Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Saavutettavuusominaisuuksien käyttäminen Kamera-sovelluksella

Tärkeää: Ohjattu kehys on käytettävissä Pixel 6:lla ja uudemmilla malleilla, myös Pixel Foldilla.

Kun otat kuvan ohjatulla kehyksellä, voit saada vinkkejä kuvan kehystämiseen. Ohjattu kehys ilmoittaa, kun kohde on näkyvissä. Kuva kohteen ympärillä on visuaalinen kehys ja saat suullista ja värinäpalautetta, kun voit ottaa kuvan.

Ominaisuus toimii seuraavien kanssa:

• Etu‑ ja takakamerat.
  • Valokuva‑ ja muotokuvatilat.

Vinkki: Muotokuvatila tunnistaa vain kasvot.

Ohjatun kehyksen laittaminen päälle

1. Avaa laitteen Asetukset‑sovellus.
  2. Hae hakusanalla "TalkBack".
  3. Laita Käytä TalkBackia päälle.

Ohjatun kehyksen käyttäminen

1. Avaa Kamera-sovellus .
  2. Osoita kohdetta kameralla.
  3. Seuraa ääni- tai kuvaohjeita tai värinää.
  4. Kun kohteet ovat kunnolla kehyksissä, Kamera-sovellus ottaa kuvan automaattisesti.
    • Ota kuva manuaalisesti painamalla äänenvoimakkuuspainiketta.

Vinkki: Voit vaihtaa etu‑ ja takakameran välillä kaksoisnapauttamalla etu‑ tai takakameran painiketta.

Ohjatun kehyksen tunnistamat kohteet

Kun otat kuvan ohjatulla kehyksellä, se auttaa tunnistamaan kohteet. Tunnistettavia kohteita ovat:

• Kasvot
  • Lemmikit
  • Ruoka
  • Drinkit
  • Dokumentit
  • Sähkölaitteet
  • Ajoneuvot

Vinkki: Ohjattu kehys toimii parhaiten yhden kohteen kanssa.