Kehyksissä näytettävien albumien valitseminen

Voit näyttää albumeja Android-puhelimen tai ‑tabletin avulla seuraavilla laitteilla:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Älykäs näyttö
  • Android TV

Huom. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Laitteella näytettävien albumien valitseminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmalta Valikko Valikko ja sitten Valokuvakehys.
  3. Jos olet jo määrittänyt digitaalisen valokuvakehyksen, napauta Lisää kuvia.
  4. Jos et ole vielä määrittänyt digitaalista valokuvakehystä, määritä laite, jotta voit näyttää siinä kuvia.
  5. Napauta näytettävien albumien vieressä Lisää Lisää.
  6. Lopeta napauttamalla Takaisin Takaisin.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Valokuvien näyttäminen televisiossa Chromecastin avulla