Albums kiezen om weer te geven in je fotolijstjes

Je kunt je Android-telefoon of -tablet en iPhone of iPad gebruiken om albums weer te geven op de volgende apparaten:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Smartdisplay
  • Android TV
  • Google TV
Tip: Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Albums kiezen om weer te geven op je apparaat

Fotolijstjes beheren

1. Open Google Foto's Foto's op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik bovenaan op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen voor Foto's en dan Apps en apparaten en dan Fotolijstjes.
    • Als je een digitaal fotolijstje hebt ingesteld, selecteer je het apparaat waaraan je foto's wilt toevoegen.
    • Als je geen digitaal fotolijstje hebt, moet je er een instellen om je foto's hierop weer te geven.
  4. Tik op Toevoegen Toevoegen naast de albums die je wilt weergeven.
  5. Tik op Terug Terug om de bewerking te voltooien.