Yderligere servicevilkår for Pinpoint

Fra og med den 15. februar 2023 opdaterer Pinpoint sine servicevilkår – se en forhåndsvisning af de nye vilkår her.

Hvis du vil bruge Pinpoint, skal du acceptere (1) Googles servicevilkår og (2) disse yderligere servicevilkår for Pinpoint ("Vilkår for Pinpoint").

Læs disse dokumenter omhyggeligt. Dokumenterne kaldes tilsammen "Vilkår". De fastlægger, hvad du kan forvente af os, når du bruger vores tjenester, og hvad vi forventer af dig.

Hvis der er uoverensstemmelse mellem disse Vilkår for Pinpoint og Googles servicevilkår, gælder disse Vilkår for Pinpoint for din brug af Pinpoint.

Selvom vores privatlivspolitik ikke er en del af disse Vilkår, opfordrer vi dig til at læse den for at få oplysninger om, hvordan du opdaterer, administrerer, eksporterer og sletter dine oplysninger.

Adgang til Pinpoint

Brug af Pinpoint. Googles servicevilkår giver dig tilladelse til at bruge Pinpoint for at se dokumentsamlinger. Når du bruger Pinpoint, skal du følge vores programpolitikker og de grundlæggende adfærdsregler, som er beskrevet i Googles servicevilkår.

Upload af indhold. Du kan være kvalificeret til at uploade filer til Pinpoint, hvis (1) du er journalist eller akademisk forsker, og (2) du giver Google oplysninger, der underbygger din aktuelle baggrund som journalist eller akademiker. Hvis du er kvalificeret, må du kun uploade filer med journalistiske eller akademiske formål til Pinpoint. Google kan anmode om yderligere oplysninger for at bekræfte, at dit foreslåede eksempel på brug er passende for Pinpoint.

Indhold i Pinpoint

Hvis du uploader indhold til Pinpoint, giver du Google tilladelse til at bruge det pågældende indhold, bl.a. til at drive Pinpoint, i overensstemmelse med Googles servicevilkår og Googles privatlivspolitik.

Ret til at ophæve aftalen

Ret til at ophæve aftalen

Hvis du er forbruger med bopæl i EØS, har du ret til at ophæve denne aftale inden for 14 dage uden begrundelse.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.

Hvis du vil udøve retten til at ophæve aftalen, skal du meddele os (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, pinpoint-withdrawal-request@google.com) din beslutning om at ophæve denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller via mail). Du kan benytte den vedhæftede standardformular til ophævelse af aftaler, men det er ikke obligatorisk.

Ophævelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af retten til at ophæve aftalen, inden ophævelsesfristen er udløbet.

Følger af ophævelse af aftalen

Hvis du udøver din ret til at ophæve denne aftale, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at ophæve denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling via samme betalingsform, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af refusionen.

Standardformular til ophævelse af aftale

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis retten til at ophæve aftalen gøres gældende)

• Til Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, pinpoint-withdrawal-request@google.com:
  • Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af min ret til at ophæve aftalen om levering af følgende tjeneste
  • Bestilt den
  • Forbrugerens navn
  • Forbrugerens adresse
  • Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
  • Dato