Aan de slag met afdrukken op canvas

Je kunt een afdruk op canvas van je Google Foto's maken en bestellen.

• Je kunt een canvas van 20 x 20 cm, 28 x 36 cm of 41 x 51 cm kiezen.
  • Je afdruk op canvas is voorzien van een speciale wrap van 3,8 cm en is gemaakt van premium canvasmateriaal met een satijnen afwerking.
  • Je afdruk op canvas kan meteen worden opgehangen met een vooraf bevestigde draadhanger en rubberen bumpers.

Een afdruk op canvas maken

Belangrijk: Je ontvangt mogelijk een waarschuwingsbericht voor afbeeldingen met een lage resolutie, maar je kunt de foto nog steeds afdrukken. Afbeeldingen met een lage resolutie kunnen wazig of korrelig lijken wanneer ze op canvas worden afgedrukt.

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Winkel voor fotoafdrukken en dan Afdrukken op canvas.
  3. Tik rechtsboven op Een canvas maken.
  4. Selecteer een foto.
  5. Tik onderaan op Foto gebruiken
    • Tik op Foto bewerken om je foto te bewerken of bij te snijden.
  6. Selecteer een canvasformaat en dan Volgende.
    • Klik op Canvas draaien om een staande of liggende afdruk te selecteren.
  7. Selecteer een canvaswrap en dan Voorbeeld en dan Betalen Winkelwagentje.
    • Bijgesneden foto's kunnen er anders uitzien, afhankelijk van de optie die je selecteert.
    • Zorg dat je het voorbeeld bekijkt, zodat je zeker weet dat het canvas eruitziet zoals verwacht.

Tip: Zorg dat je je canvas opslaat nadat je dit hebt bewerkt. Als je een concept negentig dagen niet bewerkt, wordt het automatisch verwijderd.

Een afdruk op canvas bewerken

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Winkel voor fotoafdrukken en dan Afdrukken op canvas.
  3. Selecteer een concept en dan Bewerken.
  4. Klik op Betalen Winkelwagentje als je klaar bent met bewerken.

Je bestelling annuleren en controleren

Je verzendadres wijzigen

Als je je verzendadres wilt wijzigen, moet je de bestelling annuleren en de afdruk op canvas opnieuw kopen met het andere adres.

Na aankoop van een afdruk op canvas heb je zestig minuten de tijd om je bestelling te annuleren.

Meer informatie over hoe je je bestelling kunt annuleren
Meer informatie over hoe je een afdruk op canvas opnieuw kunt kopen

Je bestelling annuleren

Na aankoop van een afdruk op canvas heb je zestig minuten de tijd om je bestelling te annuleren.

Ga als volgt te werk om te annuleren:

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Winkel voor fotoafdrukken.
  3. Selecteer onder 'Eerdere bestellingen' een bestelling voor een afdruk op canvas.
  4. Tik op Bestelling annuleren om je bestelling te annuleren.

Na zestig minuten kun je je bestelling niet meer annuleren.

De status van je bestelling bekijken

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Winkel voor fotoafdrukken
  3. Selecteer onder 'Eerdere bestellingen' een bestelling voor een afdruk op canvas.

Een bestelling archiveren

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Winkel voor fotoafdrukken.
  3. Selecteer onder 'Eerdere bestellingen' een bestelling voor een afdruk op canvas.
  4. Tik rechtsboven op Archiveren

Een afdruk op canvas opnieuw bestellen

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Winkel voor fotoafdrukken.
  3. Selecteer onder 'Eerdere bestellingen' een bestelling voor een afdruk op canvas.
  4. Tik rechtsboven op Opnieuw bestellen

Een beschadigde afdruk op canvas melden

Als je een beschadigde afdruk op canvas hebt ontvangen, neem je contact met ons op. Voorbeelden van dit soort beschadigingen zijn schade die door het vervoer is veroorzaakt of andere fysieke gebreken.

Contact met ons opnemen:

1. Open de Google Foto's-app Pictogram voor Google Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik links op Menu Menu en dan Winkel voor afdrukken Winkelwagentje.
  4. Selecteer bij 'Eerdere bestellingen' de afdruk op canvas waarover je contact met ons wilt opnemen.
  5. Klik op de detailpagina op Contact opnemen met support.

Als deze link niet beschikbaar is, zoek je de bevestigingsmail of het betalingsbewijs van je pakket. Daar vind je ook een link om contact met ons op te nemen.