Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Kom godt i gang med dit dykkeretui

Når du har sat din Pixel i et understøttet etui, kan du med appen Stik til dykkeretui til Kamera bruge funktioner såsom Mørkelinse og Portræt.1 Nogle af Pixels kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når den er isat et dykkeretui.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun, når du har følgende installeret på din Pixel:

• Android 11 og nyere
  • Nyeste versioner af Kamera-appen og Google Fotos

Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har, og hvordan du opdaterer dine Android-apps.

1 Fungerer sammen med Pixel 2 eller nyere telefoner. Kræver Android R, kameraopdatering 8.1 (november 2020), appen Stik til dykkeretui til Google Kamera-appen, KRH04 eller KKR03 Kraken Sports Universal Smart Phone Housing (sælges separat). Google er ikke ansvarlig for hverken funktionsdygtigheden af disse produkter eller produkternes overholdelse af gældende sikkerhedskrav eller andre krav. Kraken Sport er et registreret varemærke tilhørende Kraken Sports Ontario, Canada.

Dykkeretuier, der kan bruges sammen med appen Stik til dykkeretui

• Kraken Sports KRH04 Universal Smart Phone Housing
  • Kraken Sports KRH03 Universal Smart Phone Housing Pro med dybde-/temperatursensor
  • Kraken Sports KRH02 Smart Housing
  • Kraken Sports KRH01 Smart Housing Pro med dybde-/temperatursensor

Par og brug et dykkeretui til din Pixel-telefon

Forbind et dykkeretui med din Pixel-telefon
Vigtigt! Før du forbinder dit dykkeretui til din telefon, skal du gennemgå producentens vejledning til dit dykkeretui. Google er ikke ansvarlig for hverken funktionsdygtigheden af disse produkter eller produkternes overholdelse af gældende sikkerhedskrav eller andre krav. Kraken Sport er et registreret varemærke tilhørende Kraken Sports Ontario, Canada.

På din Pixel-telefon:

1. Aktivér Bluetooth.
  2. Download appen Connector til dykkeretui.
    • Juster dine indstillinger i appen Connector til dykkeretui, inden du forbinder dit dykkeretui.
  3. Hold din Pixel-telefon tæt på dykkeretuiet.
  4. Tryk på Connect case (tilslut etui), mens du er i appen Connector til dykkeetui.
  5. Vent, til dit dykkeretui vises på Pixel-skærmen. Vælg dykkeretuiet på skærmen.
  6. Følg producentens vejledning på dykkeretuiet for at gøre følgende:
    • Tjekke, om dykkeretuiet er forbundet til din telefon.
    • Fuldføre eventuelle andre opgaver, inden du sætter din Pixel i etuiet og gør dig klar til at dykke.
Skift indstillingerne for appen Dive Case Connector, og få oplysninger om dit dyk

Vigtigt! Det er kun muligt at få oplysninger om vanddybden og den omgivende vandtemperatur med de dykkeretuier, hvor der er indbyggede dybde- og temperatursensorer.

1. Hvis din Pixel er forbundet til dit dykkeretui, skal du afbryde forbindelsen.
  2. Åbn appen Connector til dykkeretui.
  3. Vælg de ønskede indstillinger:
    • Tryk på Water type (vandtype) for at vælge mellem saltvand eller ferskvand.
    • Hvis du vil se din aktuelle dybde under vandet og den omgivende vandtemperatur, mens Kamera er åben, skal du aktivere Data Overlay (dataoverlejring).
      • Vigtigt! Du skal angive en vandtype i "Water Type", for at funktionen Data Overlay i Kamera kan vise undervandsdybden korrekt.
    • Hvis du vil skifte mellem det engelske og det metriske målesystem, der bruges til at angive dybde og temperatur i Data Overlay, skal du trykke på Units (enheder).
  4. Forbind din Pixel-telefon til dit dykkeretui.
  5. Du kan åbne Kamera-appen på din Pixel-telefon ved at trykke på lukkerknappen eller spolehåndtaget.
    • Tip! Det fungerer også, selvom skærmen på din telefon er slukket og låst.
    • Data Overlay viser batteritid for dit dykkeretui og din Pixel. På understøttede enheder viser den også undervandsdybde og omgivende vandtemperatur.
Tag billeder og videoer med dit dykkeretui
Vigtigt! Funktionerne til selfiebilleder og videoer understøttes ikke, når du bruger din Pixel i et dykkeretui.

Tag et billede med dit dykkeretui

1. Du kan åbne Kamera-appen på din Pixel-telefon ved at trykke på lukkerknappen eller spolehåndtaget.
    • Tip! Den fungerer også, selvom skærmen på din telefon er slukket og låst.
  2. Du kan tage et billede ved at trykke på lukkerknappen eller spolehåndtaget på dykkeretuiet.

Optag en video, tag et portrætbillede, eller brug Mørkelinse

1. Du kan vælge mellem forskellige tilstande i Kamera ved at trykke på Tilstand på dykkeretuiet, mens Kamera er åben. Tryk på Tilstand flere gange for at gennemgå alle valgmulighederne. Du kan vælge Kamera, Video, Mørkelinse eller Portræt.
    • Vigtigt! Kamera, Video, Mørkelinse og Portræt er de eneste kameratilstande, du kan bruge med et dykkeretui.
  2. Når du har valgt en tilstand, kan du tage et billede eller optage en video ved at trykke på lukkerknappen eller spolehåndtaget.
    • Du kan stoppe optagelsen i videotilstand ved at trykke på lukkerknappen eller spolehåndtaget igen.

Vælg det, der er i fokus

Din Pixel fokuserer automatisk på det motiv, der er midt på skærmen. Hvis det valgte motiv ikke er det ønskede motiv, kan du selv vælge, hvad der skal være i fokus.

1. Når Kamera er åben, kan du rette din Pixel-telefon mod det ønskede motiv, så det er midt på skærmen.
  2. Du kan fokusere på motivet ved at trykke på MF/AF-knappen.
  3. Ret din Pixel-telefon mod noget andet, så motivet er inden for den ramme, hvor du vil have det. Fokus forbliver på motivet, selvom det ikke længere er midt på skærmen.

Zoom ind og ud

• Du kan zoome ind ved at trykke på knappen Zoom ▲ på dykkeretuiet.
  • Du kan zoome ud ved at trykke på knappen Filter ▼ på dykkeretuiet.
Se billeder og videoer

Hvis appen Kamera er åben, eller din Pixel er låst op, kan du finde de nyeste billeder og videoer.

1. Tryk på menuen/knappen OK for at se dit seneste billede.
  2. Du kan skifte mellem billeder og videoer ved at trykke på knappen Zoom ▲ og knappen Filter ▼.
  3. Når du er færdig, skal du trykke på lukkerknappen eller spolehåndtaget for at åbne Kamera igen.