GeriBurak BostanMesajı İlk Yayınlayan26 Ağu 202226.08.2022 16:21:51 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirFotoğraflarımı silmedim ama fotoğrafları bulamiyorum acil yardım edinFotoğrafları bi albüme kayıt ettim ama şimdi albümde fotoğraflarda hiç yok nasıl ulaşabilirim fotoğraflarıma Ayrıntılarphotos_finding,android Kilitli Bilgilendirme amaçlı bildirim.Bu soru kilitlenmiş ve yanıt verme seçeneği devre dışı bırakılmıştır.Aynı sorunun yanıtını merak ediyorum (1)Abone olTopluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgiTüm YanıtlarBilal K. Elmas Ürün Uzmanı (Elmas PE)Gönüllü Ürün Uzmanı / Volunteer Product Expert26 Ağu 202226.08.2022 19:40:04 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirMerhaba,photos.google.com adresi üzerinden kontrol etmenizi öneririm. Eğer yedeklemeyi doğru yaptıysanız fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.Saygılar,
Burak BostanMesajı İlk Yayınlayan26 Ağu 202226.08.2022 16:21:51 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirFotoğraflarımı silmedim ama fotoğrafları bulamiyorum acil yardım edinFotoğrafları bi albüme kayıt ettim ama şimdi albümde fotoğraflarda hiç yok nasıl ulaşabilirim fotoğraflarıma Ayrıntılarphotos_finding,android Kilitli Bilgilendirme amaçlı bildirim.Bu soru kilitlenmiş ve yanıt verme seçeneği devre dışı bırakılmıştır.Aynı sorunun yanıtını merak ediyorum (1)Abone olTopluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi