Välj album som ska visas i dina fotoramar

Du kan använda din telefon eller surfplatta med Android för att visa album på följande enheter:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Smart Display
  • Android TV

Obs! Den här funktionen finns inte i alla länder.

Välj album som ska visas på din enhet.

1. Öppna Google Foto Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Fotoram till vänster.
  3. Om du har tillgång till en enhet med fotoram trycker du på Lägg till dina foton.
  4. Om du inte har tillgång till en enhet med fotoram måste du konfigurera en för att visa dina foton på den.
  5. Tryck på Lägg till Lägg till bredvid de album du vill visa.
  6. Avsluta genom att trycka på Tillbaka Tillbaka.

Relaterad artikel

Visa foton på en tv med Chromecast