Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Aanvullende Servicevoorwaarden van Pinpoint (nieuwste)

Met ingang van 8 augustus 2023 (vorige versie bekijken).

Als u Pinpoint wilt gebruiken, moet u akkoord gaan met (1) de Servicevoorwaarden van Google en (2) deze aanvullende Servicevoorwaarden van Pinpoint (de Voorwaarden van Pinpoint).

Lees elk van deze documenten zorgvuldig. Ze worden samen de Voorwaarden genoemd. Ze bepalen wat u van ons kunt verwachten als u onze services gebruikt en wat wij van u verwachten.

Deze Voorwaarden van Pinpoint en de Servicevoorwaarden moeten samen gelezen worden. Als er een conflict of overlap is tussen de Voorwaarden van Pinpoint en de Servicevoorwaarden van Google, zijn deze Voorwaarden van Pinpoint van toepassing voor uw gebruik van Pinpoint.

Hoewel ons Privacybeleid geen deel uitmaakt van deze Voorwaarden, raden we u aan het te lezen om beter te begrijpen hoe u uw informatie kunt updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

1. Toegang tot Pinpoint

1.1. Pinpoint gebruiken. Zolang u deze Voorwaarden van Pinpoint en het Programmabeleid van Pinpoint volgt, geven de Servicevoorwaarden van Google u toestemming om Pinpoint te gebruiken voor de weergave van documentcollecties. Bij het gebruik van Pinpoint, moet u zich houden aan de basisgedragsregels beschreven in deServicevoorwaarden van Google.

1.2. Content uploaden. U komt misschien in aanmerking om bestanden naar Pinpoint te uploaden als (1) u een journalist of wetenschappelijk onderzoeker bent en (2) u details verstrekt aan Google die uw huidige journalistieke of academische achtergrond onderbouwen. Als u in aanmerking komt, kunt u alleen bestanden naar Pinpoint uploaden voor journalistieke of academische doeleinden. Google kan om aanvullende informatie vragen om te bevestigen dat uw voorgestelde gebruiksvoorbeeld geschikt is voor Pinpoint.

1.3. Content publiceren. Als u in aanmerking komt om bestanden te uploaden naar Pinpoint, geven de Servicevoorwaarden van Google u toestemming om content openbaar weer te geven met de juiste toeschrijving.

1.4. Verwijderingen. Content die (1) deze Voorwaarden schendt, (2) de toepasselijke wetgeving overtreedt of (3) Google-gebruikers, derden of Google kan schaden, kan verwijderd worden zoals beschreven in de Servicevoorwaarden van Google. Voor meer informatie over het verwijderen van content van Pinpoint kunt u het Programmabeleid van Pinpoint raadplegen.

2. Content in Pinpoint

Als u content uploadt naar Pinpoint, geeft u Google toestemming om die content te gebruiken, inclusief om Pinpoint te beheren en te promoten, in overeenstemming met de Servicevoorwaarden van Google en het Privacybeleid van Google

Als u van mening bent dat iemand inbreuk maakt op uw auteursrecht, kunt u ons op de hoogte stellen van deze inbreuk via dmca-agent@google.com, waarna wij passende actie zullen ondernemen. We kunnen bijvoorbeeld de Google-accounts van personen die herhaaldelijk auteursrechten schenden opschorten of beëindigen, zoals beschreven in ons Helpcentrum voor auteursrecht.

3. Herroepingsrecht

3.1. Herroepingsrecht

Als u een in de EER woonachtige consument bent, heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
    De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst.
    Als u het herroepingsrecht wilt uitoefenen, moet u ons (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, pinpoint-withdrawal-request@google.com) door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld een brief verstuurd per post of e-mail) informeren van uw besluit om deze overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
    Om de deadline voor herroeping na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

3.2. Effecten van herroeping

Als u deze overeenkomst herroept, betalen wij u alle betalingen terug die wij van u hebben ontvangen, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan als u een andere leveringsmethode kiest dan de goedkoopste standaard leveringsmethode die we aanbieden). De terugbetaling wordt zo snel mogelijk uitgevoerd en in elk geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons heeft laten weten dat u dit contract wilt herroepen. We voeren de terugbetaling uit via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt voor de aanvankelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met een andere manier. U hoeft in geen geval kosten te betalen als gevolg van een dergelijke terugbetaling.

3.3. Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
    — Naar Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, pinpoint-withdrawal-request@google.com:
    — Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de levering van de volgende diensten herroep,
    — Besteld op,
    — Naam van de klant,
    — Adres van de klant,
    — Handtekening van de klant (alleen als dit formulier op papier wordt ingediend),
    — Datum