Pinpointin lisäkäyttöehdot

Voimassa 15.2.2023 (katso edellinen versio)

Jos haluat käyttää Pinpointia, sinun täytyy hyväksyä (1) Googlen käyttöehdot ja (2) nämä Pinpointin lisäkäyttöehdot ("Pinpointin ehdot").

Tutustu näihin dokumentteihin huolellisesti. Yhdessä ne muodostavat "Ehdot". Niissä kerrotaan, mitä voit odottaa meiltä käyttäessäsi palvelujamme ja mitä me odotamme sinulta.

Jos nämä Pinpointin ehdot ovat ristiriidassa Googlen käyttöehtojen kanssa, Pinpointiin sovelletaan sen omia ehtoja.

Tietosuojakäytäntömme ei ole osa näitä Ehtoja, mutta tutustumalla käytäntöön ymmärrät paremmin, miten voit päivittää, muokata, siirtää ja poistaa tietojasi.

1. Pääsy Pinpointiin

1.1. Pinpointin käyttö. Kunhan noudatat näitä Pinpointin ehtoja ja Pinpointin ohjelmakäytäntöjä Googlen käyttöehdot myöntävät sinulle luvan käyttää Pinpointia dokumenttikokoelmien katselemiseen. Käyttäessäsi Pinpointia sinun on noudatettava Googlen käyttöehdoissa kuvattuja perussääntöjä.

1.2. Sisällön lataaminen. Voit ehkä ladata tiedostoja Pinpointiin, jos (1) olet toimittaja tai akateeminen tutkija ja (2) ilmoitat Googlelle tietoja, jotka todistavat nykyisen asemasi toimittajana tai tutkijana. Jos saat luvan ladata tiedostoja Pinpointiin, voit tehdä niin vain journalistisessa tai akateemisessa tarkoituksessa. Google voi pyytää lisätietoja vahvistaakseen, että käyttötapaus on Pinpointiin sopiva.

1.3. Sisällön julkaisu. Jos voit ladata tiedostoja Pinpointiin, Googlen käyttöehdot myöntävät sinulle luvan esittää sisältöä julkisesti, kunhan siinä on alkuperämaininta.

1.4. Poistot. Sisältö, joka (1) rikkoo näitä ehtoja, (2) rikkoo sovellettavaa lakia tai (3) voi vahingoittaa Googlen käyttäjiä, kolmansia osapuolia tai Googlea, voidaan poistaa Googlen käyttöehdoissa kuvatulla tavalla. Lisätietoa sisällön poistosta Pinpointista löydät Pinpointin ohjelmakäytännöistä.

2. Sisältö Pinpointissa

Jos lataat sisältöä Pinpointiin, myönnät Googlelle luvan käyttää kyseistä sisältöä (myös Pinpointin toimintaan ja mainontaan) Googlen käyttöehtojen ja Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos uskot, että joku loukkaa tekijänoikeuksiasi, voit lähettää ilmoituksen osoitteeseen dmca-agent@google.com, niin ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin. Voimme esimerkiksi jäädyttää tai sulkea toistuvasti tekijänoikeuksia rikkovien käyttäjien Google-tilit tekijänoikeuksien ohjekeskuksessa kuvatulla tavalla.

3. Peruuttamisoikeus

3.1. Peruuttamisoikeus

Jos olet kuluttaja Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, sinun on ilmoitettava meille (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, pinpoint-withdrawal-request@google.com) päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi postitse lähetetyllä kirjeellä tai sähköpostilla). Voit käyttää liitteenä olevaa perumislomakemallia, mutta se ei ole pakollista.

Perumisajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisen määräajan päättymistä.

3.2. Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Suoritamme hyvityksen samalle maksutavalle, jolla alkuperäinen tapahtuma tehtiin, ellei toisin ole sovittu. Joka tapauksessa sinulle ei kerry maksuja hyvityksestä.

3.3. Perumislomakemalli

(täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa sopimuksen)
    — Vastaanottaja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, pinpoint-withdrawal-request@google.com:
    — Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan palvelun suorittamista:
    — Tilauspäivä
    — Kuluttajan nimi
    — Kuluttajan osoite
    — Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
    — Päivämäärä