Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Utilitzar les funcions d'accessibilitat amb l'aplicació Càmera

Important: Enquadrament assistit està disponible en telèfons Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold.

Quan fas una foto amb Enquadrament assistit, pots obtenir indicacions per ajudar-te a enquadrar-la. Enquadrament assistit t'avisa quan es veu el subjecte. Un marc visual emmarcarà el subjecte, i vibracions i indicacions verbals t'avisaran quan sigui el moment de fer la foto.

Aquesta funció funciona amb:

• Càmeres frontal i posterior.
  • Modes de foto i de retrat.

Consell: el mode de retrat només detectarà cares.

Activar Enquadrament assistit

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  2. Cerca "TalkBack".
  3. Activa l'opció Utilitza TalkBack.

Utilitzar Enquadrament assistit

1. Obre l'aplicació Càmera .
  2. Orienta la càmera a l'element principal.
  3. Segueix les vibracions o les instruccions visuals o d'àudio.
  4. Quan els subjectes estan enquadrats correctament, l'aplicació Càmera fa la foto automàticament.
    • Per fer-ho manualment, prem el botó de volum.

Consell: per canviar entre la càmera frontal o la posterior, fes doble toc al botó de la càmera frontal o posterior.

Subjectes que reconeix Enquadrament assistit

Quan fas una foto amb Enquadrament assistit, t'ajuda a reconèixer els subjectes. Els subjectes que es poden reconèixer són:

• Cares
  • Animals de companyia
  • Aliments
  • Begudes
  • Documents
  • Dispositius electrònics
  • Vehicles

Consell: Enquadrament assistit funciona millor amb un sol subjecte.