Tjek produkt- og forsendelsesoplysninger for lærredstryk

Når du opretter dit lærredstryk, kan du betale for det med Google Pay eller et betalingskort. Hvis du ikke har en Google Pay-konto, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter en.

Vigtigt!

Produkt- og forsendelsesoplysninger

Vigtigt! Lærredstryk er kun tilgængelige i Canada, Storbritannien og Nordirland, USA og EU.

Vigtigt! Lærredstryk kan sendes til postbokse med økonomilevering.

De sammenhængende amerikanske stater:

Størrelse (tommer)

Økonomilevering

7-10 hverdage

Standardlevering

5-9 hverdage

Ekspreslevering

4-6 hverdage

8x8

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

8x10

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

11x14

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

16x16

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

16x20

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

20x30

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

24x36

Ikke tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

30x40

Tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

36x36

Tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

Alaska, Hawaii og Puerto Rico:

Alaska og Hawaii: Lærredstryk er kun tilgængelige med prioriteret levering, hvilket tager 4-6 hverdage.

Puerto Rico: Lærredstryk er kun tilgængelige med økonomilevering, som tager 10-14 hverdage.

Tip! Den estimerede leveringstid inkluderer trykning og pakning.

Læs om leveringsoplysninger

• Hvis du bor i USA eller Canada, kan levering kun ske i det land, hvor du har købt fotobogen. Hvis du eksempelvis har bestilt bogen i USA, kan du kun få den leveret i USA.
  • Hvis du bor i et EU-land eller Storbritannien og Nordirland, kan du sende til et andet land. Hvis du f.eks. har bestilt bogen i et EU-land, kan du få den leveret til Storbritannien.
  • Når du har købt et lærredstryk, kan det tage 2-4 hverdage at trykke og pakke det. Når behandlingen er gennemført, sendes pakken til dig.
  • Leveringstiden er ikke garanteret.

Få flere oplysninger om kampagner for trykte produkter

Hvis du befinder dig i et land eller en region, hvor tryksager er tilgængelige, skræddersyr vi muligvis din oplevelse for at give dig de forslag og tilbud, der er mest relevante for dig. Vi kan f.eks. tilbyde promoveringer i visse lande eller områder afhængigt af lokale begivenheder og højtider. Som altid bruger vi ikke oplysninger i Google Fotos til annonceringsformål, og vi sælger ikke dine billeder, videoer eller personlige oplysninger til nogen.