Välj album som ska visas i dina fotoramar

Du kan använda din telefon eller surfplatta med Android och en iPhone eller iPad för att visa album på följande enheter:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Smart Display
  • Android TV
  • Google TV
Tips! Den här funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

Välj album som ska visas på din enhet

Hantera fotoramar

1. Öppna Google Foto Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial högst upp.
  3. Tryck på Inställningar för Foto följt av Appar och enheter följt av Fotoramar.
    • Om du har konfigurerat en enhet med fotoram väljer du den du vill lägga till foton i.
    • Om du inte har tillgång till en enhet med fotoram måste du konfigurera en för att visa dina foton på den.
  4. Tryck på Lägg till Lägg till bredvid de album du vill visa.
  5. Avsluta genom att trycka på Tillbaka Tillbaka.