Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Dive Case Connectorin käytön aloittaminen

Kun Pixel-puhelimesi on tuetussa kotelossa, Dive Case Connectorin ansiosta voit käyttää ominaisuuksia, kuten Yönäkymää ja Muotokuvaa veden alla.1 Jotkin Pixelin Kameran ominaisuudet eivät ole saatavilla sukelluskotelossa.

Tärkeää: Jotkin näistä ominaisuuksista toimivat vain, kun Pixeliisi on asennettu:

• Android 11.0 tai sitä uudempi versio
  • Uusimmat Kamera-sovelluksen ja Google Kuvien versiot

Lue, miten Android-versio tarkistetaan ja miten Android-sovelluksesi päivitetään.

1 Toimii Pixel 2:n tai uudempien puhelimien kanssa. Vaatii Android R:n, Kamera 8.1 ‑päivityksen (marraskuu 2020), Kamera-sovelluksen Dive Case Connector ‑sovelluksen ja KRH04- tai KRH03 Kraken Sports Universal Smart Phone Housing ‑kotelon (myydään erikseen). Google ei vastaa Kraken Sports ‑tuotteiden toiminnasta eikä siitä, ovatko ne asianmukaisten turvallisuusvaatimusten tai muiden vaatimusten mukaisia. Kraken Sports on Kraken Sportsin (Ontario, Kanada) rekisteröity tavaramerkki.

Dive Case Connectorin kanssa toimivat sukelluskotelot

• Kraken Sports KRH04 Universal Smart Phone Housing
  • Kraken Sports KRH03 Universal Smart Phone Housing Pro with Depth/Temp Sensor
  • Kraken Sports KRH02 Smart Housing
  • Kraken Sports KRH01 Smart Housing Pro with Depth/Temp Sensor

Sukelluskotelon käyttö ja liittäminen Pixel-puhelimen pariksi

Sukelluskotelon yhdistäminen Pixel-puhelimeen
Tärkeää: Ennen kuin yhdistät sukelluskotelon puhelimeesi, tarkista valmistajan ohjeet kotelolle. Google ei vastaa Kraken Sports ‑tuotteiden toiminnasta eikä siitä, ovatko ne asianmukaisten turvallisuusvaatimusten tai muiden vaatimusten mukaisia. Kraken Sports on Kraken Sportsin (Ontario, Kanada) rekisteröity tavaramerkki.

Pixel-puhelimessa:

1. Ota Bluetooth käyttöön.
  2. Lataa Dive Case Connector ‑sovellus.
    • Ennen kuin yhdistät sukelluskotelon puhelimeesi, säädä asetuksia Dive Case Connector ‑sovelluksessa.
  3. Pidä Pixel-puhelintasi sukelluskotelon lähellä.
  4. Kun olet avannut Dive Case Connector -sovelluksen, valitse Yhdistä kotelo.
  5. Odota, että kotelo ilmestyy Pixelin näytölle. Valitse sukelluskotelo näytöltä.
  6. Seuraa sukelluskotelossa näkyviä valmistajan ohjeita:
    • Tarkista, että sukelluskotelo on yhdistetty puhelimeesi.
    • Suorita kaikki muut vaiheet, jotta voit laittaa Pixelin koteloon ja valmistautua sukellukseen.
Dive Case Connector ‑sovelluksen asetusten muuttaminen ja sukellustietojen saaminen

Tärkeää: Vedenalainen syvyytesi ja ympäröivän veden lämpötila ovat saatavilla vain sellaisissa sukelluskoteloissa, joissa on sisäänrakennetut syvyys- ja lämpöanturit.

1. Jos Pixelisi on yhdistetty sukelluskoteloon, katkaise yhteys.
  2. Avaa Dive Case Connector ‑sovellus.
  3. Valitse haluamasi asetukset:
    • Valitse suolaisen ja makean veden välillä napauttamalla Vesityyppi.
    • Näet senhetkisen syvyytesi ja ympäröivän veden lämpötilan, kun laitat Data Overlay -ominaisuuden (datakerros) päälle Kameran ollessa päällä.
      • Tärkeää: Voit nähdä oikean vedenalaisen syvyytesi Kameran datakerroksessa, kun valitset ensin Vesityypin.
    • Voit vaihtaa datakerroksessa syvyydelle ja lämpötilalle brittiläisen mittayksikköjärjestelmän tai metrijärjestelmän valitsemalla Units (Yksiköt).
  4. Pixel-puhelimen yhdistäminen sukelluskoteloon.
  5. Voit avata Pixelin Kamera-sovelluksen sukelluskotelossa painamalla laukaisupainiketta tai vipua.
    • Vinkki: Tämä toimii, vaikka puhelimesi näyttö on lukittu ja pois päältä.
    • Datakerros näyttää Pixelin ja sukelluskotelon akunkeston. Se näyttää tuetuilla laitteilla myös vedenalaisen syvyytesi ja ympäröivän veden lämpötilan.
Valokuvien ja videoiden ottaminen sukelluskotelolla
Tärkeää: Pixel ei tue selfiekuvien tai ‑videoiden ottamista sukelluskotelolla.

Valokuvan ottaminen sukelluskotelolla

1. Voit avata Pixelin Kamera-sovelluksen sukelluskotelossa painamalla laukaisupainiketta tai vipua.
    • Vinkki: Tämä toimii, vaikka puhelimesi näyttö on lukittu ja pois päältä.
  2. Voit ottaa sukelluskotelolla valokuvan painamalla laukaisupainiketta tai vipua.

Videon tai muotokuvan ottaminen tai Yönäkymän käyttäminen

1. Kun Kamera on päällä, voit valita sukelluskotelolla eri kameratiloja painamalla Mode-painiketta. Paina Mode-painiketta useasti, niin voit selata eri vaihtoehtoja. Näin voit valita Kameran, Videon, Yönäkymän tai Muotokuvan.
    • Tärkeää: Kamera, Video, Yönäkymä ja Muotokuva ovat Kameran ainoita tiloja, joita voit käyttää sukelluskotelolla.
  2. Kun valitset tilan, voit ottaa valokuvan tai videon painamalla laukaisupainiketta tai vipua.
    • Voit lopettaa videon kuvaamiseen Video-tilassa painamalla laukaisupainiketta tai vipua uudestaan.

Tarkennuksen kohteen valitseminen

Pixel tarkentaa automaattisesti näytön keskellä olevaan kohteeseen. Jos et halua tarkentaa siihen, voit valita tarkennuksen kohteen.

1. Kun Kamera on päällä, osoita Pixel-puhelimellasi kohteeseen niin, että se on keskellä näyttöä.
  2. Voit tarkentaa kohteeseen sukelluskotelolla painamalla MF/AF-painiketta.
  3. Muuta Pixelin suuntausta, jotta kohde on haluamallasi paikalla. Tarkennus pysyy kohteessa, vaikka se ei olisi enää keskellä näyttöä.

Lähemmäs ja kauemmas zoomaaminen

• Zoomaa sukelluskotelolla lähemmäs painamalla Zoom-painiketta ▲.
  • Zoomaa sukelluskotelolla kauemmas painamalla Filter-painiketta ▼.
Valokuvien ja videoiden katselu

Jos Kamera on päällä tai Pixelin lukitus on avattu, voit löytää viimeaikaiset kuvat ja videot.

1. Näet viimeisimmät kuvasi painamalla Menu/OK-painiketta.
  2. Voit liikkua kuvien ja videoiden välillä painamalla Zoom-painiketta ▲ ja Filter-painiketta ▼.
  3. Kun olet valmis ja haluat avata Kameran uudestaan, paina laukaisupainiketta tai vipua.