l'aplicació Càmera al telèfon Pixel amb el nostre tutorial pas a pas.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Obrir l'aplicació Càmera

Pots obrir la càmera de diverses maneres:

Tancar l'aplicació Càmera

Des de l'aplicació Càmera Càmera de Google
  1. Des de la part inferior, llisca cap amunt, mantén premut i deixa anar.
  2. A continuació, fes lliscar l'aplicació cap amunt.

Si tens un telèfon Pixel antic, és possible que hagis de canviar la configuració de la navegació amb gestos per lliscar cap amunt des de la part inferior.