Aan de slag met canvasprints

Je kunt canvasprints van je foto's in Google Foto's bestellen. De canvasprints hebben een speciale wrap van 3,81 cm en zijn gemaakt van premium canvasmateriaal met een satijnen afwerking. De canvasprints zijn voorzien van een vooraf bevestigde draadhanger en rubberen bumpers.

Belangrijk: Canvasprints zijn niet in alle landen beschikbaar.

Een afdruk op canvas maken

Belangrijk: Je krijgt mogelijk een waarschuwingsbericht voor afbeeldingen met een lage resolutie, maar je kunt de foto nog steeds afdrukken. Afbeeldingen met een lage resolutie kunnen wazig of korrelig lijken als ze op canvas worden afgedrukt.

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Printservice en dan Canvasprints.
  3. Klik bovenaan op Een canvas maken. Je kunt ook beginnen met canvassen die speciaal voor jou zijn gemaakt.
  4. Selecteer een foto.
  5. Klik bovenaan op Foto gebruiken.
  6. Selecteer een canvasformaat.
    • Klik op Canvas draaien om een staande of liggende afdruk te selecteren.
  7. Selecteer een canvaswrap.
    • Tik op Foto bewerken om de foto te bewerken.
    • Tik op Bijsnijden om de foto bij te snijden.
      1. Bijgesneden foto's kunnen er anders uitzien, afhankelijk van de optie die je selecteert.
      2. Als je een foto te veel bijsnijdt voor het geselecteerde canvasformaat, krijg je een melding.
    • Klik op 3D-voorbeeld om te kijken hoe de canvasprint eruitziet.
  8. Klik als je klaar bent op Betalen Winkelwagentje.

Tip: Zorg dat je je canvas opslaat nadat je dit hebt bewerkt. Als je een concept 90 dagen niet bewerkt, wordt het automatisch verwijderd.

Een afdruk op canvas bewerken

1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik op Printservice en dan Canvasprints.
  3. Selecteer een concept en dan Bewerken.
  4. Klik op Betalen Winkelwagentje als je klaar bent met bewerken.